Inscrie firma »
Sisteme de Control Acces

Sisteme de Control Acces

Tip produs: Sisteme de Control Acces | pontare salariati
Producator: HID, TDSi CONTROL ACCES, APPOLO SECURITY, GUNNEBO ITALDIS, FAAC
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sisteme de Control Acces

Odata cu avansul tehnologic inregistrat de diversele componente ale unui sistem de control acces acesta a devenit un instrument cu beneficii importante pentru orice tip de organizatie.

Sistemele de control acces instalate de firma HELINICK acopera toata gama de cerinte si solutii dedicate asigurarii securitatii fizice,a managementului de personal si bunuri.
Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea acceselor in diferite arii protejate permitand controlul atat al persoanelor cat si al ariilor protejate.

Nivelele de control al accesului permit definirea exacta a persoanelor care au acces in spatiile protejate, a intervalului de timp cand se poate face accesul si a spatiilor unde este permis acest acces.

Tehnologiile care stau la baza sistemelor de control permit astazi nu doar controlul accesului ci si integrarea cu diferite alte sisteme care asigura securitatea sau managementul persoanelor si al diferitelor resurse care pot fi mai usor de identificat si alocat folosind structura si elementele unui sistem de control acces.


Firma HELINICK asigura instalarea de solutii de control acces bazate pe diverse tehnologii si sisteme in care se folosesec: de la cartele magnetice la cartele de proximitate (125KHz),iCLASS (13.56 MHz), contactless smart card,contact smart card, solutii bazate pe biometrie - fingerprint, handgeometry,iris.

Aria de acopoerire a solutiilor de control acces instalate de firma HELINICK este una foarte mare:
- sistem de tip stand-alone pentru configuratii de 1-2 usi,unde nu este nevoie de un control riguros al persoanelor si unde nu sunt implicate resurse deosebit de mari
- sisteme de nivel mediu 8-32 usi, care se pot integra in sisteme distribuite de control si monitorizare. Sunt sisteme care implica un grad ridicat de dezvoltare a software-ului de control, o alegere riguroasa a tehnologiilor implicate pentru configurarea si gestionarea ulterioara a sistemului, acesta putandu-se dezvolta progresiv in timp.
- sisteme mari care asigura controlul pentru un numar de usi si sisteme distribuite pe arii geografice mari
Sunt sisteme care se bazeaza pe tehnologii software si hardware distribuite, care folosesc facilitati si optiuni de sistem ce fac din ele o solutie de extrema siguranta si fiabilitate.
PREZENTARE H*******
MEMBRU
GRATUIT
H*******
4 734 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
H*******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sisteme de stingere incendiu - FM 200 - NOVEC 1230

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEME DE CONTROL ACCES

Sonorizare, adresare publica si evacuareSonorizare, adresare publica si evacuare
Sonorizare, adresare publica si evacuare
HELINICK are o solutie pentru orice , de la echipamente simple pentru companii si sali mici de conferinta, prin sisteme ...
Sisteme de stingere incendiuSisteme de stingere incendiu
Sisteme de stingere incendiu
Sistemele fixe de stingere incendiu asigura un raspuns imediat la foc. Cel mai des folosite sunt sistemele gazoase cu FM ...
Sisteme cctvSisteme cctv
Sisteme cctv
Aparitia tehnologiei digitale a schimbat substantial orientarea si eficienta tehnologiei TVCI, aceasta reprezentand una ...
Detectie si semnalizare efractieDetectie si semnalizare efractie
detectie si semnalizare efractie
Intra in atributiile noastre pastrarea musafirilor nedoriti afara, in timp ce musafirii autentici si angajatii trebuie ...
Interfonie si videointerfonieInterfonie si videointerfonie
interfonie si videointerfonie
Sistemul de interfonie/videointerfonie reprezinta un pas major in securizarea spatiilor. Accesul persoanelor in ...