Inscrie firma »
M**************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
TRANSPORT national si international

TRANSPORT national si international

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare TRANSPORT national si international

METROPOLITAN CONSULTING TRANS a fost fondata in anul 2007 si este condusa de o echipa profesionista si cu o experienta vasta in domeniul transporturilor de marfa. Modul in care s-a lucrat, a facut ca firma sa aiba o dezvoltare rapida, astazi reusind sa detina mai multe puncte de lucru.

Dintotdeauna transportul a fost o necesitate umana si economica de baza, si s-a evidentiat prin aportul sau la reducerea sau marirea costurilor de desfacere ale produselor In Romania, transportul intre localitati, se poate face pe cale feroviara sau rutiera. Diferentierea pe care oamenii o fac intre aceste modalitati de transport, are la baza criterii cum ar fi: rapiditatea, confortul, siguranta, serviciile asigurate pe parcursul intregului contract si, nu in ultimul rand, pretul pe care trebuie sa-l plateasca.

Va oferim libertatea de a alege dintr-o multitudine de alternative, suntem sensibili la toate problemele ce v-ar periclita interesele, exigenti la caracteristicile de transport pe care le oferim si la relatia juridical pe care o avem cu toti colaboratorii.

Prin reteaua sa, METROPOLITAN CONSULTING TRANS ofera solutii de transport rutier de marfa cu camioane intre 1- 40 tone util, cu gabarite intre 20 - 110 m3 in limita admisa de infrastructura drumurilor europene, astfel incat sa nu impuna folosirea unor trailere speciale si ale unor rute ocolitoare, atat la export cat si la import.

Rutele de transport unesc intreaga U.E. cat si Rusia, Ukraina, Moldova, Belarus, Turcia. Activitatea societatii se bazeaza pe contracte ferme, in care se pot negocia preturi avantajoase pentru beneficiari, sau tarife pentru fiecare transport in parte.

Daca aveti nevoie de un transport pentru marfa Dvs., METROPOLITAN va poate oferi imediat camioane disponibile la locul indicat de Dvs., in Romania sau in punctele de incarcare aflate pe diferite trasee rutiere internationale. Echipa METROPOLITAN va analiza cu profesionalism orice solicitare de colaborare oferind solutii si preturi competitive, asigurand inclusiv managemtul logistic, participand efectiv la optimizarea retelelor nationale de distributie.

Serviciile noastre, flexibile si rapide, permit analiza cererii de transport intr-un termen scurt precum si identificarea rutei cele mai avatajoase pentru dumneavaostra.

METROPOLITAN CONSULTING TRANS pune la dispozitie cu maxima promptitudine camioane complet echipate pentru trafic international de marfa in sistem door-to-door (din poarta in poarta) in regim de import, export si tranzit in relatie cu majoritatea tarilor europene.

De ce noi? Entuziasti, dinamici, cu idei noi si dorind sa implementam metode moderne de lucru, suntem la dispozitia dvs, pentru a reduce timpul si costurile de a cauta un mijoc de transport potrivit tipului de marfa pe care doriti sa o transportati; putem monitoriza in timp real situatia curselor, a incasarilor si a platilor, fara a afecta activitatea partenerilor nostri.

Departamentul de Logistica este sustinut de o echipa tanara disponibila 24/7, ce asigura o comunicare eficienta cu partenerii nostri.

METROPOLITAN are ca obiectiv castigarea increderii clientilor sai si asigurarea succesului acestora, stand la dispozitia clientului pentru stabilirea unor intrevederi in scopul unei colaborari de succes, atat inainte cat si pe toata durata contractului.

Prin seriozitate si profesionalism firma METROPOLITAN CONSULTING TRANS si-a capatat intr-un scurt timp, clienti seriosi. Incheiem contracte de transport negociabile (reduceri) in functie frecventa transporturilor cu firme din orice domeniu.

De asemenea dorim sa venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor partenerilor nostri, adaugand ca si solutie de transport, inchirierea mijloacelor de transport pe care le detinem, la un pret fara concurenta, intre 70 Euro/zi -15 m3 si 240 Euro/zi 110 m3,combustibilul si diurnal zilnica a soferului fiind suportate de client. Pentru acest sistem nu exista limita de Km.
Tarife (pana la 4,5 tone utili):
-Curse locale Bucuresti
pana la 50 km ( 240 RON)
-Curse interne (1,2 RON/km)
-Curse internationale (1,4 RON/km)

Tarife *, ** ( pana la 4,5 tone utili):
-Curse locale Bucuresti
pana la 50 km ( 150 RON)
-Curse interne (0,9 RON/km)
-Curse internationale (1,2 RON/km)

* Tarife ce includ contractul cu abonament
** Minim 8 000 Km / luna / masina


Colaborarea cu METROPOLITAN se poate realiza si pe baza abonamentului lunar de 150 euro, oferind o reducere a costurilor dumneavoastra pe termen lung.
PREZENTARE M****************************
MEMBRU
GRATUIT
M****************************
9 031 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Administrari Imobile

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRANSPORT NATIONAL SI INTERNATIONAL

Transport 0.8 RON/KmTransport 0.8 RON/Km
Transport 0.8 RON/Km
Transport Bucuresti-Brasov-Targu Mures-Arad. 0.8 RON/Km. 2.5 tone util. 20 mc ...
Infiintari FirmeInfiintari Firme
Infiintari Firme
OFER SEDIU SOCIAL PENTRU INTREGISTRARE FIRMA LA REGISTRUL COMERTULUI. CONSULTANTA CONTABIL-FINANCIARA,CONSULTANTA ...

TRANSPORT NATIONAL SI INTERNATIONAL ESTE LISTAT IN: