Inscrie firma »
SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)

SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)

 

Prezentare SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(volum incalzit 90-140 mp)

ECOLEMN PRODUCTS SRL vinde sobe automate pe peleti de rumegus si bricheti de rumegus care incalzesc volume importante de spatiu(90 mp-140mp) si care au un randament extraordinar de bun.
Este singura firma din Romania care comercializeaza aceste sobe pe peleti si bricheti avand in stoc peste 300 sute de astfel de sobe automate.Ele se pot vedea in toate magazinele METRO cash&carry din tara de unde se si pot achizitiona.De asemenea in Bucuresti si Caransebes.
Sunt produse in Italia de firma Thermorossi cel mai mare producator de astfel de sobe din Italia si lider european al pietei lucruri datorate calitatii,randamentului si prestantei sobelor cu o experienta in domeniu de peste 20 ani.
De asemenea firma Ecolemn products este si cel mai mare producator de peleti din rumegus fag precum si de bricheti din Romania si din sud estul Europei.
Peletii sunt mici asemeni tigarilor(au diametrul 6 mm si lungimea intre 4=15 mm) si reprezinta un nou combustibil caloric fiind obtinut prin presarea rumegusului.Peletii ard in centrale termice speciale si in sobele noastre automate,constituind un nou combustibil caloric ecologic totodata si care au o putere calorica mare de 19,5 MJ/kg(4900 KCAL/KG-5200KCAL/KG).Peletii sunt o sursa de incalzire echivalenta la pret cu gazul,curentul dar care va deveni foarte ieftina in viitorul apropiat deoarece gazul si curentul se vor scumpi foarte mult.
Brichetii de rumegus sunt de asemenea noi combustibili calorici de viitor(au diametrul 80 mm si lungime 240mm)competitivi la pret cu lemnul de foc si mai ieftini decat gazul si curentul si inlocuiesc perfect lemnul de foc obisnuit fiind obtinuti tot prin presarea rumegusului si ard in toate locurile unde arde lemnul de foc obisnuit adica in centrle termice pe lemn,in sobe de lemn, in sobe de teracota,in seminee dar pot fi folositi si pt. simplele gratare.Diferenta dintre lemnul de foc obisnuit si brichetii din rumegus este ca brichetii au o putere calorica de 19,5 MJ/kg(4900 kcal/kg0-5200kcal/kg)mult mai mare decat lemnul de foc obisnuit.Brichetii nostri din rumegus au o umiditate de 8% mult mai mica decat lemnul de foc care are o umiditate de 40 sau chiar 50% depeinde de perioada cat afost lasat la uscare.De aici se poate trage concluzia ca o tona de bricheti de fag este echivalentul a 3,4 tone de lemn de foc de fag,calcul rezultat din umiditatea si puterea calorica a celor doua.Brichetii pot fi folositi pt.ardere numai ei adica brichetii sau in amestec cu lemnul de foc obisnuit.

Sobele noastre sunt modele diferite in functie de puterea termica degajata si volumul de spatiu(90 mp-140mp)pe care il poate incalzi.
Sobele noastre va ofera o ambianta de neuitat creand o atmosfera de basm in casa dumneavoastra.Aceasta atmosfera este data de flacara puternica de foc din interiorul sobei care arde continuu si care poate fi privita printrun geam special al sobei.
Flacara este intretinuta de arderea peletilor sau a brichetilor dupa caz.Sobele se asorteaza perfect cu orice interior de casa creand impresia de semineu prin frumusetea designului lor unic.
Sobele noastre sunt de doua tipuri pe peleti de rumegus si pe bricheti de rumegus.
Cele pe peleti sunt automate avand un buncar in interiorul sobei care se umple o data pe zi cu peleti iar acesta alimenteaza automat soba printrun snec special.Arderea peletilor se face printro rezistenta electrica care aprinde flacara automat prin incalzirea peletelui si printrun ventilator care intretine automat flacara.Soba se poate regla printro telecomanda speciala care da in mod automat puterea de caldura pe care dv. o doriti.Caldura este degajata sub forma de aer prin 3 iesiri care este suflat de un ventilator din interior.
Sobele pe peleti sunt 3 modele:Ecotherm 3000,Ecotherm 6000 si Ecotherm 8000.
Ecotherm 3000
Putere termica kw{min./max}:2,5=9
Volum de spatiu: 216 metri cubi
Randament: 80%
Capacitate buncar: 17 kg
Consum peleti{min./max}:0,6=2,1 kg/h
Greutate soba ceramica/tabla la exterior :132/113 kg
Dimensiuni LxPxH{mm}: 455x522x990

Ecotherm 6000
Putere termica kw{min./max}: 3,1=11
Volum de spatiu incalzit: 324 metri cubi
Randament: 90%
Capacitate buncar: 23 kg
Consum peleti{min./max.}: 0,8=2,4kg/h
Greutate soba ceramica/tabla: 206/186 kg
Dimensiuni LxPxH{mm}:750x593x1030

Ecotherm 8000
Putere termica kw{min./max}: 3,1=11
Volum de spatiu incalzit:324 metri cubi
Randament: 90%
Capacitate buncar: 53kg
Consum peleti{min./max.): 0,8=2,4kg/h
Greutate soba ceramica/tabla :233/207kg
Dimensiuni LxPxH{mm}: 750x593x1315
Sobele pe bricheti de rumegus se alimenteaza manual cu bricheti rumegus.Au 2 ventilatoare unul care sulfa caldura in mod automat in interiorul spatiului si unul care elimina noxele(fumul) pe cosul de evacuare.
Asemeni sobelor pe peleti are o telecomanda prin care se poate regla automat puterea termica a caldurii degajate pe care o doriti in interiorul spatiului dv.
Soba pe bricheti
Putere termica: 11 kw
Volum spatiu de incalzit: 270 metri cubi
Randament: 75%
Consum bricheti (min./max): 1,0/4,0 kg/h
Greutate soba: 220 kg
PREZENTARE E*******************
MEMBRU
GRATUIT
E*******************
142 920 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Energie regenerabila

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(VOLUM INCALZIT 90-140 MP)

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)
BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TA...
ECOLEMN PRODUCTS SRL este singurul producator din Romania care va poate oferi bricheti (brichete) din rumegus 100% fag ...
PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)
PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TAR...
ECOLEMN products srl este singurul producator din Romania care va poate oferi peleti din rumegus esenta tare 100% fag ...

SOBE AUTOMATE PE PELETI SI BRICHETI DIN RUMEGUS(VOLUM INCALZIT 90-140 MP) ESTE LISTAT IN: