Inscrie firma »
Lampa de lucru cu acumulator PWLS 10-20V

Lampa de lucru cu acumulator PWLS 10-20V

Telefon: click aici0758090141
Producator: TROTEC
Pret: 269.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Lampa de lucru cu acumulator PWLS 10-20V

Fie in atelier si garaj, sub masina, in beci sau in pod, locuinta si gradina - exista nenumarate locuri cu necesitati de iluminare. Acolo puteti utiliza acum lampa de lucru cu acumulator chiar si an locurile mai putin acccesibile.

Lampa versatila PWLS 10 este lampa perfecta pentru lucrarile mestesugaresti si pe langa aceasta nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta deoarece ea poate fi utilizata in orice loc neavand nevoie de priza electrica.Acest lucru este posibil datorita acumulatorului de 20-V-Flexpower cu o capacitate de 2 Ah. Acest acumulator de marca din clasa premium de tip NMC nu numai ca este utilizabil si cu alte scule cu acumulator de la Trotec ci se mentine in putere chiar si la o descarcare mai avansata dupa utilizare.De aceea puteti profita la lampa de lucru cu acumulator PWLS 10 si la timpi mai lungi de lucru de o lumina constanta cu o putere de iluminare de 300 lumeni la o durata de utilizare de 8 ore.si daca aceste valori nu v-ar ajunge, atunci puteti utiliza optiona acumulatorul FlexPower de 4 Ah pe o durata dubla fata de acumulatorul din furnitura de 2 Ah.


La fel de versatila precum necesitatile dumneavoastra

Cele doua articulatii in unghi sunt un motiv, de ce PWLS 10-20V se poate utiliza simplu in orice pozitie de iliminare. In timp ce articulatia cu 7 trepte de blocare detine un unghi de 180°, lampa de lucru se poate in acelasi timp roti in jurul articulatiei cu 270°. Prim posibilitatea de combinare a celor doua articulatii se poate ilumina campul dupa necesitate la fiecare pozitie.Pentru utilizarea fara oboseala mainii, lampa PWLS 10-20V detine un maner ergonomic, care datorita intarsiilor SoftGrip nu aluneca din mana. Lampa se poate utiliza si ca lampa statica, fie in picioare sau culcat sau chiar si agatata. Un carlig integrat in capul lampii face agatarea necomplicata si rapida.Clipul de curea este si el parte din furnitura si usureaza portabilitatea lanternei lalocul de munca.


PWLS 10-20V va confera avantaje luminoase

Prin lampa cu acumulator PWLS 10-20V primiti de fapt doua lampi intr-una. Lumina de suprafata integrata sub forma de bat este o garantie pentru o iluminare a locului de munca cu 300 lumeni. In plus o alta lampa cu LED pozitionata in cap ofera o lanterna cu LED de 110 luxi. Acest mod de lucru se potriveste exact pentru o iluminare punctuala a locurilor ingradite. Schimbarea de la o lama de suprafata la o lanterna se face la PLWS 10-20V printr-o simpla apasare de buton.


Fiti flexibili cu Flexpower

Lampa PWLS 10-20V o achizitionati inclusiv acumulatorul Flexpower de 20-V. Acest acumulator litiu-ion este o parte din sistemul Trotec Flexpower si se poate utiliza mai departe cu alte 20 scule electrice de la Trotec.Pentru perioade mai lungi de lucru, lampa cu acumulator PWLS 10-20V se poate utiliza cu acumulatorul optional Flexpower cu o capacitate de 4 Ah care da posibilitatea iluminarii pe o durata dubla de lucru.Pentru toti cei ce detin deja un acumulator Flexpower de 20 V, aceasta lampa de lucru se poate achizitiona in versiunea fara acumulator PWLS 10.


Avantaje practice

Acumulator de 20 V cu tehnologie litiu-ion fara efecter de memorie si descarcare de la sineAcumulator Flexpower 20V 2,0 Ah - utilizabil flexibil si cu alte scule cu acumulatorCap de iluminare rotibil cu 270° si cu 180° rabatabil vertical in 7 trepte de blocareIluminare punctuala si de suprafata posibilaLED de mare capacitate cu 300 lmLED cu functie de lanterna in capul lampii cu acumulatorIncarcator rapid cu decuplare automata: timp de incarcare de numai o oraIndicator de capacitate al acumulatorului in trei trepte integrat direct in acumulatorIntarsii Softgrip pe carcasaCarlig de agatat integratClip de curea montabil pentru transportul portabilCalitate controlata TÜV cu certificare de siguranta pentru lampa si incarcator


Date tehnice:

Tensiune de alimentare acumulator: 20 VCapacitate acumulator: 2,0 AhTimp de incarcare acumulator: 1,0 hDurata de iluminare: > 6-8 hGreutate: 380 gLED-uri punctuale:Putere: 3 WCantitatea de lumina: 250 lmGrad de iluminare: 110 luxLED-uri de suprafata:Putere: 3 WCantitatea de lumina: 300 lmGrad de iluminare: 11 lux


Domeniu de utilizare: Produsul este de tip Hobby, fiind destinat unui regim de lucru moderat. Produsul nu este destinat pentru a fi folosit in ateliere de productie, pe santiere sau in alte conditii care implica o utilizare intensiva.


Furnitura:

Clip pentru cureaCarlig de agatareIncarcator rapidAcumulator


Acumulator de marca, calitate premium, pentru putere permanenta

Caracteristicile pozitive ale acumulatorilor litiu-ioni sunt evidente:

Nu au efecte de memorieNu se descarca de la sineAcumulatorul poate fi oricand scos din incarcator si utilizat, fara a dauna acestuia

Totusi, de la producator la producator, exista diferente grave de calitate la \"acumulatoarele litiu-ioni\". Unii utilizeaza materiale mai proaste la electrozi, exista insa si acumulatoare care pierd din putere odata cu golirea.

PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
124 816 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

LAMPA DE LUCRU CU ACUMULATOR PWLS 10-20V ESTE LISTAT IN: