Inscrie firma »

S****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S****************************

GR Building Management SRL este reprezentanta in Romania a Gamma Regeltechnik GmbH din Germania. Suntem un grup de ingineri specializati in domeniul automatizarii cladirilor civile si industriale - BMS. O firma noua in continua ascensiune sustinuta de mai multe companii de renume, cum ar fi: FKR Regeltechnik GmbH (Germania) si Priva Building Inteligence (Olanda).
Obiectivul nostru este livrarea si punerea in functiune a unor sisteme de automatizare a cladirilor (BMS) independente de producator, folosind concomitent aparatele si utilajele acestora, pentru a forma un sistem complet, omogen si optimizat.
Prin solutiile noastre automatizarea devine flexibila si deschisa pentru extinderi cu agenti de energie alternativi (panouri solare, blocuri cogeneratoare, pompe de caldura, etc.).
Va propun o colaborare privind automatizarea cladirilor
Prin automatizarea ofertata de noi aceste instalatii se poate integra intr-un sistem complet pentru managementul cladirilor (BMS). Echipamentele utilizate sunt fabricate in Olanda de catre PRIVA Builiding Intelligence caracterizate de calitate superioara, instalare si programare usoara, economisirea de energie si a cheltuielilor de intretinere cu cel putin 30%. Sistemul Priva a fost adoptat de renumite firme, de ex.: Philips, IBM, Heineken, McDonald\'s, the Dutch Ministry of Agriculture, muzeul Van Gogh si Rijksmuseum din Amsterdam, nenumarate centre expozitionale si conferinte cum ar fi Jaarbeurshallen din Utrecht, Gienger & Funk N&uurnberg/Wendelstein, Hotel de conferinte din Kulmbach, Parkhotel din Regensburg, fostele cladiri Grundig, Fabrica de lapte din Amberg, Complex de locuinte si ingrijire Nuumlrnberg Wohnstift am Tiergarten, etc. Una din cele mai importante lucrari aflate inca in faza de proiectare este noul complex sportiv si de agrement din Dubai incluzand sectorul VIP de 8 etaje al noului stadion.
Sistem usor de intretinut
La aparitia unor defectiuni sau la functionare defectuoasa, sistemul trimite alerte prin SMS catre personalul de intretinere competent specificand exact natura si cauza defectiunii. Astfel se simplifica mentenanta si se scurteaza timpul necesar interventiei si a reparatiei, spre satisfacerea CLIENTULUI.

Sistemul Priva este multifunctional, ulterior expandabil, versatil, compatibili cu alte sisteme ale altor producatori prin utilizarea celor mai uzuale protocoale de comunicatie: EIB, Modbus, M-bus, LonMark, XML, BACnet.
Progamarea si se poate face prin:
- software de vizualizare si comanda de pe calculator (software-ul est inclus in pretul echipamentului, acest lucru este una din avantajele sistemului nostru fata de concurenta),
- interfata TouchScreen cu meniu configurabil si in limba romana,
- legatura prin modem,
- telefon mobil, PDA,
- retea de calculatoare TCP/IP,
- Internet (prin protocol http).
Extensia ei (de ex. la extinderea ulterioara a cladirii) implica investitii mult diminuate.
Pe langa aceste avantaje este una din sistemele cele mai ieftine de pe piata.
Sistemul Priva indeplineste toate functiile si exigentele legate de conceptul de cladire inteligenta la cel mai inalt nivel calitativ si tehnologic!
Totodata importam, instalam si intretinem sisteme de cogenerare pentru cladiri (sau grupuri de cladiri) mici si medii.
Prezentare cogenerator mini pentru cladiri mici, locuinte, biserici etc.
Un cogenerator este echipamentul cu cel mai mare randament (peste 90%) pentru producerea simultana a energiei termice (pentru incalzirea apei calde menajere si pentru incalzirea locuintei) si pentru producerea energiei electrice. Energia electrica neconsumata de catre instalatiile din cladire se contorizeaza si se vinde prin intermediul retelei nationale de electricitate (conform ultimelor normative din Romania), astfel proprietarul instalatiei are un castig financiar semnificativ, recuperarea investitiei se accelereaza, dupa amortizare cogeneratorul va fi generatoare de venituri semnificative. Acest mini cogenerator este ideal pentru case particulare, locuinte, cladiri mici etc.

Sistemul mini-cogenerator este o solutie economica si profitabila pentru alimentarea cu energie electrica si energie termica a unei case de dimensiuni medii. Sursa primara de energie utilizata este de tip gazos care poate fi: gaz natural, gaz lichefiat sau biogaz. Puterea electrica furnizata este cuprinsa intre 1,3 pana la 4,7 kW realizat prin modulatie, iar puterea termica este cuprinsa intre 4-12,5kW realizat prin modulatie. Functionarea mini-cogeneratorului se poate comanda in functie de necesitatea puterii electrice sau termice momentane. Comanda este asigurata de un sistem de automatizare digitala, de ultima generatie. Este un sistem compact, de dimensiuni reduse, functioneaza silentios si are o eficienta foarte ridicata. Nu necesita interventii dese in functionare, trebuie doar asigurat o intretinere periodica ce consta in verificarea sistemelor de ungere si de racire.

Eficienta globala (randamentul) a instalatiei este de peste 90% (uzual cca. 97% an functie de temperatura apei din retur), deci instalatia corespunde cerintelor pentru productia de energia electrica si energie termica utila in cogenerare de analta eficienta, calificata conform prevederilor reglementarilor an vigoare pentru schemele de sprijin adoptate la nivel national.

Date tehnice:
Putere electrica: (in functie de densitatea aerului si de calitatea gazului utilizat): de la 1,3 pana la 4,7 kW cu modulare,
Putere termica: de la 4,0 la 12,5 kW cu modulare,
Randament global: constant > 90%,
Motor in 4 timpi cu 1 cilindru, capacitate cilindrica: 272 cm
Turatie variabila: 1.200 - 3.600 rot/Min.,
Combustibil utilizat: gaz natural, gaz lichefiat (Propan),

Emisii de noxe: corespund normativelor EC,
Conectare: in paralel la reteaua de electricitate: 3 x 400V, 50 Hz, cos - 1,
Dimensiuni: (inaltime x latime x adancime in cm): 108 x 74 x 137,
Nivelul de zgomot: 56 dB(A) la 2 m distanta,
Greutate: 395 kg,
Certificare: CE PIN 0063AU3290.
Prezentare cogenerator pentru cladiri si locuinte medii, crese, gradinite, biserici etc.
Din punct de vedere functional acest cogenerator este asemanator cu modelul pentru case si cladiri mici prezentat anterior. Diferenta consta in acest model functioneaza si cu biogaz, capacitate: poate genera o putere electrica, 3-8 kW modulat si o putere termica 11-20 kW modulat, iar motorul are 4 cilindrii, este echipat cu catalizator.

Corespunde normelor Europene.
Instalatia corespunde cerintelor pentru productia de energia electrica si energie termica utila in cogenerare de analta eficienta, calificata conform prevederilor reglementarilor an vigoare pentru schemele de sprijin adoptate la nivel national.

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa ne contactati!
PREZENTARE S****************************
MEMBRU
GRATUIT
S****************************
10 520 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Sisteme de Ventilatie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC GR BUILDING MANAGEMENT SRL

Interfon - telefon DECT wirelessInterfon - telefon DECT wireless
Interfon - telefon dect wireless
Sistem dual de acces in cladire prin interfon - telefon DECT fara fir cu functie de robot cu receptoare interioare ...
Control acces prin telefon mobil cu BluetoothControl acces prin telefon mobil cu Bluetooth
Control acces prin telefon mobil cu bluetooth
Sistemul cheie fara fir Bluetooth wireless key este una din cele mai moderne si sigure solutii de autorizare acces ...
"Case inteligente" controler zonal pt. incalzire,"Case inteligente" controler zonal pt. incalzire,
"case inteligente" controler zonal pt. i
Echipament destinat controlului incalzirii, climatizarii, iluminarii, a rulourilor din cadrul unei incaperi (birou, ...