Inscrie firma »
EasyERP

easyERP

Telefon: click aici0722523764
Persona Contact:
MihesGelu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare easyERP

Easy ERP este un program compus din mai multe module, fiecare modul fiind destinat pentru o anumita divizie din cadrul unei companii. Programul este un program client server, foloseste o baza de date SQL (MSSQL sau MSDE), pot lucra mai multi utilizatori simultan pe acelasi program, cerintele hardware pe partea de client sunt minime. Utilizatorilor din sistem li se pot da drepturi la nivel de document si raport. Modulul de gestiune din program tine evidenta stocurilor la pret de achizitie, platile si incasarile se fac pe facturi respectiv receptii. In cazul in care faceti vanzari de produse cu plata prin ramburs, programul va lista toate documentele necesare la posta. Tot in cadrul modulului de gestiune se pot introduce si comenzile, pe baza carora se pot genera foarte usor facturile cu produsele ce vor fi vandute clientului. Modulul de promotii este integrat cu modulul de gestiune. Promotiile pot fi de trei tipuri: cantitative, valorice si gratuite, deciziile de promotii sunt introduse pe intervale de timp iar in modulul de gestiune vor fi sugerate automat produsele, cantitatile, respectiv pretul de amanunt conform deciziei curent active.
Modulul de contabilitate impreuna cu setarile de contare automata va scutesc de introducerea unor contabile repetitive, acestea fiind generate automat de catre sistem.
Modulul de vanzari restaurante este dedicat restaurantelor, prin el utilizatorul putiand comanda diferite produse din lista de produse. Dupa efectuarea unei comenzi se listeaza automat la bucatarie un bon de comanda pe baza caruia bucatarul pregateste produsul comandar.
In momentul in care clientul achita comanda, programul automat listea un bon fiscal, o nota de plata daca se doreste, scade din gestiunea de materii prime, materiile prime utilizate la preparea mancarurilor pe baza unor retete introduse si inregistreaza vanzarea produsului finit.
Modulul easyVanzariRestaurant are aceeasi functionalitate ca si cel precedent doar ca acesta ruleaza pe un PDA.
PREZENTARE Consult Soft
LIGHT
MEMBER
Consult Soft
7 476 accesari
Persoana de contact: MihesGelu
Adresa postala: Oradea Aluminei
Localitate: Oradea, Bihor
Telefon: click aici 0722523764
Website:

Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Baze de date

PRODUSE ASEMANATOARE CU EASYERP

EasyDentEasyDent
easyDent
Easy dent este un program destinat cabinetelor stomatologice si clinicilor dentare. In program se pot defini mai multe ...
EasyBackupEasyBackup
easyBackup
Easy backup este un mic program care se instaleaza pe fiecare statie de pe care vreti sa salvati fisierele, pe un server ...

EASYERP ESTE LISTAT IN:

EASYERP - PRODUSE SIMILARE