Inscrie firma »
Brauri

brauri

Tip produs: brauri | pervazuri | brauri
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare brauri

Decoratiunile profesionale pe care vi le propunem le-am creat avand in plan o singura misiune si anume , aceea de a oferi eleganta si rafinement casei dumneavoastra - interior si exterior-. Ornamentele propuse de noi se preteaza atat la stilul modern cat si la cel clasic.
Rezistenta cu mult mai sporita la lovituri in comparatie cu fatada placata cu polistiren simplu, rezulta astfel izolatie completa.

Sunt produse rezistente la cutremure , calamitati naturale si asezari ale cladirilor. Nu sunt afectate de apa , umezeala si caldura.Rezista la orice fel de intemperii.In timpul aplicarii ne se produc pagube cladirii.

Aplicate corect, au o durata de viata mai mare de 40 ani.Nu sunt afectate de lovituri. Rezistente la orice fel de conditii atmosferice si uzura.
Nu afecteza sanatatea omului. Se fabrica in culoarea alba.

Prezinta caracteristica de a putea fi vopsita cu vopsea pe baza de apa.Nu se strica si nu este afecta de coroziune. Nu adauga greutae cladirii.Rezistent la umezeala si caldura.

Ornamentele pentru exterior au un strat de acoperire superioara si anume strat mineral ,usor elastic, produsul finit fiind gata de montaj. Strat acoperire minerala alcatuit din : praf de marmura, nisip si diversi lianti chimici.Plasterul de suprafata nu absoarbe apa in structura sa. Este rezistent la variate conditii de vreme.. Este rezistent la acizii formati in aer. Suprafata de plaster este rigida si elastica la acelasi nivel. Nu crapa.

Acest grund protejeaza inpotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta buna pentru vopseaua utilizata pentru colorarea finala a ornamentelor.
PREZENTARE e***************
MEMBRU
GRATUIT
e***************
4 904 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
e***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: termoizolatie fuga si siding - incadramente ferestre - pervazuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU BRAURI

PervazuriPervazuri
pervazuri
Decoratiunile profesionale pe care vi le propunem le-am creat avand in plan o singura misiune si anume , aceea de a ...
Termoizolatie si design cu fuga si sidingTermoizolatie si design cu fuga si siding
termoizolatie si design cu fuga si sidin...
Va oferim in acelasi timp si cel mai nou sistem de placare al cladirilor, avand ca principala functie termoizolatia dar ...
Incadramente ferestreIncadramente ferestre
incadramente ferestre
Decoratiunile profesionale pe care vi le propunem le-am creat avand in plan o singura misiune si anume , aceea de a ...