Inscrie firma »
CONSULTING UNIVERSAL BUSINESS SRL Prezentare firma Produsele firmei Contact

Produse alimente dietetice

 
3 produse / 1 pagini
Cabinet nutritie dieteticaCabinet nutritie dietetica
CABINET NUTRITIE DIETETICA
Tip produs: cabinet medical pentru o nutritie echilibrata - cabinet consultatii in nutritie - cabinet pentru o nutritie adecvata Cabinet nutritie dietetica ofera consultatii pentru o alimentatie sanatoasa, imbunatatirea calitatii vietii, scaderea riscului obezitatii, diabetului, bolilor cardiovasculare si a celorlalte boli legate de cresterea in greutate . Nutritionistul Camelia Olteanu Intocmeste regimuri ... »
Consultanta in nutritie si dieteticaConsultanta in nutritie si dietetica
CONSULTANTA IN NUTRITIE SI DIETETICA
Tip produs: consultanta in nutritie - consultant in nutritie si dietetica - consultanta pentru slabire Consultanta in nutritie si dietetica. Doriti sa slabiti sigur si sanatos? Nimic mai simplu, apelati la un consultant specializat in nutritie si dietetica. Va ajut sa va imbunatatiti calitatea vietii, sa va schimbati stilul de viata, sa faceti diferenta intre ... »
Cabinet medical specializat in nutritie si dieteticaCabinet medical specializat in nutritie si dietetica
CABINET MEDICAL SPECIALIZAT IN NUTRITIE SI DIETETICA
Tip produs: cabinet medical pentru stabilirea greutatii optime - cabinet medical pentru scaderea greutatii - cabinet medical pentru cresterea greutatii Cabinet medical cu specialist in nutritie si dietetica ofera solutii pentru slabire echilibrata si ireversibila. Pentru persoanele care doresc sa se ingrase furnizez regimuri alimentare adecvate stilului de viata si preferintelor culinare. Consultatiile au loc la ... »
 
3 produse / 1 pagini