Inscrie firma »
CounterSpy™ Enterprise

CounterSpy™ Enterprise

Tip produs: spyware | malware | antivirus
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare CounterSpy™ Enterprise

CounterSpy Enterprise - Prezentare Generala

Noua versiune CounterSpy Enterprise contine o tehnologie antispyware hibrida care va ofera protectie impotriva amenintarilor malware in mediul dvs de afaceri. CounterSpy Enterprise contine cateva optiuni noi, inclusiv tehnologie VIPRE antimalware, scanare de tip FirstScan™ in momentul deschiderii sistemului, Active Protection la nivel de kernel, lansare automata de agent, imbunatatiri in consola administrativa, performanta superioara si suport pentru Windows Vista.

Cu versiunea CounterSpy aveti protectie anti-malware folosind un nou tip de tehnologie hibrida care imbina caracteristicile traditionale de curatire a sistemului cu eficienta unei tehnologii antivirus puternice. Cu o baza de semnaturi de peste 2,500,000, imbunatatiri constante la nivel de intreprindere si tehnologia Active Protection™ care actioneaza la nivel de kernel, va veti convinge de faptul ca versiunea 3 a programului CounterSpy Enterprise este cel mai puternic program antispyware pentru intreprindere.

Noi dashboarduri de management configurabile
In cadrul programul CounterSpy Enterprise administratorii pot crea cu usurinta un centru de comanda anti-malware personalizat care ofera acces instant la rapoartele cele mai frecvent vizualizate si verificari ale politicilor. Consola de administrare ofera acum 4 dashboard-uri personalizabile pentru vizualizari rapide ale activitatilor de scanare si remediere. Toate optiunile interfetei permit personalizarea rapoartelor, a informatiilor despre statrea agentilor, nivelul de gravitate a amenintarilor, istoricul scanarilor si alte componente prezente pe dashboardul programului CounterSpy. Avand acces usor la informatii, dashboard-urile permit administratorilor sa optimizeze nivelul de performanta si activitatile din reteaua lor.

Raportare
Noile optiuni de raportare faciliteaza pentru administratori activitatile de programare si personalizare a librariei de rapoarte a programului CounterSpy Enterprise. Noul programator de rapoarte faciliteaza programarea oricarui fel de raport pentru a functiona la timpul stabilit, avand capacitatea de a trimite prin email rapoarte catre anumiti utilizatori, simplificand astfel distributia de rapoarte catre management. In plus, noul editor de rapoarte permite personalizarea acestora de catre administratori, mai mult decat atat, administratorii pot crea propriile rapoarte care sa afiseze o combinatie infinita de informatii despre agenti care pot fi accesate din interiorul programului CounterSpy Enterprise Antispyware.

Imbunatatiri in utilizarea consolei
CounterSpy Enterprise contine, de asemenea, imbunatatiri in metoda de folosire a consolei, prin adaugarea alertelor usor de inteles si vederi personalizabile in cadrul grilei de consola. Sunt inclusi si indicatori vizuali pentru a arata statutul riscului de securitate al amenintarilor de tip malware si pentru a determina care dintre calculatoare a fost infectat. Vizualizari de grila personalizabile ofera o varietate de titluri de coloane care pot fi afisate in grilele consolei pentru a arata cele mai relevante informatii legate de agenti bazandu-se pe preferintele administratorului. In plus, administratorii au abilitatea de a gasi informatii despre agenti individuali, inclusiv o istorie a scanarii si a carantinei.

Program antispyware din noua generatie
Malware-ul este o problema mult mai serioasa decat virusii vechi. Aveti nevoie de un program antispyware+antimalware centralizat de inalta performanta deoarece:

* Programele antispyware de la alte companii nu pot face fata pericolelor, in ciuda declaratiilor lor
* Codurile lor nu au fost proiectate sa lupte impotriva programelor spyware si acest lucru se vede
* Utilizarea unui produs sub standarde va ofera un sentiment de siguranta fals
* Majoritatea programelor antispyware nu sunt facute pentru companii

Pentru a va prteja de spyware am construit un produs de noua generatie care va ofera tot ce aveti nevoie, dar ama adaugat ceva unic: CounterSpy Enterprise are cea mai buna baza de semnaturi din domeniu. Mecanismul de scanat revolutionar VIPRE antivirus+antispyware din programul CounterSpy Enterprise contine 1,500,000 de semnaturi pentru a detecta si elimina o gama varianta de spyware, adware, rootkit-uri si alte tipuri de malware.

Calitate de talie mondiala
In ciuda declaratiilor venite din partea competitiei, eficacitatea noastra in ceea ce priveste detectarea si eliminarea malware-ului este de talie mondiala. Suntem prezenti cu regularitate in top 3 din Malware-test.com. Adeasea suntem e primul loc si uneori chiar mai mult decat atat. CounterSpy Enterprise este mai bun decat programele Symantec, Trend si Webroot. Noua consola a centrului de comanda malware usureaza si mai mult munca.

"Instaleaza si mergi mai departe"
Programul antivirus pe care il aveti acum poate sustine ca va protejeaza impotriva modulelor si malware-ului. Poate chiar sa ajunga la eficacitatea unor aplicatii independente. Dar aceste produse se actualizeaza greu, dureaza mult pana ce se instaleaza, arhiveaza module peste module consumand tot mai multe resurse, si apoi sunt greu de administrat odata ce le-ati instalat. CounterSpy Enterprise este usor de instalat, consuma putine resurse, este usor de administrat, deci functioneaza foarte usor si contine cea mai vasta baza de semnaturi din domeniu!

Caracteristici importante ale programului CounterSpy Enterprise

* Un nou "Centru de Control Malware"
* Intervale de scanat foarte rapide
* Mecanism de scanare si indepartare a malware-ului hibrid cu tehnologie VIPRE
* FirstScan, o noua tehnologie de scanare si eliminare ce actioneaza inca de la deschiderea sistemului creata pentru a indeparta chiar si cel mai ascuns tip de malware
* Active Protection la nivel de kernel. Acest sistem ofera un mecanism de blocare in timp real, cu un caracter de cercetare a comportamentului amenintarilor
* Sistem de lansare automata a agentului
* Consola administrativa imbunatatita


CounterSpy Enterprise ofera ceea ce dvs cereti
CounterSpy este un produs centralizat puternic de generatia viitoare, bazat pe o politica care va permite sa detectati, sa eliminati si sa va protejati de 35 de categorii de malware. Baza de semnaturi spyware este vasta, cuprinde peste 1,500,000 de semnaturi. Este actualizata de catre Echipa de Cercetare CounterSpy din Sunbelt, de catre sutele de mii de utilizatori din ThreatNet si de catre tehnologia CWSanbox care analizeaza malware-ul. Presa apreaciaza foarte mult acest program, CounterSpy Enterprise a primit niste recenzii foarte bune.

Luptam impreuna impotriva spyware-ului - O retea globala de detectare: ThreatNet
Singura modalitate de a lupta impotriva spyware-ului din prezent este de a ne uni intr-o retea de detectare globala care trimite informatii de epidemie catre centru de cercetare spyware din cadrul intreprinderii Sunbelt, in timp real. Aceasta echipa testeaza si actualizeaza baza de semnaturi CounterSpy in mod regulat. ThreatNet faciliteaza detectarea spyware-ului, codifica aceste aplicatii, le valideaza si le descarca in calculatoarele utilizatorilor CounterSpy Enterprise.Am realizat un program conform cerintelor dvs. Aici puteti trimite potentiale amenintari: Centrul de Cercetare Sunbelt CounterSpy.

Administrare centralizata puternica
CounterSpy Enterprise va permite sa creati politici si sa desemnati calculatoare la acea politica prin Directorul Activ, prin reteaua cartierului sau prin adresa IP. De la o singura consola admin puteti controla optiunea de instalare automatica silentioasa a agentului (CounterSpy ofera suport si lansarii WMI), programarile si actualizarile bazei de semnaturi pentru doar cateva duzine de sau sute sau mii de calculatoare, pentru a proteja intreaga retea impotriva a 35 de categorii de spyware. Agentul este valabil sub forma unui fisier "MSI" (dar si sub forma "exe") pe care il puteti instala prin intermediul scripturilor de logare, il puteti activa prin SMS sau WMI, il puteti adaauga unei Politici de Grup cu abilitatea de a crea cu usurinta transformari (fisiere mst) sau ii puteti permite utilizatorului de la capat sa il instaleze printr-un site.

Proiectat de Administratori pentru Administratori
Sunbelt are 20 de ani de experienta in materie de utilizare a optiunilor de administrare din sistem. Proiectat de administratori pentru administratori, contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a facilita protectia impotriva spyware-ului. Instalare usoara, GUI excelent, raportare eficienta, modalitati multiple de a pun in functiune agentul si transparenta. Veti sti intotdeauna ce face CounterSpy si veti primi informatii detaliate despre ce s-a facut si la ce calculator. Nu exista alt produs anti-spyware cu peste 7,000 de lansari care sa fie proiectat pentru intreprinderi in primul rand si apoi pentru consumator.

In calitate de administrator al unei intreprinderi, aveti nevoie de informatii despre activitatile programului antisyware de pe retelele dvs. Aveti nevoie de Active Protection/protectie activa in timp real, la nivel de kernel. Trebuie sa aveti un mecanism pentru instiintare in momentul in care este detectata o amenintare sau sunt luate masuri impotriva acestor amenintari. Trebuie sa aveti un sistem de raportate complex care va facilita obtinerea unei documentatii pentru utilizare proprie si pentru a informa conducerea in mod constant si pentru a justifica cheltuielile din buget.

Cate calculatoare din reteaua dvs sunt infectate si controlate din exterior?
Descarcati versiunea de evaluare de 30 de zile. Puteti porni imediat 5 calculatoare. Unul dintre reprezentantii nostri de rapoarte sau unul din inginerii de vanzari va pot trimite un cod pentru a decoda versiunea de evaluare pentru un numar nelimitat de calculatoare si va vor explica mai multe despre produs. Astfel dvs puteti intocmi un raport despre cat de grava este situatia. Puteti folosi acest raport pentru a convinge managementul sa puna la dispozitie banii pentru a achizitiona programul.
PREZENTARE C***********
MEMBRU
GRATUIT
C***********
4 659 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C***********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: antivirus - antispyware - antispam

PRODUSE ASEMANATOARE CU COUNTERSPY™ ENTERPRISE

CounterSpy AntispywareCounterSpy Antispyware
CounterSpy Antispyware
CounterSpy - Prezentare Generala Ce este nou in versiunea 3 a programului CounterSpy? Viteza de scanare marita si ...
VIPRE ENTERPRISEVIPRE ENTERPRISE
VIPRE ENTERPRISE
VIPRE Antivirus inglobeaza detectia tuturor tipurilor de malware intr-un sistem unitar, puternic si ...
VIPRE Antivirus + AntispywareVIPRE Antivirus + Antispyware
VIPRE Antivirus + Antispyware
VIPRE este un program complet nou in care sunt fuzionate tehnologii antivirus, antispyware, antirootkit precum si alte ...
Sunbelt Personal FirewallSunbelt Personal Firewall
Sunbelt Personal Firewall
Este unul dintre cele mai bune programe firewall care nu incetineste calculatorul Cele mai importante avantaje ale ...
IHateSpamIHateSpam
iHateSpam
Filtreaza in mod automat toate mesajele. Odata ce ati instalat iHateSpam, toate mesajele care le primiti vor fi ...