Inscrie firma »
Pavaje din Beton Amprentat pentru exterior

Pavaje din Beton Amprentat pentru exterior

Tip produs: beton amprentat | beton decorativ | pavaj
 

Prezentare Pavaje din Beton Amprentat pentru exterior

este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton proaspat turnate si impregnate cu un strat dur de colorant-intaritor, cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare.

La final, textura colorata a pavajului este pusa in valoare si, totodata, protejata prin acoperirea cu o pelicula de rasina acrilica, rezistenta la trafic.

Tehnici si materiale special brevetate pentru acest scop pot da pavajului aspectul dorit sau culoarea preferata, de fiecare data obtinandu-se un rezultat unic.

Combinind duritatea betonului cu materiale de calitate si experienta unei echipe de profesionisti, privirea va fi fascinata de efectele deosebite ale pavajelor amprentate similare invechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor si crapaturilor asimetrice naturale.

Utilizind matritele Skins, se pot realiza suprafete largi sau trepte, fara rosturi, cu un efect surprizantor, autentic, de blocuri masive de piatra naturala.

Prin tehnologia Betonului Amprentat se obtine un pavaj a carui suprafata este rezistenta in timp, si, spre deosebire de alte sisteme traditionale(pavele din beton, piatra, pietris), nu se taseaza, nu se dizloca, nu se pateaza. In plus, cu peste 100 de texturi si 20 de culori standard, aceasta tehnologie ofera posibilitati nelimitate de design.

Pavajele din Beton Amprentat se preteaza a fi instalate atat pe arii largi, precum piete, parcari, statii de benzina, drumuri de acces, cat si in spatii inguste, precum alei, trotuare, promenade, piscine, iar flexibilitatea designului le recomanda parcurilor de distractie, centrelor comerciale sau zonelor rezidentiale.
PREZENTARE C**************
MEMBRU
GRATUIT
C**************
15 339 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
C**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: beton amprentat - beton polimer - spray beton

PRODUSE ASEMANATOARE CU PAVAJE DIN BETON AMPRENTAT PENTRU EXTERIOR

Pavaje din beton tiparitPavaje din beton tiparit
Pavaje din beton tiparit
Este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton, proaspat turnate, cu ajutorul unor retele ...
Pardoseli din Beton Patat Reactiv (Acid Stain)Pardoseli din Beton Patat Reactiv (Acid Stain)
Pardoseli din Beton Patat Reactiv (Acid ...
Beton Patat Reactiv (Acid Stain) amestecuri de solutii acide cu saruri metalice(acid stain) aplicate pe suprafata ...