Prezentare MRS AGAR LACTOBACILLUS
Caracteristici:
- Aplicatie:
Pentru detectarea, izolarea si numararea bacteriilor din genul Lactobacillus. Se depoziteaza la temperaturi cuprinse intre +2°C si +8°C
- Compozitie (g/l):
Peptona din caseina: 10,0; Extract de carne: 8,0; Extract de drojdie: 4,0; D(+)-Glucoza: 20,0; Dipotasium hydrogen phosphate : 2,0; Tween 80: 1,0; di- ammonium hydrogen citrate: 2,0; Acetat de sodiu: 5,0; Sulfat de magneziu: 0,2; Sulfat de mangan: 0,04; Agar-agar: 14,0
- Preparare:
Se suspenda 66,2 g / litru si se autoclaveaza 15 minute la 118°C
- Valoarea pH-ului: 5,7 ±0,2
Pentru a vizualiza datele companiei
I***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginI***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU MRS AGAR LACTOBACILLUS
AGAR NUTRITIV
-INGEN LABORATORY, ofera AGAR NUTRITIV intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
MEDIU SELECTIV PENTRU BACILLUS CEREUS
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU SELECTIV PENTRU BACILLUS CEREUS intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul ...
MEDIU LEVINE EMB AGAR
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU LEVINE EMB AGAR intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
MEDIU CU EXTRACT DE MALT
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU CU EXTRACT DE MALT intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
MEDIU PLATE COUNT AGAR
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU PLATE COUNT AGAR intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...
MEDIU VRBG
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU VRBG intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
MEDIU CU DEXTROZA DIN CARTOF
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU CU DEXTROZA DIN CARTOF intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, ...
OGY AGAR
-INGEN LABORATORY, ofera OGY AGAR intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu preturile, ...
MEDIU BAIRD-PARKER
-INGEN LABORATORY, ofera MEDIU BAIRD-PARKER intr-un catalog complex, in format electronic. Catalogul complet, cu ...