Inscrie firma »
Sticla decorativa

Sticla decorativa

Tip produs: sticla decorativa | vitralii | sticla tip vitraliu si fuzionata
 

Prezentare Sticla decorativa

Firma noastra va ofera acum posibilitatea de a va imbunatati radical aspectul caminului dumneavoastra.
Sticla decorativa distribuita de firma noastra este realizata manual cu peste 5.000 de combinatii de culori, obtinute printr-o metoda speciala.
Culorile nu se sterg, se pot spala si rezista foarte bine la agentii atmosferici.
Sticla tip vitraliu, se poate folosi pentru tavane false, baruri, restaurante, paravane, ferestre sau usi.
Pe stoc avem 66 de modele cu urmatoarele dimensiuni:
- 0.66/ 1.80 m;
- 0.66/ 1.40 m;

Prezentare produs
Oferim o gama foarte variata de geamuri tip vitraliu ( 60 de modele )pictate manual ce va pot aduce un plus de culoare si armonie in casa dvs.Pot fi folosite la usi inerioare, ferestre,luminatoare,glasswand-uri paravane,dar si la placarea peretilor obtinandu-se astfel o ambianta deosebita.Sunt singurele geamuri recomandate pentru montarea in tavane casetate sau de tip Armstrong. Deasemenea pot fi montate in geamurile de tip termopan.Vitraliile realizate prin acesta tehnica speciala au o mare durabilitate in timp , rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu si spre deosebire de vitraliile autentice au culori vii foarte apropiate de cele naturale. In procesul de productie nu se foloseste plumb sau alte materiale toxice fiind 100% sigure pentru organism dar si pentru mediul inconjurator.

Geamurile tip vitraliu pot aduce un plus de culoare si lumina in casa dvs.Domeniile de utilizare ale geamului tip vitraliu nu se limiteaza numai la spatiile de locuit , putand fi folosit cu deosebite rezultate la decorarea cladirilor publice,a lacasurilor de cult dar si la hoteluri si restaurante. Impreuna putem gasi solutii interesante pentru decorarea casei sau magazinului dvs.
Realizata manual sticla decorativa inbunatateste radical aspectul unei usi conferind acesteia o nota de noblete si eleganta.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
3 528 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sticla decorativa - tamplarie lemn - sticla tip vitraliu si fuzionata