Inscrie firma »
Tester pentru lichidul de frana Trotec BW05

Tester pentru lichidul de frana Trotec BW05

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 199.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Tester pentru lichidul de frana Trotec BW05

Testerul de lichid de frana BW05 este aparatul de masura perfect, atat in atelierele auto cat si in garajele private, pentru a stabili partea de apa continuta in lichidul de frana. Testerul BW05 este perfect pentru controlul celor mai importante tripuri de lichide de frana DOT3, DOT4 si DOT5.1 fiind foarte usor de utilizat.Dupa alegerea modului de testare pentru fiecare tip de lichid de frana, se scufunda senzorii digitali in aceste lichide. In cateva secunde cele trei LED-uri colorate semnalizeaza continutul de apa din aceste lichide, spectrul celor trei LED-uri orientandu-se dupa principiul semaforului (vezi diagrama). Verde inseamna ca, continutul de apa este de mai putin de 1,5 %. Galben arata ca se poate conduce automobilul sub o oarecare periodicitate de controlare pentru ca aici continutul de apa este intre 1,5 si 3 %. Rosu inseamna ca, continutul apei depaseste 3 % si aici se cere o schimbare urgenta a lichidului de frana deoarece se poate intampla ca mecanismul hidraulic de franare sa primeasca avarii.Dupa terminarea controlului BW05 se decupleaza, senzorii digitali se curata cu o carpa si aparatul se depoziteaza intr-un loc uscat pentru urmarorul control. Daca cumva se uita decuplarea manuala a testesului nu e nici o problema. Testerul se decupleaza automat dupa 20 de secunde.

ATENtIE " la un continut de apa de 3 procente se pot produce avarii grave la sistemul de franare

Lichidul de franare este higroscopic, aceasta inseamna ca desi se afla intr-un sistem inchis, aesta preia apa din umezeala aerului. Aceasta se intampla in cantitati deosebit de mici dar intr-un mod continuu, ceea ce face in timp ca lichidul de frana sa se subtieze. De la 3 procente de apa, acesta devine pentru conducatorul auto si motociclist periculos pentru ca punctul de fierbere al lichidului de frana se modifica in jos - se infierbanta la utilizare, formeaza basici de aburi iar pedala de frana se apasa in gol. Pe langa acest lucru, cantitatea de apa produce o coroziune rapida in intregul sistem de franare.De aceea se recomanda un control regulat al lichidului de franare cu testerul BW05 la orice tip de vehicul ce dispune de un sistem hidraulic de franare - mai ales la autovehiculele mai vechi si cele ce sunt permanent in utilizare.


Date tehnice:

Utilizabil pentru automobile, motociclete si camioane Controlul in cateva secunde a concentratiei de apa in lichidele de frana de tip DOT3, DOT4 si DOT5.1 Indicatoare cu LED dupa principiul semaforului Utilizare simpla Nu necesita cunostinte deosebite Design compact sub forma de creion cu clip de prindere Indicator de schimb al bateriei Tehnica automatica de decuplare Lichide de frana: DOT3, DOT4, DOT5.1 Alimentare cu energie: 3 x 1,5 V, LR44 Temperatura minima de lucru: 0 °C Temperatura maxima de lucru: 40 °C Umiditatea relativa de lucru max.: 80 % u.r. Depozitare temperatura min. : -10 °C Depozitare temperatura min. : 50 °C Umiditatea relativa de depozitare max. :80 % u.r. Dimensiune: 25 x 25 x 167,5 mm Greutate: 32 g
PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 031 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

TESTER PENTRU LICHIDUL DE FRANA TROTEC BW05 ESTE LISTAT IN:

TESTER PENTRU LICHIDUL DE FRANA TROTEC BW05 - PRODUSE SIMILARE