Inscrie firma »
Scari

Scari

Tip produs: scari | pardoseli
 

Prezentare Scari

Firma MAPASON PROD produce si monteaza urmatoarele tipuri de scari:

- Scari drepte cu structura metalica a vangurilor din otel inox, otel vopsit si otel zincat, atat pentru interior cat si pentru exterior, proiectate si executate dupa cerintele dumneavoastra.
- Scari circulare si elicoidale proiectate si executate dupa cerintele dumneavoastra cu o structura metalica speciala care elimina vangurile centrale sau cele laterale, acestea au un stalp central , iar treptele sunt dispuse in jurul acestuia.Aceste pot fi folosite atat pentru interior cat si pentru exterior.
- Scari combinate cu structura dreapta si elicoidala, pentru a fructifica mai optim statiul in care acestea sunt montate.

- Treptele scarilor pentru interior sunt realizate din: lemn stratificat de diferite esente si culori cu diferite elemente antialunecare (moche sau cauciuc profilat), sticla laminata securizata transparenta sau colorata, cu gratare din otel inox tip fagure si tabla din otel inox striata.
- Treptele scarilor pentru exterior se pot realiza din gratare tip fagure din otel inox, otel vopsit sau otel zincat si tabla din otel inox, otel vopsit sau otel zincat.

Scarile pot avea diferite modele de balustrada si maini curente din otel inox, otel vopsit, otel zincat , lemn de diferite nuante si culori sau combinate cu panouri de sticla si policarbonat transparente, mate sau colorate.
PREZENTARE M***********
MEMBRU
GRATUIT
M***********
5 693 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: prelucrarea elementelor decorative

PRODUSE ASEMANATOARE CU SCARI

Balustrade si maini curenteBalustrade si maini curente
Balustrade si maini curente
FirmaA MAPASON PRODA produce si monteaza o gama variata de modele de balustrazi si maini curente (modele ...