Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
DERATIZARE

DERATIZARE

Tip produs: DERATIZARE | SERVICII | FIRMA DERATIZARE
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare DERATIZARE

GH. M. TOX - INSECT srl. prestator servicii - DDD.

Serviciul de deratizare prestat de noi, reprezinta : procesul prin care realizam prin metode speciale-specifice, combaterea rozatoarelor (cele vizate) - soareci si sobolani, aplicind tehnologii speciale de ultima generatie; astfel se aloca prin repartizare pe suprafata in lucru - aparate si/sau statii combative toxice cu momeli atractive contra rozatoarelor, raportate combativ la suprafata in executie, vizand distrugere, indepartare si protectia fata de rozatoare, a cladirii-unitatii preluate in vederea remedierii situatiei si ulterior cu caracter profilactic mentirea bio-salubritatii.

Solutiile folosite in combaterea rozatoarelor, sunt de cea mai buna calitate, din import cu impact redus asupra mediului, avizate de ministerul de resort.

Serviciul se adreseaza unui larg segment de utilizatori: proprietarilor de imobile case, vile, apartamente, asoc. de locatari-proprietari in judetul Timis, si tuturor intreprinderilor, si societatilor cu capital privat sau de stat - scoli, gradinite, sedii primari, spitale, policlinici, magazine alimentare si nealimentare, unitati militare, centre-puncte vamale, depozite de cereale, FNC-uri, ferme agro-zootehnice,centre-zone rezidentiale, porturi maritime,vase de marfa si croaziera, etc., din tara si UE.

Preturile sunt avansate pentru negociere directa, tinindu-se cont de:
Factorii de referinta specifici - gradul de infestatie, tipul interventiei, cantitatea-spatiul, obiectivul in lucru, specificul activitatii-folosinta, accesibilitate-amplasament, anotimpul - ce determina gradul de dificultate al interventiei si modul de abordare.

Experienta acumulata de peste 15.ani.de activitate, calificarea personalului, profesionalismul si seriozitatea de abordare a problematicii asigura garantia eficientei si a calitatii serviciilor noastre.

D E V I Z A U N I T A T I I - C A L I T A T E !.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 398 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii deratizare - servicii dezinsectie - servicii igiena si sanatate