Inscrie firma »
Sedona Menisto – Meniu QR Code pentru Restaurante

Sedona Menisto – Meniu QR Code pentru Restaurante

Tip produs: programe de gestiune si servicii | sedona
Producator: Sedona
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sedona Menisto – Meniu QR Code pentru Restaurante

Informatii produs Cu Sedona Menisto, puteti oferi clientilor dumneavoastra un meniu smart, chiar pe telefonul mobil! Astfel, puteti interactiona mai usor si mai eficient cu vizitatorii restaurantului, respectand totodata normele de prevenire a raspandirii COVID-19 adoptate de ANVSA.
Cum functioneaza Sedona Menisto"
Intreg procesul de comanda e simplu, astfel incat clientii restaurantului dumneavoastra pot, prin scanarea unui cod QR:1. Vizualiza meniul in browser-ul telefonului2. Plasa comanda3. Transmite mesaje ospatarilor
Avantajele Sedona Menisto
Top 3:
- Economiseste costuri prin eliminarea meniurilor tiparite, ce trebuie inlocuite periodic din cauza uzurii si a modificarilor in meniu.- Administratorii restaurantelor pot modifica produsele din meniu usor, rapid si fara costuri.- Creste retentia clientilor, acestia putand pastra pagina restaurantului pentru comenzi de acasa.
Alte avantaje:
- Clientii nu trebuie sa instaleze o aplicatie.- Scanarea codurilor QR este un comportament natural al consumatorilor tineri.- Fata de un meniu electronic in format PDF, meniul Sedona Menisto este interactiv, organizat pe categorii si se incadreaza pe ecranul telefonului fara sa fie nevoie de zoom (este responsive).- Permite comunicare cu personalul restaurantului.- Clientii pot “rasfoi” meniul pe telefon pe toata perioada petrecuta in local.- Integrare cu sistemul POS (Freya sau Sedona) la varianta ENTERPRISE.- Integrare cu Facebook: produsele din meniu pot fi distribuite pe Facebook, iar astfel restaurantul este promovat catre prietenii clientilor.- Statistici si grafice: administratorul restaurantului poate vizualiza statistici si grafice pentru produsele accesate de clienti.
Variante Sedona Menisto
STANDARD – Oferit de Sedona GRATUIT primul an, cu un cost de 10 Euro / luna din anul 2.PREMIUM – 20 Euro / lunaENTERPRISE – Se oferteaza in functie de functionalitati dorite si numarul de restaurante.


Servicii implementare Sedona Menisto
REMOTECost: 20 Euro
Implementarea se face de la distanta, cu importul articolelor in format Excel. In cazul in care folositi un program din portofoliul Sedona, oferim gratuit serviciul de preluare a listei de articole.* Serviciul nu include incarcare poze si personalizare aspect meniu.
CU DEPLASARE, MAXIMUM 200 produseCost: 50 Euro
Implementarea se face la sediul clientului in Bucuresti si Ilfov sau de la distanta.Adaugarea produselor se poate face inclusiv preluand formatul actual de meniu (Word, PDF, Website etc.).!! Include adaugarea de imagini ale produselor puse la dispozitie de client.
CU DEPLASARE, MAXIM 500 produseCost: 100 Euro
Implementarea se face la sediul clientului in Bucuresti si Ilfov sau de la distanta.Adaugarea produselor se poate face inclusiv preluand formatul actual de meniu (Word, PDF, Website etc.).!! Include adaugarea de imagini ale produselor puse la dispozitie de client. INFO POINT - Tutorial video: Adaugare/modificare/stergere produse, configurare mese, configurare chat ospatar.
OPTIONAL: Sedona poate asigura productia de coduri QR pentru aplicare pe masa, in diverse formate (pe suport vertical, autocolante, tiparituri plastifiate ce se pot spala etc.).Cost placute cod QR in format standard: 1,5 Euro / buc.
Cereti oferta!




*Preturile exprimate in Euro nu includ TVA Servicii incluse Tutorial video pentru folosire.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
340 070 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case de marcat - cititoare coduri bare - program gestiune

SEDONA MENISTO – MENIU QR CODE PENTRU RESTAURANTE ESTE LISTAT IN: