Inscrie firma »
Dispozitiv de redare Audac CMP-30

Dispozitiv de redare Audac CMP-30

Tip produs: player
Telefon: click aici0356-228.228
Producator: Audac
Pret: 2069.00 RON
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Jutas BAKK
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dispozitiv de redare Audac CMP-30

CMP30 este un dispozitiv audio digital All-In-One ce acomodeaza trei tipuri de surse audio diferite intr-o singura carcasa. CMP30 combina un CD-Player, MP3 player si tuner radio AM/FM RDS intr-o singura unitate de rack (19”), oferind o solutie flexibila, multi-functionala si compacta pentru aplicatii unde mai multe surse de sunet sunt necesare.



Pe langa butoanele necesare de control si functii, panoul frontal contine si un ecran LCD care ofera detalii despre modul de operare cu informatii ID3 si RDS pentru piesa redata sau postul de radio selectat. Cu ajutorul intrarilor de CD, USB si card SD/MMC pot fi redate atat CD-uri audio, cat si fisiere MP3.



Pe partea de spate sunt 3 iesiri audio, doua dintre care sunt iesiri audio fixe cu o iesire de linie constanta transmitand sunetul de la CD/MP3 player si tuner. In felul acesta CD/MP3 player-ul si tunerul pot functiona simultan, fiind o solutie foarte buna pentru sisteme de distributie audio pe mai multe zone. A 3-a iesire audio este una variabila cu un control de volum. Semnalul prezent pe aceasta iesire audio poate fi selectat intre CD/MP3 si Tuner. Portul RS232 permite ca unitatea sa fie operata prin dispozitive externe de control.

PREZENTARE SC Media Crusher SRL
LIGHT
MEMBER
SC Media Crusher SRL
659 150 accesari
Persoana de contact: Jutas BAKK
Adresa postala: Str. J.H.Pestalozzi Nr.22
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0356-228.228
Fax: 0372-87.35.57
Website:

Activitate firma: instrumente muzicale - echipamente audio - instalatii sonorizare

DISPOZITIV DE REDARE AUDAC CMP-30 ESTE LISTAT IN: