Inscrie firma »
Fotoliu masaj F5018

fotoliu masaj F5018

Tip produs: fotoloii masaj | fotoliu masaj | fotolii relaxare
 

Prezentare fotoliu masaj F5018

Caracteristicile fotoliului:

Fotoliul pentru masaj va cauta in mod automat si va memora forma corpului utilizatorului si va genera un masaj in conformitate cu greutatea acestuia.

Construit astfel incat sa simuleze tehnicile de masaj ale unui maseur real, fotoliul indeparteaza cu eficienta oboseala, reduce stresul, calmeaza durerile usoare si imbunatateste circulatia sangvina si metabolismul.

5 Programe automate;

3 Programe usor de selectat pentru partea superioara a corpului:

Masaj automat al intregii parti superioare a corpului: Acest program automat scaneaza in detaliu si memoreaz? forma corporala si greutatea utilizatorului, regland in mod automat intensitatea masajului si a rolelor pentru a oferi un masaj complet si eficient prin acupresiune.

Masaj automat pentru gat si umeri: Punctele de presiune reduc cu eficienta si calmeaza durerile de gat si umeri incluzand tehnici Fengchi, Xuishi, Jianjing, Jianchungshi, etc. Durerile de gat si de umeri sunt intalnite frecvent in special in cazul acelora care lucreaza la calculator toata ziua.

Masaj automat pentru spate si talie: Pentru a reduce eficient si a calma durerile de spate, punctele de presiune ale acestui program includ Ganshu, Danshu, Pishi, Weishi, Pangguangshu, etc. Acest program automat permite fotoliului sa trateze cele mai comune simptome asociate acestei zone.

2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului;

Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D si sistemul de reflexologie al picioarelor.

Reglarea presiunii aerului pe mai multe nivele poate fi utilizata pentru efectuarea masajului cu aer in zona picioarelor in conformitate cu preferintele utilizatorului si nivelul selectat de acesta.

Reflexologia

in mecanismul de masaj, in canalele pentru picioare, sunt plasati strategic mai multi noduli. Acesti noduli sunt utilizati in timpul compresiei pungilor de aer inferioare activand puncte de presiune in zona piciorului, puncte de presiune reflexologie. in timpul compresiei, nodulii se ridica pe arca piciorului stimuland in acelasi timp punctele de acupresiune; in acest timp pungile cu aer strang usor si intind piciorul pentru indepartarea incordarii, imbunatatind circulatia sangelui in zona inferioara a corpului si sporind gradul de relaxare.

2 Programe usor de selectat pentru partea inferioara a corpului

Utilizarea masajului cu terapie prin punctele de presiune, prin tehnologia 3D si sistemul de reflexologie al picioarelor.

Programe manuale:

* Zona superioara a corpului: selectati manual diferite functii de masaj si reglati dupa preferinte intensitatea masajului si zona de actiune a rolelor. Alegeti sa masati umerii, zona superioara si inferioara a spatelui, sau fixati rolele pentru masaj intr-un loc anume.
* Zona inferioara a corpului: selectati manual din diferite combinatii de masaj cu presiune de aer 3D. Selectati combinatia de masaj cu presiune de aer din urmatoarele optiuni: (1) gambe si picioare, (2) sezut si picioare, sau (3) sezut si gambe. Masajul regulat al zonei inferioare a corpului nu numai ca poate reduce durerile si poate atenua incordarea dar va va face sa simtiti o senzatie de usurare la nivelul picioarelor.

Inclinare:

Spatarul fotoliului si suportul pentru picioare pot fi coborate si ridicate in mod simultan prin simpla apasare a unui buton, de asemenea suportul pentru picioare poate fi reglat independent de pozitia spatarului.

Muzica este integrata pentru o abordare holistica a relaxarii prin masaj, este echipat cu un dispozitiv MP3 player incorporat si include un set de casti. Dispozitivul MP3 player este compatibil cu sistemul de operare Windows 2000/XP, putand astfel incarca mereu noi piese.

Perna dubla: confortabil pentru toti utilizatorii indiferent de curburile coloanei vertebrale sau ale spatelui.

Functie de masaj prin presiune de aer 3D pentru talpi si picioare.

Telecomanda
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
3 927 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fotolii masaj si relaxare - masaj si relaxare - fotolii relaxare

PRODUSE ASEMANATOARE CU FOTOLIU MASAJ F5018

Fotoliu masaj F5020AFotoliu masaj F5020A
fotoliu masaj F5020A
-cel mai nou design, cele mai noi functii si caracteristici - 4 programe usor de folosit pentru ingrijirea sanatati ...
Fotoliu masaj F5020BFotoliu masaj F5020B
fotoliu masaj F5020B
DVD Player -cel mai nou design, cele mai noi functii si caracteristici - 4 programe usor de folosit pentru ...
Fotoliu masaj F5013Fotoliu masaj F5013
fotoliu masaj F5013
Caracteristici fotoliu masaj : Microcomputer cu display LCD Masaj prin framantare cu viteza reglabila Masaj de ...