Juba Sumatra Queen Ketiara Indonezia cafea de specialitate 250g
Producator: JubaProdusul nu mai este de actualitate
Prezentare Juba Sumatra Queen Ketiara Indonezia cafea de specialitate 250g
Caracteristici
Regiune: Aceh Tengah, Indonezia
Producator: Kopepi Ketiara
100 % Arabica mono-origine
Procesare: decojire umeda
Prajire: medie
Scor de calitate: 86.25
Aciditate: medie scazuta
Aroma: Note de citrice confiate si sirop de artar,
Corp intens
Cafeaua de specialitate este un termen care descrie boabele de cafea cu cea mai buna aroma care este produsa in microclimate speciale si care beneficiaza de un tratament exceptional de la plantare la servire.
Potrivit Asociatiei Cafelei de Specialitate (SCA), cafeaua care obtine 80 de puncte sau mai mult pe o scala de 100 de puncte, este clasificata ca “specialitate”.
Pentru a obtine acest statut, cafeaua trebuie sa treaca evaluarile legate de: origine, recoltare, prelucrare, prajire, macinare si preparare, deoarece, cafeaua de specialitate inseamna “cea mai buna dintre cele mai bune”.
Acest produs este manufacturat si impachetat in Romania.
Disponibil in pachet de 250 grame
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: