Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
SERVICII CATERING

SERVICII CATERING

Tip produs: servicii catering
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare SERVICII CATERING

Speedy Gonzales catering se distinge intre firmele de profil prin calitatea si siguranta preparatelor oferite clientilor, promptitudine si profesionalism ,creativitate, diversitatea ofertei in serviciile furnizate. ,
Speedy Gonzales Catering ofera un pachet complet de servicii de catering ce reprezinta o solutie optima pentru toata gama de evenimente din activitatea companiilor sau din viata familiei. Indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, vom veni in sprijinul dvs. si va vom acorda consultanta pentru alcatuirea meniului potrivit in functie de eveniment si bugetul alocat.
La dispozitia clientilor se afla o oferta bogata de produse culinare adaptate tuturor gusturilor si preferintelor.
Prin serviciul Lunch Time, livram zilnic angajatilor din firma dumneavoastra masa de pranz, variantele de meniu repetandu-se la un interval de 15-20 zile pentru a asigura diversitatea acestora. Pentru a veni in intampinarea cerintelor clientului va putem oferi alternative in alegerea produselor culinare.
Prin serviciul Catering de eveniment asiguram organizarea de evenimente de firma (receptii, dineuri, conferinte, seminarii, lansari si prezentari de produse etc.) la locatia indicata de dumneavoastra. Detinem capacitatea de productie, deservire si logistica necesara pentru a organiza cu succes evenimente corporate cu un numar mare de invitati.
Serviciul Coffe Break va sta la dispozitie pentru dineuri, receptii, conferinte, seminarii, cu produse de cofetarie si patiserie, cafea, ceai, sucuri si apa minerale, adaptate preferintelor si solicitarilor dvs.
Catering-ul pentru evenimente in familie ofera, la domiciliul clientului, produse culinare complexe pentru orice evenimentele importante din viata dvs, (platouri asortate cu aperitive, gustari calde si reci, produse de cofetarie si patiserie),bauturi alcoolice si nealcoolice.
Sweet Party. Prin acest serviciu,Speedy Gonzales Catering asigura, la domiciliul clientului (firma sau persoana fizica) produse de cofetarie si patiserie: torturi, prajituri, fursecuri, bomboane, etc. si bauturi calde si reci, alcoolice si nealcoolice.
Pentru orice tip de evenimente Speedy Gonzales asigura si logistica necesara (mese, umbrele de gradina, vesela, tacamuri, ornamente speciale) precum si personal de servire inalt calificat.
Serviciul de catering functioneaza non-stop. Comenzile se preiau cu o zi inainte de data livrarii in intervalul 08.00-16.00
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
4 393 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii catering

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII CATERING

MENIURI PREPARATE RAPIDMENIURI PREPARATE RAPID
MENIURI PREPARATE RAPID
DACA SUNTETI ADEPTUL MANCARURILOR RAPIDE DAR LA FEL DE SANATOASE DEOARECE TINEM SA VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA FIRMA ...

SERVICII CATERING ESTE LISTAT IN: