Inscrie firma »
Detector radar Cobra XRS 9945

Detector radar Cobra XRS 9945

Producator: Cobra
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Detector radar Cobra XRS 9945

Cobra XRS 9945, model 2009, asigura distanta maxima de detectie si cei mai buni timpi de avertizare, chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP, plus ca vine cu o serie de functii ale modelelor Cobra de inalta calitate: afisaj ExtremeBright DataGrafix®, busola electronica 8-points, Voice Alert™ si tensiometru pentru masurarea voltajului bateriei.

Modelul poate fi updatat, cumparand functia optionala GPS locator impreuna cu baza de date AURA, pentru a fi la curent cu toate capcanele radar statice ( camere radar fixe, radare cu camere foto) dar si pentru a sti care sunt intersectiile cu probleme, sau drumurile periculoase din America de Nord si Canada.

Functii detectoare radar Cobra XRS 9945

Spectre I Undetectable - imun la detectoare de detectoare radar. ( in Romania detectoarele radar sunt legale si nu se folosesc detectoare de detectoare radar!).

AURA™ Camera & Driving Database (optional) - tehnologie bazata pe functia GPS, care avertizeaza conducatorul auto in legatura cu locatiile unde exista radare fixe sau camere de supraveghere, intersectii periculoase sau drumuri periculoase din Nordul Americii. Baza de data Aura, este upgradata zilnic si ofera cea mai clara si reala acoperire a locatiilor cu probleme, din intreaga industrie, de pe teriotriul Americii de Nord.

Car Battery Voltage Display/Low Car Battery Warning -emite avertizari privind voltajul bateriei masinii si emite alarma atunci cand voltajul scade sub 11.9 wolt.

15-Band™ Detection -detecteaza 7 semnale radar, 6 semnale laser si 2 semnale de siguranta. Semnalele radar includ benzile X, K, Super-Ka, Ku, VG-2, Spectre I si Spectre IV+. Semnalele laser includ LTI 20-20, Ultra Lyte, ProLaser, ProLaser III, Stalker LIDAR si Speedlaser. Semnalele de siguranta sunt Safety Alert® si Strobe Alert®.

Spectre Alert™ I/IV+ -aceasta functie avertizeaza conducatorul auto atunci cand este in raza de actiune a unui detector de detectoare radar care foloseste tehnologiile Spectre I/IV+.
IntelliMute® Pro - Senzori auto de viteza, care opresc automat unitatea facand detectorul nedetectabil de catre detectoarele de detectoare radar.

Digital Speedometer (optional) - Afiseaza viteza curenta de deplasare a masinii folosind GPS. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Latitude/Longitude Information (optional) - Afiseaza coordonatele geografice ale locatiei in care va aflati, folosindu-se de GPS locator.

System Ready Prompt -anunta conducatorul auto, ca detectorul radar s-a autocalibrat si este pregatit sa functioneze. Calibrarea se face automat de fiecare data cand porniti motorul masinii.

VG-2 Undetectable - asigura imunitate completa si atentioneaza conducatorul auto cu privire la detectoarele de detectoare radar cre folosesc tehnologia VG-2.

S-XRS™ Maximum Performance Technology - Noua tehnologie imbunatatita de detectie, Super-Xtreme Range Superheterodyne (S-XRS™), cu circuitul super-rapid de detectie, ofera distanta maxima de detectie si cea mai buna viteza de reactie chiar si pentru cele mai rapide pistoale radar in modul POP.

Full Color ExtremeBright DataGrafix™ II Display 1.5\" - Display-ul OLED asigura avertizari vizuale intensificate si lizibile, cu ajutorul display-ului performant si al culorilor vivide. Aceasta functie ii permite utilizatorului sa selecteze una dintre cele 5 sabloane ale display-ului, care sa se \"asorteze\" cu interiorul masinii. ( Puteti selecta oricare dintre sabloanele Full Color, Blue, Orange, Green and Red).

POP Mode Radar Gun Detection - detecteaza chiar si ultimele modele de pistoale radar care folosesc modul POP (Super-fast Instant-On Mode)

Ku Band Detection - detecteaza banda Ku, folosita momentan in Europa. Atentie, se va folosi in curand si in SUA.
IntelliScope™ (optional) - Aceasta tehnologie, ofera informatii despre directia locatiilor alertelor fixe in directia Dvs. de mers folosind functia de GPS locator. Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

Programmable Up to 1,000 Location Alerts (optional) - adaugati pana la 1000 de locatii cu avertizari statice, dupa preferinte! Si pentru aceasta functie aveti nevoie de functia optionala Cobra GPS locator.

Programmable Speed Alert (optional) - Avertizeaza atunci cand conducatorul auto depaseste limita de viteza presetata (de catre acesta). Pentru acesta functie aveti nevoie de locator GPS.

LaserEye® - ofera protectie 360° impotriva semnalelor laser.

Voice Alert™ - avertizari vocale diferite pentru fiecare banda in parte.

VG-2 Alert® - avertizeaza conducatorul auto cand se afla in raza unui detector de detectoare radar ce foloseste tehnologia VG-2.

Strobe Alert® - o functie exclusiva Cobra, care avertizeaza aparitia masinilor de urgenta in directia dumneavoastra de condus.

Safety Alert® - asigura alerte pentru apropierea masinilor de urgenta, pentru apropierea de zone de condus cu obstacole, sau ale zonelor periculoase de condus, care sunt semaforizate sau semnalizate.

Auto Mute - Functie care automat reduce alertele la tacere pentru confortul conducatorului auto.

IntelliMute® - functie ce ajuta la eliminarea alarmelor false.

IntelliShield® - 3 moduri City diferite ale utilizarii detectorului radar Cobra XRS 9945, pentru a elimina din start alarmele false primite atat in mediul rural cat si cel urban.

Digital Signal Strength Meter - Indicator digital al puterii semnalului detectat, 5 nivele de putere a semnalului

SmartPower™ - optiune care inchide automat detectorul radar atunci cand motorul masinii este oprit.

City/Highway Modes - permite utilizatorului sa selecteze diferite moduri de operare, reducand frecventele cu multe alarme false, in special in zona urbana.

Dim Mode - permite utilizatorului sa intunece afisajul detectorului radar, pentru a nu perturba vizibilitatea la condus pe timp de noapte.

EasySet® Programming Menu User - mod usor de selectare sau setare a operatiunilor, cu ghid vizual.

Stay Set Electronic Memory Electronically - memoreaza setarile facute asupra detectorului radar, pe o perioada infinita de timp, chiar daca acesta a fost scos de la alimentare.

8-Point Electronic Compass -busola ce asigura automat directionarea electronica.

8-Point GPS Compass (optional) -asigura citirea clara a 8 puncte directionale, folosindu-se de GPS. pentru aceasta functie aveti nevoie de optiunea GPS locator.

Dimensiuni si specificatii detector radar Cobra XRS 9945:
Lungime: 34mm
Latime: 79mm
Inaltime: 131mm
Greutate: 183g

Lungime: 1.3\"
Latime: 3.1\"
Inaltime: 5.2\"
Greutate: 6.5 oz

Pachetul detector radar Cobra XRS 9945 contine:
- detector radar Cobra XRS 9945
- detector rad ondulat de 12V DC
- Suport si ventuze pentru montarea detectorului radar
- Manual de Utilizare; Cobra XRS 9945 asigura protectie dar si un condus linistit datorita, noii sale tehnologii Super-Xtreme Range Superheterodyne™ Technology. Detectand toate cele 15 semnale de avertizare (benzi radar/benzi laser/ semnale de siguranta), Cobra XRS 9945 este un nou insotitor de drum, creat de Cobra, pentru siguranta conducatorului auto; si asta doar datorita circuitului sau de detectare super-rapid.

Detector radar Cobra XRS 9945 - Performante maxime in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar cu afisaj Full Color ExtremeBright si DataGrafix
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
2 745 399 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii - telefoane - auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU DETECTOR RADAR COBRA XRS 9945

Detector radar Cobra XRS 9960G CU GPS IncorporatDetector radar Cobra XRS 9960G CU GPS Incorporat
Detector radar Cobra XRS 9960G CU GPS In...
Detector radar Cobra XRS 9960G - Performante maxime in detectia a 15 benzi Radar/Laser Detector cu afisaj Full Color ...
RON 1151.66
Detector radar Cobra XRS 9955Detector radar Cobra XRS 9955
Detector radar Cobra XRS 9955
Cobra XRS 9955 asigura protectie totala cu ajutorul tehnologiei Super-Xtreme Range Superheterodyne™ , detectand toate ...
RON 801.39
Detector radar Cobra XRS 9845Detector radar Cobra XRS 9845
Detector radar Cobra XRS 9845
Detector radar Cobra XRS 9845 - ultra performante in detectia a 15 benzi radar si laser, detector radar model 2009 cu ...
RON 700.55
Detector radar Cobra XRS 9445Detector radar Cobra XRS 9445
Detector radar Cobra XRS 9445
Detector radar Cobra XRS 9445 - performante deosebite in detectia a 14 benzi radar si laser, detector radar model 2009 ...
RON 504.18
Detector radar Cobra XRS 9545Detector radar Cobra XRS 9545
Detector radar Cobra XRS 9545
Specificatii: Lungime: 32mm / 1.3" Latime: 71mm / 2.8" Inaltime: 113mm / 4.4" Greutate: 150g / 5.3 oz Functii ...
RON 573.18
Detector radar Cobra XRS 9645Detector radar Cobra XRS 9645
Detector radar Cobra XRS 9645
Dimensiuni detector radar Cobra XRS 9645: Lungime: 37mm / 1.5" Latime: 82mm / 3.2" Inaltime: 125mm / ...
RON 668.71
Detector radar Cobra XRS 9345Detector radar Cobra XRS 9345
Detector radar Cobra XRS 9345
Functii detector radar Cobra XRS 9345 Safety Alert® Alerte de siguranta Digital Signal Strength Meter Indicator ...
RON 371.5
Detector radar Cobra XRS 9745Detector radar Cobra XRS 9745
Detector radar Cobra XRS 9745
Detector radar Cobra XRS 9745 - detectie ultra performanta a 15 semnale radar/laser/siguranta, detector ...
RON 684.63
Detector radar Cobra XRS 9950Detector radar Cobra XRS 9950
Detector radar Cobra XRS 9950
Pe 4 ianuarie Cobra Electronics a anuntat lansearea noului super detector din 2008. Urmand calea presarata de succes a ...

DETECTOR RADAR COBRA XRS 9945 ESTE LISTAT IN: