Inscrie firma »
Dezumidificator si purificator MeacoDry Arete One 10L, Capacitate 10L /24h, Pentru 42 m2, HEPA H13/Carbon activ

Dezumidificator si purificator MeacoDry Arete One 10L, Capacitate 10L /24h, Pentru 42 m2, HEPA H13/Carbon activ

Telefon: click aici0758090141
Producator: MEACO
Pret: 799.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator si purificator MeacoDry Arete One 10L, Capacitate 10L /24h, Pentru 42 m2, HEPA H13/Carbon activ





Gama dezumidificatoarelor Meaco Arete One demonstreaza de o perioada lunga de timp ca sunt un major succes. Dezumidificatorul AreteOne 10L surprinde eficienta unei dezumidificari rapide si silentioase pentru camere de dimensiuni pe pana la 42 m², toate imbinate intr-un design ergonomic si minimalist ce se incadreaza perfect in orice incapere.



Simplifica lupta cu umiditatea in exces - Silentios, usor de mutat si usor de utilizat

AreteOne 10L este aliatul perfect in combaterea umiditatii, imbunatatind simtitor aerul din propria locuinta, de la birou sau chiar din atelierul de lucru. Cu o capacitate de dezumidificare de pana la 10L/zi si un nivel sonor de doar 38 dB(A), AreteOne reprezinta succesul a cinci ani de dezvoltare a echipei MEACO.

Rezultatul final" Unele dintre cele mai silentioase si eficiente dezumidificatoare de pana acum, cu o serie de caracteristici speciale pentru a face din utilizarea lui Arete o placere.




Transforma dezumidificatorul AreteOne intr-un purificator eficient cu filtru H13

Aerul pe care il respiram zilnic joaca un rol important pentru calitatea vietii noastre, iar AreteOne 10L devine ajutorul de nadejde de care toti avem nevoie. Prin simpla montare a filtrului HEPA H13 de o calitate superioara , materiile poluante cu o dimensiune de minim 0,3 μm sunt retinute in proportie de 99,97% iar aerul este curat si improspatat.


ATENTIE! Dezumidificatorul si Purficatorul Arete One 10L este insotit de un filtru HEPA.

ATENTIE! In cazul returnarii dezumidificatorului in perioada legala de 14 zile de la achizitie, filtrul HEPA va fi returnat, sigilat si nefolosit. In caz contrar, filtrul va fi achitat de catre client conform ofertei comerciale a filtrului respectiv.








Nu esti in preajma sa golesti rezervorul de apa" Arete One iti pune la dispozitie posibilitatea de golire automata cu ajutorul unui furtun. Astfel, se poate asigura drenajul continuu al condensului intr-o gura de canalizare sau un vas mai mare, pentru a permite aparatului o functionare pe termen lung, pana la atingerea umiditatii corecte.

Mai mult, Arete One permite instalarea (optional) a unei pompe de condens ce permite evacuarea condensului la un nivel superior. Aceasta pompa de condens este utila, de exemplu daca apa colectata trebuie ridicata de la subsol la parter sau o gura de evacuare peste nivelul aparatului.





Panoul de control este tactil si foarte intuitiv, nu vei intampina probleme in a seta functiile dorite.




Functii utile si beneficii:

Functia Uscare rufe cu timer- va ramane activa timp de 6 ore constant, in functie de umiditatea din incapere. Daca umiditatea este mai scazuta se va activa ventilatorul, astfel veti economisi bani, energie si timpul de uscare se va reduce.Functia blocare butoane copii(Child Lock)Modul Sleep(Modul de noapte)- Toate ledurile si display-ul se vor stinge, si aparatul va functiona pe treapta I de ventilare, care este foarte silentioasa2 Trepte de ventilare automate, in functie de necesitateProtectie la preaplin cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa e plinPornire si oprire automata a compresorului, comandata cu higrostat. Acesta permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 40% RH- 70% Rh. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului.Foarte silentios si perfect pentru camere de copii - Arete are costuri de functionare extrem de eficiente, rate de extractie ridicate si niveluri de zgomot scazute.Filtru de praf lavabil si filtru optional HEPA H13 sau Carbon ActivRoti si maner pentru o mobilitate sporitaDisplay LCD pentru pentru afisarea umiditatii



Viteza ventilatorului creste si scade automat, pentru a optimiza ratele de extractie atunci cand este necesar. Acesta trece la un mod mai silentios cand umiditatea tinta este aproape atinsa, iar cand umiditatea a fost atinsa, aparatul se va opri timp de 30 de minute, dupa care va functiona corespunzator in functie de ambient.




Date tehnice:

Potrivit pentru: 42 m²Drenaj continuu: DAChildLock: DAAuto-restart: DAUscare Rufe: DATrepte ventilator: 2Display digital: DADebit de aer: 100 m3/hHigrostat variabil: intre 40 % RH si 70 % RHCapacitate rezervor: 2.5 LTemperatura de lucru: 5 °C - 35 °CConsum maxim la 20°C si 60% RH: 151WTensiune de alimentare: 220-240 V, 50 HzNivel sonor: 35 - 38 dB(A)Refrigerant: R290 / 35gDimensiuni (L x l x H mm): 237 x 319 x 472 mmGreutate: 10.7 kg




PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 031 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

DEZUMIDIFICATOR SI PURIFICATOR MEACODRY ARETE ONE 10L, CAPACITATE 10L /24H, PENTRU 42 M2, HEPA H13/CARBON ACTIV ESTE LISTAT IN: