Inscrie firma »
Usa  industriala sectionala

Usa industriala sectionala

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Usa industriala sectionala

USI INDUSTRIALE SECTIONALE -Usile industriale sectionale sunt realizate din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i confera o rezistenta crescuta la sgarieturi si lovituri. Panourile sunt produse intr-o gama variata de culori pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte de arhitectura.
Panourile au o termoizolatie cu grosime totala de 40 mm din spuma poliuretanica fara CFC, obtinsnd o foarte buna izolare termica cu un factor k=0,43 kcal/m ?h ?C. Colile din otel de 0,5 mm care compun panoul sandwich sunt galvanizate si vopsite prin acoperire electrostatica cu pulberi. Aceste tratamente protejeaza suprafata impotriva luminii soarelui, umezelii, ploii sau zapezii. in interiorul panoului o banda suplimentara solida din otel asigura o fixare foarte buna a balamalelor.
Usile sectionale industriale pot fi produse intr-o multitudine de variante:
- cu suprafete vitrate din aluminiu cu geam acrylic sau sticla securit.(partial sau total vitrata)
- cu ferestre dreptunghiulare
- cu usa pietonala inclusa
- cu sisteme de rulare ce se pot adapta oricaror cerinte functionale si arhitecturale.
Golul de usa este etansat pe toate laturile folosindu-se garnituri EPDM, din cauciuc aditivat permanent elastic, asigursnd o maxima izolare termica si fonica.
Interiorul usii este caracterizat de trei componente principale : feroneria, sistemul de rulare si sistemul de echilibrare. Toate partile sunt galvanizate, prevenind chiar si cea mai mica coroziune.
Balamalele laterale si cele intermediare unesc panourile sectionale. Rolele din nailon contin rulmenti cu bile pentru a avea o miscare usoara, fara frecare si fara zgomot a usilor in sinele sistemului de rulare.
Tocurile laterale ofera mai multa siguranta deoarece sunt inchise si au sina verticala inclusa astfel incst sa protejeze impotriva patrunderii msinilor sau a diferitelor obiecte in calea de rulare.
In standard usile sectionale sunt echipate cu dispozitive de siguranta rupere arc si rupere cablu pentru a respecta normele europene de securitate in exploatare
Nu exista dimensiuni standard, fiecare usa fiind produsa exact dupa dimensiunile de gol solicitat de dumneavoastra!!!!

Nu ezitati sa ne contactati. Deplasarea pana la dumneavoastra, masuratorile si consultanta sunt coplet gratuite pentru a va putea facilita cea mai buna alegere.
PREZENTARE R***************
MEMBRU
GRATUIT
R***************
4 337 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare

PRODUSE ASEMANATOARE CU USA INDUSTRIALA SECTIONALA

Usa sectionala industrialaUsa sectionala industriala
Usa sectionala industriala
Usile sectionale industriale sunt realizate din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i confera din punct de ...
Porti industriale sectionalePorti industriale sectionale
Porti industriale sectionale
Poarta industriala sectionala este realizata din panouri sandwich cu un finisaj de tip stucco ce-i confera o rezistenta ...
Usa de garaj sectionalaUsa de garaj sectionala
Usa de garaj sectionala
Usi de garaj sectionale - Usile sectionale sunt realizate din panouri sandwich cu diferite finisaje(lis, imitatie lemn) ...
Usa de garajUsa de garaj
Usa de garaj
Usa de garaj este realizata din panouri sandwich cu diferite finisaje(lis, imitatie lemn) si intr-o gama variata de ...