Inscrie firma »
Fashion Case, husa personalizata, Samsung i9300 Galaxy S3 albastra

Fashion Case, husa personalizata, Samsung i9300 Galaxy S3 albastra

Tip produs: sc wybee srl
 

Prezentare Fashion Case, husa personalizata, Samsung i9300 Galaxy S3 albastra

# este un accesoriu la moda, personalizat ce va va scoate din anonimat. Husa tip carcasa este confectionata din policarbonat, prevazuta cu toate decupajele necesare pentru a avea acces facil la conectorii telefonului. Husa este disponibila in mai multe variante de modele, va satisface pana si cele mai extravagante cerinte. Imaginea imprimata pe aceasta este relizata cu materiale de calitate ceea ce aduce o rezistenta indelungata in timp fara a se sterge, decoji sau decolora. Forma ultra-minimalista a husei precum si greutatea usoara a acesteia nu vor face ca telefonul dumneavoastra sa capete volum ori greutate. Husa se ataseaza usor si sigur pe spatele carcasei, oferind protectie impotriva zgarieturilor si a uzurii.

Specificatii:

husa fabricata din policarbonat, ceea ce face ca husa sa fie foarte subtire si usoara usor de intretinut imprimeu rezistent in timp fara a se sterge sau decoji protejeaza impotriva socurilor si a zgarieturilor acces rapid la toate porturile telefonului

Husa "Hard Case" impreuna cu foliile de protectie pentru display din gama 3M Vikuiti sau Guardline, oferite de noi, mobilul dumneavoastra va fi complet protejat. Foliile NU sunt incluse in aceasta oferta.

PREZENTARE S***********
MEMBRU
GRATUIT
S***********
345 956 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii mobile - acumulatori telefoane mobile - incarcatoare celulare

FASHION CASE, HUSA PERSONALIZATA, SAMSUNG I9300 GALAXY S3 ALBASTRA ESTE LISTAT IN: