Inscrie firma »
L********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Teambuilding

Teambuilding

Tip produs: teambuilding | paintball | team building
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Teambuilding

La baza bunei functionari a unei companii sta gradul de multumire a fiecarui angajat. Lazer Entertainment creeaza programe de team- building gandite ca un prim pas spre stimularea si fidelizarea angajatilor si spre o reconfirmare a motivelor pentru care au ales sa lucreze in compania dumneavoastra.


Lazer Entertainment vine pe piata din Romania cu un nou tip de joc: Laser Combat- laser tag. Laser Combat este un joc care se aseamna paintball-lui dar bilele de vopsea sunt inlocuite de impulsuri electronice. Deci fara vanatai si echipamente de protectie incomode care iti limiteaza placerea de a juca ( fenomenul mastilor care se aburesc). Laser Combat cere participantilor sa formeze echipe unite pentru a castiga o misiune. Pentru a indeplini cu succes o misiune o echipa trebuie sa-si dezvolte formal sau informal o structura de ledership, un plan strategic si mai ales sa comunice eficient pentru ca echipa sa-si directioneze eforturile spre un scop comun. Nevoia ca participanti sa formeze o echipa, este covarsitoare pentru a ramane in viata si a executa cu succes un plan.
Si sa nu uitam ca Laser Combat este distractie la maximsi ii va face pe angajati sa vorbeasca despre acest eveniment luni de zile de la participare.

Servicii oferite:

Inchiriere echipamente laser combat- laser tag,
Organizare evenimente motivativationale,
Organizare team- building,
Organizare petreceri
Event management, pe tot parcursul evenimentului tau Lazer Entertainment este maestrul de ceremonii, de la inceputul si pana la sfarsitul acestuia, oferindu-ti evenimentul la cheie. In acest sens Lazer Entertainment iti pune la dispozitie 2- 4 monitori. Cadouri personalizate pentru participanti ( fiecare participant va primi o sapca si un tricou de camuflaj)
Servicii foto/video/montaj ( fiecare participant va primi un CD ce va cuprinde pozele si filmarile realizate in timpul evenimentului, filmulet generic)
Transport
Cazare
Dj, karaoke
Servicii de catering
PREZENTARE L**********************
MEMBRU
GRATUIT
L**********************
1 923 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Servicii sociale