Inscrie firma »
S*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VI-a. Limba engleza, limba romana si limba engleza (L1)

Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VI-a. Limba engleza, limba romana si limba engleza (L1)

Producator: Editura Niculescu
 

Prezentare Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VI-a. Limba engleza, limba romana si limba engleza (L1)

Lucrarea de fatǎ se adreseaza:

● elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la finalul clasei a VI-a;

● cadrelor didactice care predau limba englezǎ si/sau limba romanǎ.



Cartea cuprinde 10 teste care au ca scop evaluarea abilitǎtilor de intelegere si explorare a unor texte in limba englezǎ si in limba romanǎ. Temele alese de autoare sunt dintre cele mai diverse, fiind specifice elevilor de clasa a VI-a.



Acest auxiliar este alcǎtuit din douǎ sectiuni: prima sectiune cuprinde 5 teste de limba englezǎ, iar cea de-a doua, 5 teste bilingve (romanǎ-englezǎ), dupǎ modelul celor ce vor fi sustinute de elevi la sfarsitul clasei a VI-a. Astfel, profesorul de englezǎ si cel de romanǎ au posibilitatea de a lucra si independent, si in colaborare pentru reusita acestui examen scolar. Testele propuse sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a cerintelor, care sa ii ajute pe elevi sa verifice corectitudinea raspunsurilor date. De asemenea, aceastǎ lucrare cuprinde si testele date la Evaluarea Nationalǎ de la finalul clasei a VI-a, sesiunea 2014.
PREZENTARE S***********************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************
103 607 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dictionare - editura - engleza

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIMBA SI COMUNICARE. TESTE PENTRU EVALUAREA NATIONALA. CLASA A VI-A. LIMBA ENGLEZA, LIMBA ROMANA SI LIMBA ENGLEZA (L1)

Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VI-a. Limba romana, limba romana si limba engleza (L1)Limba si comunicare. Teste pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VI-a. Limba romana, limba romana si limba engleza (L1)
Limba si comunicare. Teste pentru Evalua...
Lucrarea de fatǎ se adreseaza: ● elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la finalul ...
RON 12.14
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba engleza (L1)Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba engleza (L1)
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba s...
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a ...
RON 12.6
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba franceza (L1)Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba franceza (L1)
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba s...
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a ...
RON 12.6
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba germana (L1)Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba germana (L1)
Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba s...
Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a ...
RON 14.74
Dictionar de argou englez-romanDictionar de argou englez-roman
Dictionar de argou englez-roman
Aceasta lucrare face parte din colectia de Dictionare de argou a Editurii NICULESCU si cuprinde aproximativ 30.000 de ...
RON 59.82
Matematica. Evaluarea nationala. 66 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Stefan)Matematica. Evaluarea nationala. 66 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Stefan)
Matematica. Evaluarea nationala. 66 de t...
Lucrarea se adreseaza elevilor care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala, precum si cadrelor didactice. ...
RON 16.47
Limba si literatura romana. Evaluarea nationala. 45 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Ciocaniu)Limba si literatura romana. Evaluarea nationala. 45 de teste rezolvate dupa modelul MEN (Ciocaniu)
Limba si literatura romana. Evaluarea na...
Lucrarea de fata completeaza seria auxiliarelor scolare de limba si literatura romana pentru clasele V- VIII aparuta la ...
RON 14.31
Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala. 33 de variante de subiecte, dupa modelul elaborat de MEN " CAIET DE LUCRULimba si literatura romana. Evaluarea Nationala. 33 de variante de subiecte, dupa modelul elaborat de MEN " CAIET DE LUCRU
Limba si literatura romana. Evaluarea Na...
Aceasta lucrare cuprinde 33 de teste, concepute in vederea pregatirii elevilor de clasa a VIII-a pentru sustinerea ...
RON 18.01
Literatura romana pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VIII-a. Teorie, modele, argumentariLiteratura romana pentru Evaluarea Nationala. Clasa a VIII-a. Teorie, modele, argumentari
Literatura romana pentru Evaluarea Natio...
Lucrarea de fatǎ vine in sprijinul elevilor de gimnaziu atat la orele de curs, cat si pentru pregatirea Examenului ...
RON 14.31

LIMBA SI COMUNICARE. TESTE PENTRU EVALUAREA NATIONALA. CLASA A VI-A. LIMBA ENGLEZA, LIMBA ROMANA SI LIMBA ENGLEZA (L1) ESTE LISTAT IN: