Inscrie firma »
PROGRAM DE SLABIRE AVANSAT

PROGRAM DE SLABIRE AVANSAT

Tip produs: surplus ponderal de 10-15 kg | Garanteaza o slabire de 5-7 kg/lunar | Reduce celulita
Producator: HERBALIFE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare PROGRAM DE SLABIRE AVANSAT

PROGRAMUL DE SLABIRE AVANSAT
Contine 2 cutii FORMULA 1+ 1 cutie FORMULA 2 'Multivitamoine+1 cutie FIBER AND HERB + 1 cutie CELL U LOSS
Costuri: 2XFORMULA 1=43,94$ x2=87,88$
FORMULA 2 = 26,59$
FIBER AND HERB =25,68$
CELL U LOSS =25,43$
TOTAL =165,58$

La un curs valutar 1$=3,08 Ron avem un COST PROGRAM AVANSAT =510 Ron

La acest cost EU OFER UN DISCOUNT DE MINIMUM 10%, in functie de lunile de program ,rezultate ,recomandari,etc

Programul este destinat persoanelor cu un surplus ponderal de 10-15 kg.Urmand strict instructiunile din consultanta initiala oferita gratuit se garanteaza o pierdere ponderala de 5-7 kg/lunar.

REGULI DE AUR
Exista cele mai importante 5 reguli de care trebuie sa tinem seama tot restul vietii pentru a ne putea mentine in limite normale atat greutatea cat si % grasimi corporale:

1.SA LUAM 3 MESE/ZI LA INTERVAL DE 6-7 ORE.
Corpul nostru prelucreaza maximum 7 ore nutrientii ingerati (asa-numitul program de consum) dupa care,in lipsa unui nou aport trece pe program de depunere. Asa ca dupa mai mult de 7 ore.. mancand fie si doar un corn, corpul gasi resurse sa depuna

2.SA BEM ZILNIC 2-3 LITRI APA PLATA
'Spalarea' celulelor de produsii toxici rezultati se poate realiza doar cu apa plata.Avem miliarde de celule ,sunt deci necesari minimum 2 litri apa/zi.

3.SA AVEM 5 PORTII LEGUME SI FRUCTE/ZI DE DIFERITE CULORI pentru furnizarea unei:
-cantitati suficiente de vitamine-necesare detoxifierii celulelor=curatarea lor de radicalii liberi. In programele Herbalife FORMULA 2 realizeaza cu succes acest prim pas
-cantitati suficiente de fibre alimentare naturale necesare unei bune digestii: formeaza bolul fecal care curata mecanic tubul digestiv,da senzatia de satietatesi retine 1/3 din grasimile ingerate ducandu-le in scaun.In programele Herbalife ,FIBER &HERB realizeaza acest deziderat

4.INCADRAREA IN LIMITA CALORICA PT. SLABIRE/MENTINERE.
Se calculeaza metabolismul bazal din care se scade un sfert pt a afla necesarul caloric pentru slabire.Din cele 3 mese/zi in programele Herbalife se inlocuiesc 2 cu Shake nutritiv iar o masa,preferabil cea de pranz va ramane masa obisnuita.Cele 2 mese de shake insumeaza 217 kcalx 2=434 kcal,restul aportului caloric ramas fiind alocat mesei de pranz
Exemplu: necesar caloric? zi=1800kcal
Necesar caloric pt slabire =1800kcal-450kcal=1350kcal
Cele doua mese de shake insumeaza 434 kcal ,rezulta ca masa de pranz poate avea pana la 900 kcal,ceea ce e FOARTE MULT. Dar masurand % de grasime al persoanei si calculand% de grasimi in exces vom putea calcula si gradul de incetinire al metabolismului .Exemplu: G=80 kg, femeie, grasimi corporale=43% (masurat),varsta =36 ani
Luam din tabel% normal grasimi pt 36 ani=27 %,avem deci un exces ponderal de 16% ceea ce tradus in kg inseamna 0,8 kg x16=12,8 kg de grasime in plus.
1 kg de masa musculara consuma 31 kcal/zi
1 kg grasime consuma 4kcal/zi
Daca aceste 12,8 kg grasime ar fi fost masa negrasa ar fi consumat 12,8 x 31=396 kcal.. aproape 400 kcal
Dar ele consuma de fapt 12,8 kg x 4= 51kcal
Rezulta o diferenta de consum calori cin minus de 350 kcal carese depune zilnic daca nu luam in calcul % de grasimi al corpului

5.SA CONSUMAM CANTITATEA MINIM CALCULATA DE PROTEINE.
Aceasta se calculeaza personalizat cu o rigla speciala. Corpul nostru se reinnoieste continuu, are nevoie deci zilnic de un anumit aport de proteine. Daca nu i-o furnizam din alimente corpul o 'fura' din muschi iar locul masei proteice il completeaza cu grasime,reusind astfel sa creasca continuu % de grasime corporala si,implicit reducand consumul caloric,stiindu-se ca grasimile consuma infim. Astfel se realizeaza incetinirea metabolismului.

Programul arata in felul urmator

Program de control al greutatii:
-Mic dejun: 1tb Formula 2 + 2tb Fiber & herb +1tb cell u loss dupa jumatate de ora se serveste shake-ul
-Pranz: 1tb Formula 2 + 2tb Fiber & herb +1tb cell u loss+ fructe dupa jumatate de ora se serveste masa obisnuita
-Cina: 1tb Formula 2 + 2tb Fiber & herb +1tb cell u loss dupa jumatate de ora se serveste shake-ul

Realizat WT Rodica Muresan ; Wellness consultant

DESCRIERE PRODUSE:

FORMULA 1 Herbalife Inlocuitor de Masa Sanatos

Proteine din soia, carbohidrati, vitamine si minerale esentiale si fibre intr-o formula echilibrata, pentru a va ajuta sa va hraniti corpul in cadrul programului de nutritie sanatoasa sau de control al greutatii.

Mai putin de 220 de calorii per portie, cand este preparat cu lapte semi-degresat, pentru a va ajuta sa controlati consumul de calorii.

Proteine din soia si carbohidrati pentru a va asigura senzatia de satietate si nivelul optim de energie.

Bogat in vitamine si minerale esentiale pentru a va ajuta sa atingeti necesarul zilnic recomandat.

Are un aport caloric mic, dar hraneste in mod optim organismul, producand o senzatie de satietate persistenta, satisfactie si vitalitate. Are un gust foarte placut cu 6 variante de arome: Vanilie, Ciocolata, Capsuni, Fructe Tropicale, Cappuccino, Fursecuri si Frisca.

Se foloseste pentru slabire, ingrasare, mentinere, vitaminizare, supliment nutritiv pentru sportivi etc. Orice program curata, imunizeaza si intareste organismul.

Preparare: mixeaza bine intr-un blender, shaker sau agita intr-un vas cu capac 2 linguri mari de pulbere Formula 1 cu 250 ml lapte dulce, lapte batut, iaurt sau suc natural fara zahar. Nu folosi lichide fierbinti pentru a nu altera componentele naturale active ale Formulei 1.

Pentru slabire: inlocuieste doua dintre cele trei mese zilnice cu shake Formula 1 si mananca o singura data pe zi mancare obisnuita. Shake-ul se prepara cu lichide slab calorice. Daca ai peste 120 kg, mixeaza 3-4 linguri de Formula 1 Herbalife in 350-500 ml de lichid.

Pentru mentinerea greutatii: inlocuieste una dintre cele 3 mese principale cu shake.

Pentru cresterea in greutate: mixeaza Formula 1 cu lichide calorice - lapte gras, iaurt, smantana, inghetata, suc natural. Orneaza cu frisca, ciocolata, alune, fructe uscate, cereale etc. Shake-ul se consuma dupa fiecare dintre cele 3 mese principale.

Sportivii pot consuma cocktailul in calitate de supliment pentru refacerea rapida a energiei cu un aport substantial de substante nutritive inainte, in timpul sau dupa antrenamente si efort fizic. Pentru rezultate optime consuma Formula 1 in combinatie cu alte produse Herbalife

FORMULA Complex de Multivitamine Herbalife este un supliment alimentar, care contine vitamine si minerale esentiale si un amestec unic de plante pentru a completa dieta dvs. zilnica.

Pentru rezultate optime consumati impreuna cu Formula 1 Herbalife Inlocuitor de Masa Sanatos, ca parte a programului dvs. de control al greutatii si de nutritie sanatoasa.

O combinatie unica prin puterea sa nutritiva. Consuma acest produs in orice program Herbalife, cate o pastila de 3 ori pe zi.

Contine cele mai importante ingrediente pentru sanatatea organismului.
FIBER & HERB
Consumand mai multe fibre, asimilezi mai putine grasimi. Expertii medicali si stiintifici sprijina un consum crescut de fibra dietetica si unul mai mic de grasimi si calorii pentru a mentine corpul in forma. Din nefericire, alimentatia omului moderntipica din vest tinde sa fie bogata in calorii si saraca in fibra naturala.

Reduce colesterolul. Creaza senzatia de satietate, nu te mai simti infometat si nu suferi de pofte.

Actiunea acestui produs este asemanatoare cu cea a unui magnet. Trecand prin tractul gastro-intestinal, acesta atrage si elimina cu sine toate resturile alimentare, care nu au fost asimilate de organism.

Compozitie: amestec de fibre activate, o combinatie de fibre dietetice bogata in componenti solubili, fibre dietetice granulate de ovaz, pectina de citrice, celuloza, oleat de sodiu, L-carnitina.

MOD DE UTILIZARE:
Pentru adulti si copii mai mari de 12 ani cate 2 pastile de 3 ori pe zi inainte sau in timpul mesei cu un pahar plin cu apa.

CELL U LOSS ajuta la eliminarea naturala a reziduurilor din organism si poate contribui la echilibrul hidric si electrolitic. Imbunatatirea obiceiurilor alimentare, cresterea consumului de apa si activitatea fizica sporita poate, de asemenea, reduce formarea de tesuturi adipoase.

Folosirea produsului Cell-U-Loss impreuna cu o cantitate suficienta de apa urmareste trei scopuri:
- restabilirea echilibrul hidric in organism;
- imbunatatirea circulatiei sangelui eliminand toxinele si excesul de lichid din tesuturi;
- netezirea portiunilor "pufoase cu aspect de coaja de portocala ale pielii", imbunatatind si intinerind textura acesteia.

Este o combinatie de seminte, radacini si plante medicinale. Pentru asigurarea functionarii normale a tuturor sistemelor organismului, ia cate o pastila de 3 ori pe zi.

Lasa natura sa te ajute: in loc sa optezi pentru operatia de lipoaspiratie costisitoare si dureroasa, lasa natura sa te ajute cu Cell-U-Loss, Crema Exfolianta Pentru Corp - Body Buffing Scrub si Crema De Corp Modelatoare - Body Contouring Creme pentru a reduce aspectul neatractiv de celulita. Silueta ta va capata o alta configuratie!
PREZENTARE M*******************
MEMBRU
GRATUIT
M*******************
4 722 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: consultanta nutritionala - programe de slabire - remodelare corporala

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROGRAM DE SLABIRE AVANSAT

PROGRAM DE SLABIRE STARTPROGRAM DE SLABIRE START
PROGRAM DE SLABIRE START
PROGRAM DE SLABIRE START Contine 2 cutii FORMULA 1+1 cutie FORMULA 2-Multivitamine + 1 cutie FIBER & ...
PROGRAMUL MIC DEJUN SANATOSPROGRAMUL MIC DEJUN SANATOS
PROGRAMUL MIC DEJUN SANATOS
PROGRAMUL MIC DEJUN SANATOS Include 1 cutie formula 1+gratuit profil ...