Inscrie firma »
KeepCup Original 6oz Vanilla

KeepCup Original 6oz Vanilla

Producator: Keep Cup
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare KeepCup Original 6oz Vanilla

Disponibile in mai multe variante de culori si marimi, Keep Cup sunt cani ecologice reutilizabile, ideale pentru persoanele care calatoresc des si prefera o bautura calda la idemana. Varianta prezentata aici este Vanilla, de capacitate 177 ml (6oz).

Canile sunt originare din Australia, unde brandul a fost fondat in 1998. La acel moment, fratii Forsythe au deschis un lant de cafenele si gustari BlueBag, si a inceput sa-i ingrijoreze consumul imens de pahare de plastic si de materiale care polueaza planeta noastra. Atunci au gasit o metoda, Keep Cup - canile care pot fi reutilizate. Keep Cup sunt pahare organice, non-toxice, si, in plus, mentin lichidul fierbinte pana la 30 de minute. si la toate acestea adaugand designul lor.

Poti savura cafea in fiecare zi fara sa poluezi mediul tau conjurator. Le poti spala manual sau in masina de spalat vase. Bautura ta va ramane cald cu 30 de minute mai mult decat intr-o cana normala, indiferent de tipul bauturii. Capacul canii se fixeaza strans pe cana, insa asta nu inseamna ca este 100% etansa. Desi este o cana de voiaj, nu iti recomandam sa o pui in geanta unde se poate rasturna. Poti beneficia de avantajele unui KeepCup aproximativ timp de 4 ani!

Aceasta cana face parte din colectia Originals a brandului Keep Cup!
Materiale: Polipropilena (pahar), Silicon (capacul si banda)
Volum: 177 ml
PREZENTARE S***************
MEMBRU
GRATUIT
S***************
265 447 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cafea - automate cafea - capsule lavazza

KEEPCUP ORIGINAL 6OZ VANILLA ESTE LISTAT IN: