Inscrie firma »
Set de 40 de biti si chei tubulare

Set de 40 de biti si chei tubulare

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 149.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Set de 40 de biti si chei tubulare

Dotare completa

Fie la lucru sau acasa, la turele cu bicicleta sau motocicleta, - setul de 40 de biti si chei tubulare de la Trotec este o completare ideala pentru trusa dumneavoastra de scule, in atelier sau in geanta pentru ture. Setul inlocuieste un numar mare de unelte singulare si economiseste astfel greutate si loc. Prin numarul mare de biti si chei, aveti posibilitati marite de reparatii si insurubare. Codificarea colorata si notificarea pieselor confera o vizualizare optimala a sculelor.



Inclusiv biti torx, pozidriv, in cruce, slit, inbus si nuci

Setul practic de 40 de bucati detine 6 biti in cruce (Phillips 2 x PH1, 3 x PH2, PH3), 8 biti pozidriv (2 x PZ1, 4 x PZ2, 2 x PZ3), 3 biti cu cap slit (SL4, SL5, SL6), 2 biti inbus (H4, H5), 9 biti torx (T10, T15, 2 x T20, 2 x T25, T27, T30, T40) si 9 nuci cu 12 canturi (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 mm).

si surubelnita cu clichet se afla in acest set multifunctional. Bitii se vor atasa cu ajutorul adaptorului din furnitura, pe surubelnita cu clichet. Nucile vor fi atasate fie direct la surubelnita sau printr-un adaptor de 5 cm, pentru prelungire. In functie de setul dorit, acestea se pot combina cu usurinta si foarte rapid intre ele. Pentru o sustinere sigura a bitilor si nucilor, ambele adaptoare si capul cu profil patrat al surubelnitei cu clichet sunt dotate cu un mecanism cu arc si bila.



surubelnita cu clichet - compacta si geniala

Pentru a detine o putere indestulatoare la insurubare si desurubare, la surubelnita cu clichet se pot seta cele trei moduri pentru insurubare, desurubare si blocare: \"Dreapta\", \"Stanga\" si \"Blocare\". Tija de aluminiu rabatabila faciliteaza trei pozitii diferite de apucare, pentru un confort marit. In general, carcasa stabila a setului de 40 de bucati este conceputa pentru a pastra ordinea si se poate transporta in trusa de scule sau agata pe perete.



Toate componentele setului de 40 de bucati

28 biti de insurubare

(din otel de scule S2, fiecare cu preluare de 1/4 tol cu 6 canturi, marcate colorat)
3 x Profile slit SL4, SL5 si SL6
6 x Profile in cruce 2 x PH1, 3 x PH2 si PH3
8 x Profile pozidriv 2 x PZ1, 4 x PZ2 si 2 x PZ3
9 x Profile torx T10, T15, 2 x T20, 2 x T25, T27, T30 si T40
2 x Profile hexagonale inbus H4 si H5

9 chei de tip nuca

(din otel crom-vanadium, fiecare cu preluare patrata de 1/4 tol)
9 x Chei cu preluare interioara in 12 canturi de marimile 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 si 12 mm pentru piulite hexagonale si patrate

2 adaptoare

(din otel crom-vanadiuml)
1 x Adaptor-bit (lungime 2,5 cm) cu preluare patrata pe interior de 1/4 tol spre interior hexagonala 1/4 tol.
Cu mecanism cu arc si bila la interiorul hexagonal pentru o sustinere puternica a bitilor.
1 x Adaptor-nuca (lungime 5 cm) de la interior patrat de 1/4 tol spre nuca patrata la exterior de 1/4 tol.
Cu mecanism cu arc si bila la capul exterior patrat pentru o sustinere puternica a nucilor.
Adaptorul de bit poate fi si el montat.

1 surubelnita cu clichet

(din otel crom-vanadium si/sau aluminiu)
Cu preluare exterioara patrata de 1/4 tol, potrivit pentru adaptorul-bit si adaptorul-nuca.
Inclusiv clichet de 360° cu 48 dinti pentru un unghi de revenire minim de numai 7,5°.
Directia de rotatie: stanga, dreapta si blocare, cu maner ergonomic rabatabil.
Cu mecanism cu arc si bila la capul exterior de preluare patrata.

Potrivit pentru diferite lucrari

Prin setul multifunctional si compact de 40 de bucati economisiti cumpararea sau luarea la lucru a unui numar mare de scule. Astfel puteti minimaliza locul si greutatea in trusa de scule. In continuare vom explica pentru ce se pot utiliza componentele diferite din set si care sunt avantajele pe care le aduc:

Biti cu profil slit (SL4, SL5, SL6) pentru suruburi cu cap slit

suruburile cu capul cu profil slit nu au nevoie de o putere mare de insurubare si de aceea sunt utilizate cu precadere la materialele moi precum lemnul. Pentru a nu aluneca sau deteriora piesa de insurubat, bitul slit este bine sa aibe aceasi latime cu capul surubului cu slit.

Biti cu profil in cruce (Phillips PH1, PH2, PH3) si biti cu profil pozidriv (PZ1, PZ2, PZ3) pentru suruburi cu cap cu profil in cruce

Prin profilul in cruce se transmite o putere dubla de insurubare in comparatie cu cele slit, iar alunecarea involuntara este rara. Profilul pozidriv cu 4 crestari diagonale la 45°, are din acest punct de vedere si mai bune caracteristici. suruburile cu cap in cruce si cele pozidrive se utilizeaza de regula la aparatura electrica, la biciclete si motociclete sau la balamalele dulapurilor.

Biti de tip INBUS hexagonali (H4, H5) pentru suruburi cu preluare intrioara hexagonala

surubul cu profil interior hexagonal (denumite si suruburi INBUS) se utilizeaza cu preponderenta la imbinari unde capul surubului se situeaza in locuri greu accesibile. Ele se gasesc cu precadere la biciclete, motociclete si masini sau la constructii de mobilier.

Biti cu profil interior hexagonal rotund TORX (T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40) pentru suruburile Torx

suruburile cu o asa numita preluare interioara hexagonala rotunda au un cap sub forma de stea cu 6 raze cu colturile rotunjite. suruburile cu profil Torx, in comparatie cu cele cu slit sau in cruce, aduc cu sine doua avantaje deosebite: primul, datorita celor 6 colturi aproape nu este necesara nicio forta de presare si al doilea este ca se pot transmite momente de cuplu mari. Astfel nu se produc uzuri ale materialului de insurubat si posibilitatea de alunecare se elimina aproape in totalitate. suruburile cu profil Torx se utilizeaza printre altele la aparatele electronice.

Nuci cu profil interior cu 12 canturi (4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 mm) pentru suruburi cu cap hexagonal si patrat

Preluarea interioara cu 12 canturi a nucilor din dotarea acestui set se potrivesc atat pentru piulitele hexagonale cat si cele cu cap patrat. Prin preluarea cu 12 canturi sunt posibile de doua ori mai multe pozitii de fixare ale suruburilor cu cap hexagonal, astfel ca in locurile foarte inguste nu este necesar sa rotim foarte mult aceste nuci. suruburile cu cap hexagonal, datorita puterii mari de transmisie a fortei, se utilizeaza pentru imbinari ce necesita o putere mai mare de imbinare, fie in lemn sau metal. Ele se utilizeaza cu precadere acolo unde este necesara o strangere sau desfacere ulterioara a acestor suruburi.

surubelnita cu clichet

surubelnita din dotare convinge printr-o utilizare optimala, chiar daca are dimensiuni compacte. Manerul rosu metalic si semirotund se poate rabata in diferite pozitii, la 90°. Prin ergonomia manerului aveti permanent o putere optimala pentru insurubare. Directia de insurubare se poate seta direct prin comutator, de la stanga la dreapta. Se poate stabili si o blocare completa. Clichetul detine 48 de dinti si confera un unghi de revenire de numai 7,5°, astfel incat sa puteti roti si in locuri mai greu accesibile.

Bit adaptor cu preluare la interior patrata de 1/4 tol spre preluare interioara hexagonala de 1/4 tol

Pentru a putea utiliza biti cu surubelnita cu clichet montati pur si simplu acest adaptor de 2,5 cm lungime. Cu acest adaptor nu numai ca puteti utiliza cei 28 de biti din furnitura, ci si alti biti din dotarea atelierului dvs., care au o preluare hexagonala de 1/4 tol. Mecanismul cu bila si arc din capul cu preluare hexagonala a adaptorului se ingrijeste pentru o stabilitate masita a bitilor in adaptor.

Adaptor tip nuca de 5 cm de la preluare interioara patrata de 1/4 tol spre preluare exterioara patrata de 1/4 tol

Pentru a putea ajunge la piulite cu cap hexagonal mai adancite in material, adaugati pur si simplu adaptorul de 5 cm la surubelnita cu clichet. In afara de cele 9 nuci aflate in furnitura setului, puteti utiliza pe adaptor si alte unelte cu preluare potrivita patrata de 1/4 tol. Mecanismul cu bila si arc situat in capul exterior patrat confera o fixare temeinica a uneltelor montate.



Avantaje practice:

Set practic universal din 40 de componenteSortiment larg de biti Torx, Inbus, Pozidriv, cruce si slit precum si nuciInlocuieste in trusa de scule nenumarate unelte si cheiInclusiv surubelnita manuala cu clichet, cu posibilitatea de schimbare a directiei de rotatie si blocareInsurubare cu o singura mana, schimbarea directiei de insurubare cu o singura manaClichet cu 360° si 48 dinti (unghi minimal de retragere 7,5°)Maner ergonomic rabatabil la 90°Cu prelungitor pentru nuci de 5 cm si adaptor pentru biti de 2,5 cmCodificare colorata si denumiri pentru alegera confortabila a bitilorCalatate mare a materialului, din otel de scule S2 si otel crom-vanadiumComponente compatibile cu unelte electrice potriviteCutie compacta de transport, cu posibilitatea de agatareCalitate de marca de la Trotec
PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 233 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU SET DE 40 DE BITI SI CHEI TUBULARE

Scula multifunctionala TROTEC 15-in-1, Pentru insurubat, taiat, debitat, Material otelScula multifunctionala TROTEC 15-in-1, Pentru insurubat, taiat, debitat, Material otel
Scula multifunctionala TROTEC 15-in-1, P...
Fie ca doriti sa insurubati, sa taiati sau sa debitati - daca puneti valoare pe functionalitate tot atat de mult ca si ...
RON 129
Set 32 biti Trotec PSCSSet 32 biti Trotec PSCS
Set 32 biti Trotec PSCS
Setul de 32 de biti Trotec PSCS este perfect pentru orice de echipament de insurubat electric.Cutie de plastic pentru ...
RON 59
Masina de insurubat cu impact dinamometrica Trotec PIWS 10-20V, Cuplare automata percutorMasina de insurubat cu impact dinamometrica Trotec PIWS 10-20V, Cuplare automata percutor
Masina de insurubat cu impact dinamometr...
PIWS 10‑20V este o masina de insurubat cu impact dinamometrica, profesionala, eficienta si puternica pentru ...
RON 646
Masina de insurubat cu impact si acumulator PIDS 10-20V, Acumulator FlexPowe 20V, Frecventa percutie 3200/min, Lumina de lucruMasina de insurubat cu impact si acumulator PIDS 10-20V, Acumulator FlexPowe 20V, Frecventa percutie 3200/min, Lumina de lucru
Masina de insurubat cu impact si acumula...
Peste tot acolo unde masinile normale de insurubat cu acumulator ating granita lor maxima, masina de insurubat cu impact ...
RON 399
Surubelnita electrica Trotec PSCS 10 cu acumulator, Elemente Softgrip, Preluare bit cu blocare mecanicaSurubelnita electrica Trotec PSCS 10 cu acumulator, Elemente Softgrip, Preluare bit cu blocare mecanica
Surubelnita electrica Trotec PSCS 10 cu ...
Datorita functiei 2 in 1 a manerului, cu PSCS 10-3,6V puteti executa lucrari de insurubare, in mod comod, chiar si in ...
RON 149
Surubelnita electrica Trotec PSCS 11 cu acumulator, Magazie de bituri integrata, Elemente SoftgripSurubelnita electrica Trotec PSCS 11 cu acumulator, Magazie de bituri integrata, Elemente Softgrip
Surubelnita electrica Trotec PSCS 11 cu ...
Surubelnita electrica Trotec PCSC 11 cu acumulator de 3,6 V Li-IonPrintr-o simpla apasare, ca si la un pistol, puteti ...
RON 129
Masina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 11 cu acumulator 20V, Aumulator FlexPowerMasina de gaurit cu percutie Trotec Germania PHDS 11 cu acumulator 20V, Aumulator FlexPower
Masina de gaurit cu percutie Trotec Germ...
Masina de gaurit cu percutie PHDS 11-20V este solutia universala pentru practic toate lucrarile de gaurire sau ...
RON 459
Ciocan percutor PRDS 05-230V, Putere lovire 2.1 Joule, Turatie in gol 1250 rpmCiocan percutor PRDS 05-230V, Putere lovire 2.1 Joule, Turatie in gol 1250 rpm
Ciocan percutor PRDS 05-230V, Putere lov...
Trei functiuni de putere intr-un singur aparatIndiferent daca este vorba de beton, zidarie, metal sau lemn - ciocanul ...
RON 399
Ciocan percutor cu acumulator PRDS 20-20V, Acumulator 4Ah, Putere lovire: 2 JouleCiocan percutor cu acumulator PRDS 20-20V, Acumulator 4Ah, Putere lovire: 2 Joule
Ciocan percutor cu acumulator PRDS 20-20...
Percutare mobila pentru rezultate bune in materiale dureGaurire fara cablu cu percutare si insurubare sunt posibile cu ...
RON 899

SET DE 40 DE BITI SI CHEI TUBULARE ESTE LISTAT IN: