Inscrie firma »
Ventiloconvectori de pardoseala

Ventiloconvectori de pardoseala

Tip produs: instalatii termice | radiatoare
 

Prezentare Ventiloconvectori de pardoseala

Convector de pardoseala: este executat dintr-un jgheab din tabla vopsita in camp electrostatic sau inox, in care se monteaza o baterie de incalzire executata din tevi de cupru cu aripioare din folie de aluminiu. Jgheabul este acoperit cu un grilaj de diferite materiale si culori care se pot asorta cu orice fel de pardoseala interioara. (lemn, inox, aluminiu eloxat nature si color).
Convectorul este un emitator de caldura prin convectie naturala.

Ventiloconvector de pardoseala: este executat dintr-un jgheab din tabla vopsita in camp electrostatic sau inox, in care se monteaza o baterie de incalzire executata din tevi de cupru cu aripioare din folie de aluminiu si un ventilator cu trei trepte de turatie. Ventilatorul este alimentat la 12V si are montat in jgheab o cutie cu transformator. Jgheabul este acoperit cu un grilaj de diferite materiale si culori care se pot asorta cu orice fel de pardoseala interioara. (lemn, inox, aluminiu eloxat nature si color).
Ventiloconvectorul este un emitator de caldura prin convectie fortata. Comanda ventilatoarelor se realizeaza printr-un termostat SIEMENS.

Datele tehnice se regasesc in catalogul de produse pentru fiecare tip de produs la sectiunea Documentati.
PREZENTARE R*************
MEMBRU
GRATUIT
R*************
2 288 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sisteme de incalziere - instaltii - radiatoare

VENTILOCONVECTORI DE PARDOSEALA ESTE LISTAT IN: