Inscrie firma »
Dezumidificator AlecoAir D20 GRANDE, Wi-Fi, 20 L/ zi, Mod Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer ON/OFF

Dezumidificator AlecoAir D20 GRANDE, Wi-Fi, 20 L/ zi, Mod Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer ON/OFF

Telefon: click aici0758090141
Producator: AlecoAir
Pret: 799.00 RON
Persona Contact:
Tuca Alexandru
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Dezumidificator AlecoAir D20 GRANDE, Wi-Fi, 20 L/ zi, Mod Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer ON/OFF



Scapa de igrasie, mucegai sau umiditate excesiva cu ajutorul dezumidificatorului

D20 GRANDE este recomandat pentru

Uz casnic sau birouri cu o suprafata de pana la 45 m2 (h=2.6 m)Eliminarea excesului de umiditate din incapere. Un nivel al umiditatii de peste 60% favorizeaza aparitia mucegaiului si cresterea disconfortului termic. Afla mai multe despre efectele negative ale umiditatii excesive aiciMentinerea umiditatii in parametri normali (recomandat intre 40 si 60% Rh) pentru a elimina riscul aparitiei mucegaiului si igrasieiImbunatatirea indicelui de confort termic " in special in verile ploioase, cand temperatura aerului este ridicataUscarea mai usoara si mai rapida a rufelor prin functia uscare rufe (se recomanda folosirea dezumidificatorului intr-o incapere de dimensiuni mai mici si incalzite, pentru cresterea eficientei aparatului).Filtrarea aerului cu ajutorul pre-filturlui de praf sau, optional, cu ajutorul unui filtru HEPA


De ce D20 GRANDE"




Control facil de la distanta prin Wi-Fi

Aplicatia pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanta prin intermediul functiei Wi-Fi. Aplicatia AlecoAir este disponibila in App Store si in Google Play.

De asemenea, D20 GRANDE poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistentilor digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil.


Functia FAN STOP: Dupa atingerea umiditatii tinta si oprirea compresorului, ventilatorul se opreste dupa cateva minute gratiei functii FAN STOP

(Functie disponibila pentru modelele puse in vanzare dupa data de 20.02.2021.)


Filtrarea aerului: D20 GRANDE dispune de un pre-filtru lavabil care retine particulele mari de praf.

OPTIONAL, aparatul poate fi echipat cu un filtru HEPA (neinclus in furnitura) ce poate retine pana la 95% din particulele cu o dimensiune de pana la 0.3µm (microni), precum sporii de mucegai, particulele de praf aruncate in aer de santierele in constructie, bacterii, particule de vopsea si multi alti poluanti. Este ideal pentru cei care au diverse alergii la praf, polen, acarieni, par de animale si alti alergeni care se raspandesc usor in aer. Acesta trebuie schimbat la 6-12 luni sau in momentul in care isi schimba culoarea in gri. Dezumidificatorul NU este prevazut cu un filtru HEPA din fabrica, acesta functionand si fara filtru HEPA, acesta poate fi achizitionat separat conform ofertei comerciale din acest link .




Functii extrem de utile pentru o utilizare eficienta

Functie Uscare RufeFunctie AutoFunctia FAN STOPTimer Oprire/Pornire, 1 - 24 oreFunctie blocare butoane copii (Child Lock)Dublu display - pe panoul de control si frontal pentru o mai simpla vizualizare a informatiilorPanou de comanda Digital Auto Restart sau Memorare setari - in caz de intrerupere a curentului aparatul reporneste automat cu setarile efectuate inainte de oprire.Pornire si oprire automata a compresorului, comandata cu higrostat. Acesta permite masurarea umiditatii din camera si selectarea umiditatii dorite in intervalul 30% RH- 80% Rh. Higrostatul asigura un control permanent al umiditatii din aer, iar depasirea valorii de umiditate setata duce la pornirea automata a aparatului. Protectie la preaplin, cu deconectarea automata a aparatului, cand rezervorul de apa e plinRacord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a condensului. Roti pentru o mobilitate sporita.





ATENTIE: Va rugam sa aveti in vedere ca in functie de puterea compresorului, temperatura din incapere poate creste cu 2°- 4°C.




Date tehnice:

Capacitate de dezumidificare max.: 20L/zi (30sC,80%RH)Debit de aer: 230 mc/hTimer pornire/oprire 24 hAlimentare: AC220V-240V/50HzConsum de energie: 200-420W (204W- treapta I, 23°C si 45%Rh, 268W - 31°C si 70%Rh)Nivel sonor: 43dB (la 1 m distanta)Temperatura de lucru: de la 5°C pana la 32°CCapacitate rezervor: 4 LDimensiuni aparat: 338 x 247 x 511 mm (L x l x H)Greutate: 14.5 kg




Un aparat ce poate fi util oricarei industrii

Un dezumidificator elimina umiditatea din aer, care ar putea cauza diverse probleme(vizibile, invizibile). Aceasta tehnologie are aplicabilitate in aproape orice industrie si intr o varietate mare de activitati. Te poate feri de:

Coroziune si oxidareCondensare si inghetPutrezire si alterareMucegai, dezvoltarea fungilor si bacteriilorDeteriorarea materialelor de constructie si substantelor chimiceDefectiuni electriceInfestari cu daunatoriDisconfort pentru oameni si animale


ATENtIE!

Filtrul HEPA NU este inclus in furnitura! Poate fi achizitionat suplimentar din acest magazn onlineFiltrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea ce duce la modificarea unora dintre parametrii tehnici ai produsului. Prin utilizarea filtrului HEPA se observa o usoara crestere a nivelului de zgomot emis de produs de 3% pana la 5%, o crestere a consumului de energie cu 5% pana la 10% si o scadere a nivelului de dezumidificare cu 10% pana la 15%.Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care:filtrul isi schimba culoarea si devine griaparatul elibereaza un miros greu in aer, deoarece praful si particulele poluante sunt retrimise in incaperefluxul de aer eliberat este neuniform, deoarece impuritatile acumulate in anumite zone ale filtrului impiedica distribuirea uniforma a aeruluifluxul de aer este tot mai scazut, acest lucru datorandu-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.


PREZENTARE Sc Alt Aleco Group
LIGHT
MEMBER
Sc Alt Aleco Group
125 031 accesari
Persoana de contact: Tuca Alexandru
Adresa postala: Str. Catinei;Nr. 14
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0758090141
Website:

Activitate firma: dezumidificator - uscare constructii - neuralizare mirosuri

DEZUMIDIFICATOR ALECOAIR D20 GRANDE, WI-FI, 20 L/ ZI, MOD USCARE RUFE, DISPLAY DIGITAL, HIGROSTAT, TIMER ON/OFF ESTE LISTAT IN: