Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006

HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare HEAVY METAL MAGAZINE martie 2006


CUPRINS:


METAL NEWS
STIRI AUTOHTONE
RHAPSODY (interviu) - Inca din 1997, Rhapsody bucura urechile tuturor iubitorilor de power metal cu povestile sale de dragoste de sub turnul castelului si cu simfoniile pline de eroi medievali care trebuie sa lupte cu balauri. Important este ca toate albumele sale au happy-end... Creierul si principalul autor al „scenariilor" de Hollywood Metal este, dupa cum bine se stie, Luca Turilli, care a acceptat, prin intermediul revistei italiene Metal Shock, sa ne dezvaluie citeva amanunte despre noul album Rhapsody, Live in Canada 2005 – The Dark Secret.
AMORPHIS (interviu) - Existenta grupului AMORPHIS a fost, din 1992 pina in acest moment, in general linistita. Trupa a urmat un curs presarat cu mari succese, precum Tales From The Thousand Lakes sau Elegy, a avut unele momente in care a facut experimente, a trecut usor de la un sound greu la unul atmosferic, ceea ce a nemultumit fanii la un moment dat, nu a suferit prea multe schimbari de componenta, ceea ce a mentinut ridicat nivelul conceptual, si iata ca in acest moment finlandezii se mindresc cu un nou album, Eclipse, un produs care prezinta o noua voce, Tomi Joutsen.
RAGE (interviu) - Dupa doua decenii in slujba metalului, RAGE a deschis un nou capitol in activitatea sa prin discul Speak Of The Dead, al saptesprezecelea din palmares, un album tras in aceeasi formula, care dovedeste in primul rind unitatea trupei, dar si noi viziuni creative. Cu siguranta, acest nou album va fi o surpriza pentru multi. In continuare aveti de citit un interviu cu chitaristul Victor Smolski, care a avut un cuvint greu de spus in realizarea acestui produs.
SEPULTURA (interviu) - Dupa plecarea lui Max Cavalera, SEPULTURA a intrat intr-o alta etapa, a incercat si alte combinatii stilistice, fara iesi insa din vena traditionala. Unii au fost si sint multumiti de ceea ce se intimpla acum cu trupa, altii regreta perioada cu Max, dar cert e ca trupa merge mai departe. {i ca sa ofere un nou moment inedit muzicienii au decis sa apeleze la Divina Comedie. Asa a aparut Dante XXI, un disc total neobisnuit pentru selectionata braziliano-americana. Unul dintre cei ce au avut o contributie importanta la realizarea acestui disc este chiar solistul vocal, Derrick Green, pe care l-am intervievat la citeva minute dupa ce ajunsese acasa de la o repetitie a trupei.
SADUS (interviu) - Au trecut multi ani de cind n-am mai ascultat un disc semnat de trupa americana SADUS, un nume destul de important pe scena metalica extrema, dar relativ putin cunoscut la noi. Dupa aproape un deceniu de la aparitia lui Elements Of Anger nimeni nu mai credea ca trupa va mai edita vreodata un disc. Totusi unul dintre monstri sacri al basului, Steve DiGiorgio, muzician care a colaborat pe vremuri cu nume legendare precum Death si Testament, n-a lasat din brate acest grup, creat de el in 1986, si, cu toate ca a avut mult de lucru in tot acest timp, a revenit cu o noua mostra de piese de calibru, adunate sub titlul Out For Blood. Steve revine asadar in Heavy Metal Magazine, dupa o indelungata perioada de tacere.
JUDAS PRIEST (interviu) - In formula de aur, cu Rob Halford la voce, faimosul grup britanic JUDAS PRIEST a lansat primul sau DVD dupa intoarcerea lui Rob. Fanii grupului, si nu numai ei, au fost nevoiti sa astepte 15 ani pentru a pune mina pe un astfel de produs, un superb material inregistrat in Japonia, tara de care se leaga o alta creatie de legenda a trupei, Unleashed In The East, disc considerat si-n zilele noastre un etalon al productiei live, cu toate ca au trecut aproape trei decenii de atunci.
LAKE OF TEARS, CELELALTE CUVINTE, VOICES OF SILENCE (live)
LAKE OF TEARS (biografie)
DVD FLASH
DISK FLASH
TOP ROCK HARD – martie 2006
CLASAMENTELE REDACTIEI ROCK HARD – 2005


?


REVISTA ARE 60 DE PAGINI,?MAI CONTINE UN POSTER FORMAT A2 CU AMORPHIS SI RAGE
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 557 648 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imbracaminte - vinzari online - magazin online

PRODUSE ASEMANATOARE CU HEAVY METAL MAGAZINE MARTIE 2006

HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006
HEAVY METAL MAGAZINE mai 2006
HEAVY METAL MAGAZINE NR. 54(114)/mai 2006 Revista contine un DVD cu urmatoarele videoclipuri:1. AMORPHIS - House Of ...
HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE iunie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE NR. 55(115)/iunie 2006 CUPRINSUL REVISTEI: - STIRI AUTOHTONE - METAL NEWS- FAITH NO ...
HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE februarie 2006
Revista contine un CD - compilatie cu urmatoarele piese: 1. FIREBALL MINISTRY - Sundown (4:27) 2. IN FLAMES - Take ...
Heavy Metal Magazine iulie 2006Heavy Metal Magazine iulie 2006
Heavy Metal Magazine iulie 2006
Revista contine un CD cu urmatoarele piese:1. AXEL RUDI PELL - Rock The Nation (5:29)2. METAL CHURCH - Mirror Of Lies ...
HMM Aprilie 2006HMM Aprilie 2006
HMM Aprilie 2006
  A aparut nr 53/(113) - aprilie 2006 al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine:   METAL NEWSSTIRI ...
HMM Aprilie 2006HMM Aprilie 2006
HMM Aprilie 2006
  A aparut nr 53/(113) - aprilie 2006 al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine:   METAL NEWSSTIRI ...
HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006
HEAVY METAL MAGAZINE ianuarie 2006
 A aparut numarul 50 (110) - ianuarie 2006 al revistei Heavy Metal Magazine. Iata ce contine aceasta:METAL ...
HEAVY METAL MAGAZINE oct 2005HEAVY METAL MAGAZINE oct 2005
HEAVY METAL MAGAZINE oct 2005
REVISTA ARE 60 DE PAGINI A4 (+ UN POSTER AS I LAY DYING & EXODUS) SI CONTINE URMATOARELE RUBRICI: METAL NEWS STIRI ...
HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005
HEAVY METAL MAGAZINE - decembrie 2005
A aparut nr 48-49/(108-109) - noiembrie/decembrie al revistei HEAVY METAL MAGAZINE, care contine: - un CD cu urmatoarele ...

HEAVY METAL MAGAZINE MARTIE 2006 ESTE LISTAT IN: