Inscrie firma »
Servicii IT

Servicii IT

Tip produs: servicii it&c | outsourcing it | externalizare it (outsourcing)
Producator: Soft Solutions
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Servicii IT

În zilele noastre, fiecare companie ºi instituție depinde de eficacitatea departamentului IT. Adaptarea adecvatã a sistemelor IT face munca mai eficientã, reduce probabilitatea erorilor și deschide noi perspective de afaceri.

Obiectivul nostru principal este de a realiza o aliniere între nevoile companiilor ºi posibilitãþile tehnologiei. Suntem familiarizaþi cu procesele de afaceri standard dintr-o companie, cât ºi cu obstacolele tipice în dezvoltarea proiectelor IT, asigurând cea mai buna soluþie care se potriveºte nevoilor clienþilor. Mai mult decât atât, implementarea unui sistem informatic presupune o contribuþie semnificativã, nu numai din partea furnizorului, cât ºi din partea clientului. Serviciile noastre sunt orientate spre minimizarea aportului clientului.

Compania noastrã îºi propune astfel sã ofere cele mai bune soluþii ºi servicii clienþilor ce nu au un departament IT ori au unul foarte solicitat ºi vor sã externalizeze sarcini tehnice.

Externalizarea IT are avantaje general acceptate de cãtre companiile care apeleazã la acest serviciu, cum ar fi: dezvoltarea infrastructurii IT cu resurse minime, implementarea celor mai noi ºi performante soluþii, micºorând costurile ºi marind securitatea IT in companie.

Serviciile oferite de compania noastrã acoperã toatã gama de procese IT din cadrul unei organizaþii, pornind de la mentenanþa staþiilor de lucru, instalare servere pânã la implementarea de soluþii globale de securitate ºi optimizare procese. Contractele noastre conþin un acord privind nivelul serviciilor (SLA), în care sunt prezentate toate detaliile cu privire la serviciile oferite, precum ºi timpii de rãspuns la solicitãrile venite din partea clienþilor. Toate solicitãrile pot fi urmãrite în aplicaþia noastrã de ticketing, aplicaþie prin care se poate urmãri eficacitatea serviciilor noastre.

În cele din urmã cel mai mare avantaj este costul fix plãtit prin apelarea la externalizarea serviciilor IT. Pentru fiecare client în parte realizãm o analizã detaliatã a situaþiei staþiilor de lucru, a functionalitaþii ºi a cerinþelor companiei. Pe baza analizei se proiecteazã cel mai bun pachet de servicii care sã corespundã nevoilor companiei dumneavoastrã. Datoritã politicii noastre de mentenanþã pro-activã, prin care toþi clienþii noºtri beneficiazã de o vizitã lunarã obligatorie la sediul clientului, unde sunt verificate toate staþiile/serverele/echipamentele, se asigurã un nivel optim de funcþionalitate.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
1 635 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: erp - outsourcing it - custom software

PRODUSE ASEMANATOARE CU SERVICII IT

BIT ExplorerBIT Explorer
BIT Explorer
Un sistem de tip ERP este o solutie software complexa, ce integreaza procesele economice ale unei organizatii ...