Inscrie firma »
s*************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Totul despre  GANODERMA - regele plantelor

Totul despre GANODERMA - regele plantelor

 

Prezentare Totul despre GANODERMA - regele plantelor

Miraculosul "rege al plantelor"

de mii de ani, ganoderma lucidum - o specie de ciuperca medicinala - a fost considerata de catre chinezi un valoros remediu naturist, datorita importantelor sale calitati. asa-numitul "rege miraculos al plantelor" este cel mai bun medicament si nu are nici un fel de efecte secundare, chiar si in cazul folosirii sale un timp indelungat. ganoderma poate imbunatati starea generala a sanatatii, stimuleaza capacitatea de vindecare a organismului, ajuta la mentinerea unui corp sanatos si sustine longevitatea. "perspectiva asupra medicinei plantelor", scrisa de faimosul farmacolog chinez dr. li shin-chen, clasifica ganoderma in sase categorii, in functie de culoare: ganoderma neagra, ganoderma purpurie, ganoderma albastra, ganoderma alba, ganoderma galbena si ganoderma rosie.

cultivarea cu success a acestei ciuperci

ganoderma salbatica este foarte rara si dificil de colectat. chiar daca cineva o gaseste intamplator, efectele ei se pierd intotdeauna din cauza imbatranirii acesteia; ea se intareste si poate deveni, de asemenea, foarte toxica. de aceea, in cazul in care ganoderma este culeasa din intamplare, controlul calitatii sale este imposibil de realizat. In anul 1970, yukio naci, tehnician la institutul de cercetari Stiintifice "foodstuff" al universitatii din kyoto, a folosit "metoda cultivarii prin separarea sporilor" pentru colectarea cu succes a ganodermei, metoda ce a fost introdusa in china in 1975. deoarece climatul si conditiile solului de aici sunt ideale, aceasta tehnica de cultivare a fost adoptata la scara larga.

efectele miraculoase ale ganodermei

ganoderma a fost invaluita in mister timp de mai bine de o mie de ani. oamenii cunosteau doar faptul ca "ganoderma poate sa te mentina tanar si sa iti prelungeasca viata in cazul unei administrari constante", insa nimeni nu investigase vreodata din punct de vedere stiintific de ce este ea atat de eficace. In urma cercetarilor minutioase efectuate in ultimii ani atat de foruri academice din china, cat si din alte tari, dar si in urma analizelor coroborate si a experimentelor clinice efectuate in spitale, prin colaborarea cadrelor medicale, a celor didactice si a producatorilor farmaceutici, vasta eficacitate a ganodermei a fost in cele din urma dovedita stiintific. ea actioneaza ca un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului, reglator intestinal, tonic cardiac, stabilizator al presiunii sanguine, tonic general, antitusiv, expectorant, sedativ si antitumoral.

componentele importante ale ganodermei

1) germaniul organic (ge): acesta mareste cantitatea de oxigen absorbita de sange pana la de 1, 5 ori, poate sustine metabolismul si impiedica degenerarea tesuturilor. conform cercetarilor efectuate de dr. kazuhiko asai, ganoderma contine 800 - 2.000 p.p.m. de germanium, ceea ce reprezinta de 8 - 10 ori mai mult decat ginsengul.
2) polizaharidele: fortifica sistemul imunitar al organismului si elimina virusurile.
companiile farmaceutice japoneze au reusit sa imbunatateasc metodele de administrare a ganodermei, astfel incat ea sa devina inalt calitativa; de asemenea, i-a fost aprobata siguranta din punct de vedere medical de catre departamentul de sanatate koseisho din japonia.
notA: gustul amar al acesteia se afla constant in analiza companiilor medicale si farmaceutice din japonia. eficacitatea sa este data de interdependenta dintre germaniu si polizaharide. unele plante o pot contine pe una sau pe cealalta, insa ganoderma este mult mai eficace, deoarece le inglobeaza pe amandoua. combinatia componentelor acestei ciuperci este diferita fata de cea a altor plante si, de aceea, ele trebuie conservate in mod corespunzator, pentru a-i asigura eficienta.

principiile de actiune ale ganodermei

1.scade nivelul colesterolului si grasimilor din sange.
2.reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului.
3.scade cantitatea lipidelor din sange si stabilizeaza membrana globulelor rosii.
4.datorita adenozinei continute, poate diminua numarul trombocitelor (plachetelor sanguine) si riscul formarii trombilor (cheagurilor de sange), astfel putandu-se impiedica aparitia trombozei.
5.Imbunatateste functia cortexului si a glandelor suprarenale, contribuind la mentinerea echilibrului sistemului endocrin.
6.creste capacitatea naturala de vindecare a organismului; permite organismului sa isi formeze un sistem imunitar puternic.
7.Impiedica degradarea celulelor.
8.previne senilitatea, mentinand starea de tinerete a organismului.
9.reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
10.Impiedica degenerarea organelor.
11.previne alergiile provocate de diferiti antigeni.
12.previne si trateaza cancerul; inhiba metastazarea celulelor canceroase.
13.reduce degenerarea tesuturilor.
14.Impiedica moartea subita a pacientilor de cancer, cauzata de embolism.
15.inhiba tromboza si dizolva trombii de la nivelul peretilor arteriali; protejeaza impotriva efectelor secundare ale citostaticelor, sporind astfel eficienta acestora.
16.amelioreaza durerile cauzate de cancer.

este ganoderma cu adevarat vindecatorul bolilor moderne si "medicamentul universal" pentru toate bolile?

yukio naoi, de la institutul de cercetari stiintifice "foodstuff" al universitatii din kyoto
"este ganoderma intr-adevar un medicament universal?" trebuie sa ne indreptam privirea nu asupra celor mai raspandite boli de-a lungul istoriei, ci asupra bolilor din timpurile moderne. pentru a gasi raspunsul la aceasta intrebare, timp de treisprezece ani, am investigat in mod continuu proprietatile si utilitatile ganodermei, iar rezultatele obtinute au fost satisfacatoare.

prima intrebare este daca ganoderma poate fi eficace in cazul tuturor tipurilor de boli. raspunsul nostru este "da", deoarece ea este capabila sa mentina starea de sanatate a persoanei moderne. unui om bolnav, ganoderma ii poate atinge cele mai sensibile parti ale organismului, scotand la iveala si dezradacinand sursa bolii, permitand astfel vindecarea. aceasta ciuperca poate transforma un organism dezechilibrat intr-unul sanatos. din punctul de vedere al eficientei ganodermei, nu exista nici o diferenta intre rasele umane, intre oamenii din vremurile stravechi si cei din era moderna - ganoderma are efect asupra tuturor; acelasi tip de persoane din toata lumea vor obtine acelasi rezultat.

atunci cand organismul unui pacient este expus actiunii ganodermei, se obtine efectul maxim pe care l-ar putea avea un medicament clasic administrat aceluiasi pacient. argumentam acest fapt prin faptul ca nici o persoana nu a experimentat efecte negative sau rezultate ineficace in urma consumului de ganoderma.

raport din japonia
medicii japonezi au confirmat faptul ca ganoderma are efecte benefice

un nou termen medical a fost introdus pentru a indica efectele specifice ale ganodermei, si anume termenul de "adaptogen".

dupa o lunga perioada de experimente si cercetari efectuate de marile spitale si de institutele de cercetare japoneze, efectele pozitive ale ganodermei au fost confirmate in fiecare aspect.

medicii japonezi sunt surprinsi de efectele benefice ale acestei ciuperci si confirma eficacitatea sa in cazul urmatoarelor boli:

1.hipertensiune si hipotensiune arteriala;
2.boli cardiace cauzate de hipertensiunea arteriala si hematoame;
3.accidente vasculare cerebrale, hiperglicemie (nivel ridicat al zaharului sangvin), obstructia vaselor sanguine;
4.tulburari datorate menopauzei, afectiuni ginecologice;
5.constipatie, hemoroizi;
6.hepatita cronica;
7.dificultati de urinare, urinari frecvente;
8.boli gastrice, ulcer duodenal;
9.predispozitie crescuta pentru boli infectioase si alergice, inclusiv rino-sinuzitele frecvente si racelile cronice;
10.astm bronsic, bronsita cronica;
11.artrite, lumbago, reumatism (in cazul persoanelor trecute de varsta mijlocie);
12.insomnie, stare de letargie, neurastenie;
13.eruptii alergice ale pielii, micoze si tricofitii ale picioarelor.

poate parea ciudat faptul ca ganoderma poate atat sa creasca, cat si sa scada tensiunea arteriala. aceste efecte se datoreaza faptului ca ganoderma poate armoniza functiile organismului, sporind capacitatea naturala de vindecare a acestuia si prin intarind sistemului imunitar, in special in cazul persoanelor de varsta mijlocie.

la inceputul tratamentului cu ganoderma, unele persoane pot experimenta diverse reactii: ameteala, slabiciune, mancarimi, defecari si urinari frecvente. acestea reprezinta fenomene normale si indica faptul ca efectele pozitive ale ganodermei incep sa se arate prin dizolvarea toxinelor stocate in organism si prin eliminarea lor. de exemplu, pacientii suferind de diabet pot pierde o cantitate importanta de zahar, iar cei cu reumatism pot resimti intensificarea temporara a durerilor. aceste reactii nu reprezinta decat ajustari in scopul normalizarii functiilor organismului. ele survin in functie de constitutia fiecarei persoane, si vor disparea in decurs de cateva zile.

deoarece ganoderma este un remediu natural, ea poate fi utilizata impreuna cu alte medicamente occidentale. nu numai ca ea nu are nici un fel de efecte adverse, dar poate, de asemenea, sa reduca efectele secundare ale acestor medicamente.

indicatii pentru folosirea ganodermei

i. posologie (mod de administrare)

1.pentru mentinerea sanatatii, doza initiala (in primele 15 zile) este de 2 capsule inainte de micul dejun si 2 capsule inainte de culcare. dupa 15 zile, o data pe zi este suficient (de fiecare data cate 2 capsule).
2.pacientilor cu reumatism, traheobronsita sau dureri li se administreaza cate 2 capsule de 2 ori pe zi, inainte de micul dejun si cina, pana cand simptomele dispar. dupa aceea, o data pe zi este suficient. se pot administra oricand apare o durere (de fiecare data cate 2 capsule).
3.pacientilor grav bolnavi de hepatita, cancer, diabet, accident vascular cerebral, trebuie sa li se administreze 2-4 capsule de 3 ori pe zi. la nevoie, se pot administra 2-4 capsule de 4-5 ori pe zi.
4.deoarece multe persoane au stomacul sensibil, este bine sa se administreze primul flacon dupa mese. dupa aceea se administreaza cu 30 de minute inainte de masa.

ii. precautii

1.ganoderma este un produs natural, care nu interactioneaza cu alte medicamente.
2.dimineata, dupa administrare, se recomanda o alergare usoara sau mers in ritm alert, pentru incalzirea organismului. se va inspira puternic pentru a aproviziona corpul cu mai mult oxigen si a imbunatati circulatia si metabolismul.
3.mictiune o data pe zi.
4.se vor evita mancarurile bogate in grasimi animale, prajelile, mancarurile sarate, conservele, mancarurile condimentate si cofeina.

iii. efecte

1.disparitia simptomelor
2.stare energica
3.cresterea apetitului, dar in acelasi timp, stabilizarea greutatii corporale
4.somn mai adanc. orele de somn se vor reduce dar dupa trezire corpul va fi mai odihnit.
5.mictiunea va fi imbunatatita.
6."efectul reactiilor inverse" (un concept din medicina chinezeasca: simptomele se vor inrautati apoi se vor ameliora, deoarece cauzele bolilor sunt in curs de a fi eliminate). dupa ce se administreaza ganoderma timp de 3 zile poate aparea efectul mentionat, care nu este un efect secundar. se administreaza in continuare. face parte din eficacitatea tratamentului si reactia difera de la individ la individ. nu toata lumea va resimti aceste efecte, deoarece totul depinde de cantitatea de toxine eliminate. In general, o persoana care este hipersensibila sau careia i se administreaza o cantitate mare de medicamente, va resimti mai repede efectele. uneori, poate aparea urticarie pe fata, pe corp sau chiar in cavitatea bucala. de asemenea, mai pot aparea edeme, diaree, dureri de stomac, variatii ale tensiunii arteriale, urinari mai dese. acestea nu sunt efecte secundare. nu exista motive de ingrijorare. se continua administrarea. simptomele se vor rari si vor disparea foarte curand.

efectul reactiilor inverse - reactia de insanatosire

1.atunci cand un constituent acid se transforma intr-unul alcalin, substantele toxice din corp sunt eliminate. In acest moment, vor aparea diferite reactii, in general in circa 3-10 zile. simptomele variaza de la o persoana la alta - la unele pot fi mai usoare, la altele - mai severe, depinzand de constitutia fiecaruia. dupa disparitia simptomelor se constata o stare de confort si energie.

2.atunci cand constituentii corporali sunt acizi, sangele are o aciditate mare si predispune la aparitia diferitelor boli. sunt necesare precautii alimentare in aceasta situatie. cand aciditatea sangelui creste amenintator, pot aparea urmatoarele simptome :
a)somnolenta acuta, chiar si in timpul zilei
b)senzatie de sete si uscare a cavitatii bucale
c)urinare nocturna, flatulatii frecvente

3.In cazul urmatoarelor boli pot aparea reactii inverse, pe o perioada scurta de timp :
a)hipertensiune arteriala: senzatie de cap greu, care poate dura 1-2 saptamani
b)anemie: sangerari nazale la femei
c)afectiuni gastrice: senzatie de arsura esofagiana
d)ulcer gastric: intensificarea durerilor
e)gastroptoza: senzatie de greutate in stomac, sughit
f)enterocolita, enteropatii diverse: diaree
g)hepatopatii: sughit sau voma
h)ciroza hepatica: scaun cu sange
i)boli renale: hipoproteinemie brusca, edem usor la nivelul fetei
j)diabet zaharat: poate creste glicemia, edem usor la nivelul mainilor si picioarelor
k)hemoroizi: sangerari ocazionale

frecventa efectului reactiilor inverse:
1.9 din 10 pacienti pot prezenta aceasta reactie
2.pacientii care prezinta aceste reactii vor experimenta rezultate pozitive mai rapide in urma tratamentului cu ganoderma lucidum. pacientii care nu experimenteaza aceste reactii se vor recupera mai lent.
3.durata acestei reactii: o reactie de intensitate usoara poate dura 2-5 zile, una mai severa 7-30 zile
4.daca reactiile sunt serioase, se reduce doza sau medicul poate interveni pentru a trata simptomele iar apoi se continua tratamentul pana la eliminarea reactiilor.
5.unele persoane pot experimenta aceste reactii in 3-10 zile dupa inceperea tratamentului. altele 2-3 luni mai tarziu. aceasta reactie nu apare decat o data daca boala s-a vindecat complet.

In general, efectele se resimt dupa consumul primului flacon. daca se administreaza in mod continuu, starea de sanatate se va imbunatati. totusi unele persoane pot sa nu experimenteze vreun efect. motivele pot fi urmatoarele:

a)nu s-a administrat la momentul potrivit sau nu s-a respectat doza indicata.
b)s-a incetat administrarea atunci cand au aparut efectele reactiei inverse
c)alimentatia, exercitiul fizic si stilul de viata nu au fost in concordanta.
d)boala a fost de durata sau s-au administrat prea multe medicamente, toxinele neputand fi complet eliminate.
e)severitatea bolii variaza dupa inceperea tratamentului. pacientii isi pierd increderea in vindecare si inceteaza administrarea. atunci cand boala nu a fost complet vindecata, vor exista simptome oscilante, insa durerea se va ameliora treptat. se continua tratamentul.
f)factori psihologici: acceptarea unor sugestii de intrerupere a tratamentului .

nota: continutul acestui articol se bazeaza pe cercetari efectuate in alte tari.
PREZENTARE s***************************************
MEMBRU
GRATUIT
s***************************************
23 572 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s***************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Cabinete Medicale

PRODUSE ASEMANATOARE CU TOTUL DESPRE GANODERMA - REGELE PLANTELOR

Totul despre  GANODERMA - regele plantelorTotul despre  GANODERMA - regele plantelor
Totul despre GANODERMA - regele plantel...
Miraculosul "rege al plantelor" de mii de ani, ganoderma lucidum - o specie de ciuperca medicinala - a fost ...
Ganoderma - suplimente nutritiveGanoderma - suplimente nutritive
ganoderma - suplimente nutritive
Detalii: Ganoderma 90 capsule ganoderma gano excel este produsa dintr-o mixtura de 6 specii de ganoderma aceasta ...
Gano Garcinia - suplimente nutritiveGano Garcinia - suplimente nutritive
gano Garcinia - suplimente nutritive
Detalii: Gano garcinia este o combinatie de doua fructe tropicale-garcinia atroviridis si tamarindus indica-cu ...
Gano Garcinia - suplimente nutritiveGano Garcinia - suplimente nutritive
gano Garcinia - suplimente nutritive
Detalii: Gano garcinia este o combinatie de doua fructe tropicale-garcinia atroviridis si tamarindus indica-cu ...
Cafea gano classicCafea gano classic
cafea gano classic
Bautura calda gano cafee classic 30 plicuri/ box gano cafe este o bautura sanatoasa si hranitoare obtinuta din ...
Ceai - gano tea sodCeai - gano tea sod
Ceai - gano tea sod
Gano tea sod 20 plicuri / cutie un amestec perfect de sanatate si gust, ganotea sod (super oxid dismutaza;) este o ...
Gano Sakanno - suplimente nutritiveGano Sakanno - suplimente nutritive
Gano Sakanno - suplimente nutritive
Detalii: Sakanno 60 capsule sakanno este compus dintro combinatie de plante medicinale traditionale, selectionate, ...
Cafea gano mochaCafea gano mocha
cafea gano mocha
Prima cafea sanatoasa din lume Bautura calda. gano cafee mocha 15plicuri / cutie 28 gr / plic (plic mare) mocha ...
Ciocolata calda - gano schokoladeCiocolata calda - gano schokolade
Ciocolata calda - gano schokolade
bautura calda. gano schokolade 30 plicuri / cutie aceasta bautura nutritiva, energizanta si sanatoasa este ...

TOTUL DESPRE GANODERMA - REGELE PLANTELOR ESTE LISTAT IN: