Inscrie firma »
Termohigrometru Trotec BZ15C

Termohigrometru Trotec BZ15C

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 230.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Termohigrometru Trotec BZ15C


Termohigrometrul BZ15C este recomandat oricarei persoane care doreste sa cunoasca nivelul umiditatii dintr-o incapere. Poate fi folosit in locuinte, in garaje, depozite sau orice alta incinta unde este necesara monitorizarea umiditatii pentru evitarea efectelor negative ale unei umiditati crescute. Nivelul corect de umiditate se poate observa usor, dintr-o singura privire, gratie scalei colorate care indica intervalul de umiditate recomandat.


BZ15C are in dotare o tehnica de masurare de calitate nemteasca, garantand precizia de masurare ± 3 % u.r., in domeniul de la 20 pana la 100 % u.r.. Cu ajutorul acestei mecanici, se masoara modificarea lungimii unei fibre sintetice speciale care se dilata la umiditate si se comprima la aer uscat. Modificarea pozitiei se face printr-o miscare de rotatie cu ajutorul unor parghii si axe, fiind evidentiata de indicator. Indicatorul aparatului poate suferi modificari si se poate calibra simplu, printr-o corectie a punctului zero.


Scala colorata a BZ15C:

Daca umiditatea este sub nivelul de 35 % RH, aerul este prea uscat atat pentru om cat si pentru obiectele din jur. De exemplu, la o umiditate scazuta, componentele din piele si plastic se deterioreaza mai usor, cablurile si garniturile devin poroase. Cand umiditatea este prea scazuta, indicatorul se misca in zona rosie a scalei.Umiditatea recomandata pentru a evita formarea mucegaiului - dar si pentu a evita o umiditatea prea scazuta este intervalul 45 si 50 % - pentru acest interval, indicatorul se afla in zona verde a scalei.La o umiditate crescuta peste 55 % RH, metalele incep sa corodeze iar zonele umede nu se mai usuca suficient. De la 60-70 % RH incepe sa apara mucegaiul. Indicatorul este in zona rosie in acest caz.


Ce trebuie sa faci cand indicatorul este in zona rosie:

Aerisisiti sau ventilati incaperea (acesta este cel mai la indemana lucru)folositi un umidificator daca umiditatea este prea scazutafolositi un dezumidificator daca umiditatea este prea ridicata



Avantaje practice:

Mecanica de masurare Made in GermanyCitire si interpretare usoaraOptiuni de calibrare incluse


Date tehnice:


Domeniul de masurare temperatura: 0 °C pana la +40 °CRezolutie temperatura: 2 °CExactitate temperatura: ±2 °CDomeniul de masurare umiditate relativa: 0 % u.r. pana la 100 % u.r.Rezolutie umiditate relativa: 1 % u.r.Exactitate umiditate relativa: max. ±3 % u.r.Conditii de mediu, functionare: -10 °C pana la +50 °CFunctionare aprox. - umiditate rel. max. (fara formare de condens): 100 % u.r.Conditii de mediu, depozitare : -10 °C pana la +50 °CDepozitare - umiditate rel. max. (fara formare de condens): 100 % u.r.Functiuni: masurarea temperaturii si a umiditatii relative a aeruluiDimensiuni: 103 mm (diametru)Greutate: 155 g


PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 031 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

TERMOHIGROMETRU TROTEC BZ15C ESTE LISTAT IN: