Inscrie firma »
S****************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Casa inteligenta

Casa inteligenta

Tip produs: automatizari | casa inteligenta
 

Prezentare Casa inteligenta

Casa inteligenta este o casa care raspunde nevoilor dumneavoastra, prin interactiune si reactivitate. Casa inteligenta indeplineste diverse functii pentru dumneavoastra in mod automat, iar acest fapt depinde doar de creativitatea si dorintele dumneavoastra.

BMS Automatizari Cladiri va ofera un sistem de automatizare a locuintei dumnevoastra ce integreaza si coordoneaza functiile casei, incepand cu reglarea incalzirii si a aerului conditionat, inchiderea si deschiderea automata a usilor si jaluzelelor, pana la activarea sistemului de securitate al proprietatii dvs.

Dumneavoastra trebuie doar sa experimentati si sa dati frau liber imaginatiei. Casa inteligenta are astfel grija de irigarea peluzei, simuleaza prezenta unei persoane in casa, controleaza incalzirea, controleaza intensitatea luminilor, opreste tensiunea din circuitele electrice nefolosite, va pregateste atmosfera potrivita pentru intoarcerea acasa.

Aceste exemple nu sunt suficiente pentru a descrie complexitatea sistemului si varietatea posibilitatilor de programare a casei dvs in mod automat. Functionarea locuintei depinde intru totul de nevoile si dorintele dvs.

Tansformati- va casa intr-o cladire inteligenta, economisiti pana la 30% din costurile aferente consumului de energie termica si castigati confort pentru caminul dumneavoastra

Casa inteligenta se ocupa de grijile dumneavoastra, se comporta economic, va aduce confort si siguranta.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
1 854 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case inteligente - automatizari cladiri

PRODUSE ASEMANATOARE CU CASA INTELIGENTA

Sisteme de automatizariSisteme de automatizari
Sisteme de automatizari
Sistemul de automatizare creeaza dependenta intre toate functiunile cladiri, asigurand interoperabilitate, economie si ...

CASA INTELIGENTA ESTE LISTAT IN: