Inscrie firma »
Wallstickers

Wallstickers

Tip produs: redecorare | tapet | amenajare
 

Prezentare Wallstickers

Wall-stickerele sunt abtibilduri (autocolante) confectionate fie din vinil, fie din hartie autocolanta, pe care le puteti folosi pentru a va redecora atat interiorul casei, cat si alte obiecte personale. Dimensiunile sunt variabile, gama de modele este vasta, iar posibilitatile de design, nelimitate, deci le puteti folosi pentru a decora aproape orice, de la laptopuri pana la pereti, vitrine sau piese de mobilier. Renuntati la constrangerile pe care vi le ofera clasicul tapet si creati-va un look exclusiv si indraznet pentru locuinta sau pentru spatiul dumneavoastra de lucru. Totul intr-un timp scurt, si cu foarte putin efort. Si aceasta pentru ca wall-stickerele sunt foarte usor de folosit, deoarece sunt autocolante - usor de aplicat, dar si usor de dezlipit. Aveti nevoie doar de o suprafata curata si de siguranta ca ati gasit locul perfect pe care sa il transformati dintr-un spatiu plat intr-un spatiu plin de energie si personalitate.
Fiind adepta unei noi perspective asupra decorarii interioare, pentru a incuraja instinctele creative si a facilita posibilitatea companiilor de a-si stabili o identitate distincta, Euroart va ofera atat o gama de wall-stickere gata-fabricate, dar si posibilitatea de a crea un wall-sticker la cererea clientului. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti o imagine cu modelul ales si sa specificati dimensiunile dorite. In cateva zile, in functie de complexitatea designului, wall-stickerul va va fi livrat, iar dumneavoastra il puteti aplica in doar cateva minute - conform instructiunilor ce vor insoti stickerul.
Usor de aplicat, rezistente, dar si usor de dezlipit, oferind posibilitati nelimitate de design, wall-sickerele sunt ideale pentru locuinta, companii sau spatii comerciale. Deci, daca doriti sa va creati un stil personal fara mult efort, incercati wall-stickerele Euroart.
PREZENTARE E**********
MEMBRU
GRATUIT
E**********
36 629 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: climatizare exterioara - climatizare terase - sisteme climatizare gradini

PRODUSE ASEMANATOARE CU WALLSTICKERS

Kit racire terasa cu vapori apaKit racire terasa cu vapori apa
Kit racire terasa cu vapori apa
Kit economic linie 10 duze. Sistemul de climatizare prin evaporare IGLOO functioneaza formand o perdea de aer rece in ...
Ventilator terasaVentilator terasa
ventilator terasa
# mentine umiditatea si temperatura aerului in limite confortabile # asigura un mediu racoros, placut # indeparteaza ...
Igloo new ventIgloo new vent
Igloo new vent
Aplicatii: * HoReCa - permite utilizarea spatiilor inchise sau din exterior chiar si la temperaturi foarte ...
Igloo Totem climatizare terasaIgloo Totem climatizare terasa
Igloo Totem climatizare terasa
Aplicatii: * HoReCa - permite utilizarea spatiilor inchise sau din exterior chiar si la temperaturi foarte ...
Totem Igloo verticalTotem Igloo vertical
Totem Igloo vertical
Aplicatii: * HoReCa - permite utilizarea spatiilor inchise sau din exterior chiar si la temperaturi foarte ...

WALLSTICKERS ESTE LISTAT IN: