Inscrie firma »
Electrostimulare

electrostimulare

Tip produs: slabire | servicii | electrostimulare
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare electrostimulare

Professional 24 Pads

Este un aparat de electrostimulare extrem de performant care foloseste curentul Slimwave foarte modern si performant, actionand asupra muschilor in doua sensuri: izotonic si isometric (si pe orizontala si pe verticala).
Acest lucru permite activarea minutioasa a muschilor, ceea ce da rezultate mult mai rapide si eficiente fara disconfortul ce apare la un astfel de tip de efort. Datorita numarului mare de electrozi (24) se obtin o serie de tratamente. Tratamentele pot cuprinde intre 10-20 de sedinte, in timp de 3-6 saptamani si se pot repeta pana la obtinerea rezultatului dorit.
Cu ajutorul aparatului obtinem inlaturarea grasimii nedorite, imbunatatirea aspectului personal, intarirea si definirea musculaturii, eliminarea stresului si a durerilor musculare.
Stimuland fluxul sanguin se asigura o viata sanatoasa; de asemenea electrostimularea arde grasimile atat de nocive organismului, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si a altor probleme musculare.
Electrostimulatorul are 9 programe destinate sa slabeasca, sa inlature celulita, sa tonifieze si sa dea fermitate musculaturii.
Slabirea si tratarea celulitei
Electrozii aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimuleaza muschii, creand o cerere uriasa de energie care va implica grasimile din imprejurimi, ceea ce duce la arderea lor similar unor exercitii fizice obisnuite. Electrostimularea reprezinta un fitness intensiv, o sedinta de 45 minute echivaland cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.
Electrostimularea imbunatateste metabolismul, stimuleaza circulatia sanguina si gradul de oxigenare a zonei respective, ceea ce duce la tratarea mai rapida a celulitei. Inca dupa a treia sedinta se observa modificari, iar dupa 12 sedinte scaderea in centimetri este vizibila. Dupa 25 de sedinte avem efectul similar unei liposuctii.
Tonifiere
Prin activarea intensiva a musculaturii obtinem un efect de lifting corporal si tonifiere a pielii. Astfel, acest tratament poate fi efectuat atat de persoanele care manifesta o acuta lipsa de fermitate a pielii cat si de persoanele care au slabit mult intr-un timp scurt fara a-si lucra musculatura, rezultand astfel o lasare neplacuta a pielii.
Remodelare
Cu electrostimularea se realizeaza o slabire doar pe zonele dorite, obtinand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele normale. Obtinem astfel o silueta agreabila.
Drenaj limfatic
Consta intr-un preso-masaj prin care se actioneaza asupra ganglionilor limfatici.
Lipsa exercitiului fizic duce la ingreunarea circulatiei limfatice si sanguine si de aici acumulari de grasime, pierderea elasticitatii tesutului conjunctiv, aparand astfel denivelari ale pielii si acumulari de toxine in organism. Sistemul limfatic are rolul de a proteja organismul de bacterii si toxine iar stimularea lui are ca obiectiv intarirea tesutului conjunctiv, imbunatatirea circulatiei si absortia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele.
Relaxare
Datorita numarului mare de electrozi care permite lucrarea concomitenta a mai multor parti ale corpului se obtine si relaxarea in timpul tratamentului.
Fast-slim
Este o procedura de slabire rapida ce presupune efectuarea de contractii foarte dese si rapide, intr-un interval de timp contras, de doar 15 minute.
Lifting nechirurgical
Microcurentii care actioneaza la nivelul pielii imita curentii electrici produsi de organism in mod natural. Astfel se reduce procesul de imbatranire prin stimularea circulatiei sanguine si aducerea nutrientilor la muschi si celule si se accelereaza producerea colagenului. Prin producerea colagenului tenul devine mai elastic si ridurile se reduc. Este foarte eficient in tratarea ridurilor din jurul ochilor si a gurii, a obrajilor cazuti, a barbiei duble, a ridurilor de pe frunte si dintre sprancene.
Ridicare sani
Prin stimularea musculaturii se ridica tesuturile subcutanate fixate pe muschii longitudinali de sub clavicula, ceea ce permite ridicarea sanilor si chiar marirea lor obtinandu-se maxim 4 cm in plus la circumferinta bustului. Nu are efecte secundare.

Contraindicatii:
-persoane cu tija metalica
-sarcina
-epilepsie
-boli de piele
-tiroida
-hipertensiune arteriala
-boli cardiace, boli cronice de orice natura, boli grave ale aparatului genital, inflamatii ale ganglionilor
-persoanele care au suportat o interventie chirurgicala pot apela la electrostimulare dupa minim 4 luni de la aceasta.
PREZENTARE m*********
MEMBRU
GRATUIT
m*********
12 024 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
m*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: remodelare - slabire - celulita

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELECTROSTIMULARE

DermocellDermocell
dermocell
Dermocell-ul este un aparat care permite tratarea diferitelor afectiuni existente la nivelul unor tesuturi: tesut adipos ...
MasajMasaj
masaj
Masajul Primele marturii scrise despre masajul therapeutic " metodic" le gasim in documente chineze, egiptene si ...
Drenaj limfaticDrenaj limfatic
drenaj limfatic
SPACE SLIM Aparat utilizat pentru drenaj limfatic, dizolvarea grasimilor si "spargerea" straturilor grasoase prin ...
ReflexoterapiaReflexoterapia
Reflexoterapia
Reflexoterapia Este un tip de masaj ce presupune masarea unor puncte de pe talpi si picioare in scopuri terapeutice, ...
Consultatie gratuita!Consultatie gratuita!
consultatie gratuita!
Maraviglia vrea sa arati bine si sa fii mandra de tine. De aceea echipa noastra iti va fi permanent alaturi. Te asteptam ...