Inscrie firma »
Software proiectare CAD

Software proiectare CAD

Tip produs: software proiectare CAD
 

Prezentare Software proiectare CAD

Seria de produse AutoCADA® 2009

AutoCAD LTA® 2009

Ridicati considerabil nivelul productivitatii cu programul AutoCAD LTA®,cea mai bine vanduta aplicatie de proiectare si schitare. AutoCAD LT este cea mai puternica solutie pentru proiectantii care au nevoie de fisiere compatibile cu formatul DWG fara a folosi optiuni 3D sau de adaptare individualizata avansata. Cresteti eficienta cu ajutorul interfatei de lucru imbunatatita care nu doar accelereaza rutinele dar face si comenzile sa fie mai usor de gasit, utilizatorii incepatori devenind astfel productivi in cel mai scurt timp. Lucrul cu layere nu a fost niciodata mai simplu. Atingeti cote maxime de productivitate cu programul AutoCAD LT.

AutoCADA® 2009
Cu programul AutoCADA®, Autodesk isi propune un singur obiectiv: sa va ajute sa deveniti mai productivi. AutoCAD 2009 este mult mai eficient datorita unei interfete de lucru personalizate si extensibile, care contribuie la cresterea productivitatii prin scaderea numarului de pasi care trebuie facuti pentru realizarea unei comenzi. Proaspat conceput, programul are trasaturi novatoare, care fac lucrul cu layerele mult mai usor, ajutandu-i pe utilizatorii noi sa devina productivi intr-un timp foarte scurt. Uneltele de navigare usor de folosit va vor ajuta ca in lucrul dumneavoastra cu modelele 3D sa gasiti solutia potrivita intr-o clipa. Indreptati-va catre un nou nivel de productivitate cu programul AutoCAD!

AutoCADA® Mechanical 2009
AutoCADA® Mechanical reprezinta versiunea de AutoCADA® special dezvoltata pentru proiectarea mecanica. Aplicatia include toate functionalitatile AutoCAD, plus o colectie completa de comenzi specializate pentru accelerarea procesului mecanic de fabricatie. Multe dintre cele mai cunoscute comenzi, cum ar fi generarea de componente mecanice, cotarea atomata si crearea listelor de materiale sunt automatizate.

De asemenea, AutoCAD Mechanical contine o biblioteca de repere standardizate de peste 700.000 de componente dezvoltata pentru cele mai cunoscute standarde internationale, permitand astfel proiectantilor sa creeze cu usurinta si rapiditate desene de executie dar si documentatia pentru prototipurile digitale create in aplicatia AutodeskA® Inventora„¢.

AutodeskA® Inventora„¢ Suite 2009
AutodeskA® Inventora„¢ reprezinta fundamentul prototipului digital (Digital Prototyping) in baza caruia se pot crea modele exacte 3D valide ca forma, se poate crea montajul ansamblurilor si observa functionarea acestora inainte de a fi realizate fizic. Linia de produse AutodeskA® Inventora„¢ are in componenta o serie integrata de comenzi pentru modelarea tridimensionala si crearea desenelor de executie si de ansamblu, crearea traseelor de tevi si validarea datelor in format digital in vederea reducerii numarului de prototipuri digitale.

Solutia software Autodesk Inventor ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a refolosi datele create in formatul 2D DWGa„¢ pentru modelarea pieselor 3D, reducand astfel riscul transferarii incorecte a datelor. De asemenea, suita de programe include aplicatia de proiectare mecanica AutoCADA® Mechanical necesara colaborarii asociative intre tipurile de modelare 2D si 3D si programul pentru gestionare de documente tehnice pentru gestionarea caii catre toate componentele prototipului digital.

AutodeskA® Inventora„¢ Routed Systems Suite 2009
Programul AutodeskA® Inventora„¢ Routed Systems Suite 2009 combina modulul de modelare a tevilor si a conductelor si modulul de cabluri si scheme electrice cu functionalitatile programului AutodeskA® Inventora„¢ Suite 2009.

AutodeskA® Inventora„¢ Simulation Suite 2009
Programul AutodeskA® Inventora„¢ Simulation Suite 2009 combina modulul de analiza cu element finit (FEA) si modulul de simulare dinamica cu functionalitatile programului AutodeskA® Inventora„¢ Suite 2009.

AutodeskA® Inventora„¢ Professional 2009
Programul AutodeskA® Inventora„¢ Professional 2009 include functionalitatile programelor:
-AutodeskA® Inventora„¢ Simulation Suite 2009,
-AutodeskA® Inventora„¢ Routed Systems Suite 2009 si
-AutodeskA® Inventora„¢ Suite 2009.

AutoCAD Electrical 2009
AutoCADA® Architecture 2009
Reprezinta versiunea aplicatiei AutoCADA® special dezvoltata pentru arhitecti.
Crearea si utilizarea simultana de catre mai multi arhitecti a documentatiei constructiei devine acum mai eficienta prin utilizarea uneltelor de desenare si de proiectare intuitive ale sistemului. Mediul familiar contribuie la cresterea nivelului de productivitate a utilizatorilor si ofera flexibilitate in procesul de invatare a noilor caracteristici.

Utilizarea deja bine cunoscutului format de fisiere DWGa„¢ faciliteaza comunicarea si utilizarea simultana a proiectelor intre ingineri si arhitecti in timp ce uneltele integrate de randare pot oferi clientilor prezentari realiste ale proiectului. Aplicatia AutoCAD Architecture ofera beneficii imediate arhitectilor deja familiarizati cu platforma AutoCAD.

AutoCADA® RevitA® Architecture Suite 2009
Transforma flexibilitatea utilizarii sale intr-un avantaj extrem de important. Combinand platforma AutoCADA®, cel mai cunoscut produs software in domeniu, cu avantajele imediate ale aplicatiei de modelare informationala a cladirii (BIMA - Building Information Modeling) RevitA® Architecture si AutoCADA® Architecture, aceasta solutie va protejeaza investitiile in software, in instruirea personalului si in datele obtinute in urma activitatii de proiectare, accelereaza procesul creativ de conceptie si imbunatateste coordonarea prezentarilor si a documentatiei de executie. Realizati trecerea la BIM in ritmul propriu!

AutoCADA® RevitA® Structure Suite 2009
Solutia software de proiectare AutoCADA® RevitA® Structure Suite combina aplicatiile AutoCADA®, AutoCADA® Structural Detailing si RevitA® Structure formand un set de instrumente complet destinat modelarii si intocmirii documentatiei, detaliilor si desenelor necesare in fabricatie.

Revit Structure este o aplicatie destinata modelarii informationale a cladirii (BIMA - Building Information Modeling) ce integreaza modele composite fizice si analitice, oferind o modelare concurenta a structurilor in vederea realizarii mai accurate a documentatiei, analizei si proiectului.

AutoCAD Structural Detailing reprezinta o solutie puternica conceputa pentru detalieri eficiente si rapide si pentru efectuarea automata a desenelor necesare fabricatiei structurilor din otel si beton armat.
Prin eficienta BIM si simplitatea utilizarii aplicatiilor AutoCAD, optimizati fluxul de lucru specific proiectarii ingineresti din faza incipient a proiectului pana la fabricatie!

AutoCAD MEP 2009
AutoCAD Revit MEP Suite 2009

AutoCAD MapA® 3D 2009
AutoCAD MapA® 3D este platforma cea mai utilizata pentru crearea si editarea datelor spatiale, AutoCAD Map 3D combina functionalitatile de proiectare (CAD) cu cele specifice sistemelor informationale geografice (GIS) oferind acces direct catre dateA si asigurand utilizarea comenzilor AutoCADA® pentru a gestiona o mare varietate de baze de date gesopatiale. Impreuna cu aplicatia Autodesk MapGuideA® Enterprise, Map 3D ajuta la valorificarea la maxim a informatiilor geospatiale din orice proiect prin publicarea cu usurinta a acestora pe web sau Internet.

AutoCADA® Civil 3DA® 2009
Aplicatia software AutoCADA® Civil 3DA® ofera o solutie mai buna dedicata ridicarilor topografice, proiectarii, analizei si intocmirii documentatiei fiind destinata inginerilor civili implicati in proiecte de amenajarea teritoriului, transporturi si protectia mediului.
Prin actualizarea automata a documentatiei, concomitent cu modificarile aduse proiectului, AutoCAD Civil 3D permite inginerilor, proiectantilor, desenatorilor si topografilor o crestere semnificativa a productivitatii precum si un mod de a livra intr-un timp mai scurt proiecte si documentatii de executie de o calitate mai ridicata.
Cu Civil 3D, intreaga echipa de proiect lucreaza in acelasi model coerent si actualizat, asa incat membrii ei se afla intr-o stare de coordonare permanenta, in toate fazele proiectului. Instrumentele integrate de realizare a prezentarilor realiste 3D asista inginerii in comunicarea limpede a intentiilor de concept si in realizarea unor prezentari convingatoare.
PREZENTARE I************
MEMBRU
GRATUIT
I************
2 102 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse software - consultanta si suport IT

SOFTWARE PROIECTARE CAD ESTE LISTAT IN: