Inscrie firma »
S******************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Consultanta implementare/mentenanta sisteme siguranta alimentelor si calitate; asistenta tehnica activitate alimentatie publica si turism, training

Consultanta implementare/mentenanta sisteme siguranta alimentelor si calitate; asistenta tehnica activitate alimentatie publica si turism, training

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Consultanta implementare/mentenanta sisteme siguranta alimentelor si calitate; asistenta tehnica activitate alimentatie publica si turism, training

Pentru a oferi cu promptitudine si profesionalism servicii de calitate, personalul implicat in activitatea de consultanta si instruire poseda pregatire si experienta relevanta in domeniile specifice:
- Consultanta:
proiectarea, implementarea si dezvoltarea sistemului de siguranta a alimentelor pentru operatorii din alimentatia publica/turism, industria alimentara,ambalaje alimentare, depozite, etc. in conformitate cu cerintele legale actuale conform HACCP/ISO 22000:2005.
proiectarea, implementarea si dezvoltarea sistemului de management al calitatii conform standard ISO 9001:2000 pentru operatorii din alimentatia publica/turism, industria alimentara sau alte domenii.
proiectarea, implementarea si dezvoltarea unui sistem integrat de management (siguranta alimentelor si managementul calitatii)pentru operatorii din alimentatia publica/turism, industria alimentara, ambalaje alimentare, depozite, etc.;
asistenta la certificare si inainte de auditurile de supraveghere.
Mentenanta pentru sistemele deja implementate (ISO 9001 si HACCP/ISO 22000);
Audituri interne (siguranta alimentelor si ISO 9001);
Audituri de furnizori (audit de secunda parte);
Asistenta de specialitate in vederea proiectarii si amenajarii spatiilor si fluxurilor de productie si servire din alimentatia publica conform cerintelor HACCP.
Asistenta de specialitate pentru modernizare/reamenajare spatii depozitare si productie culinara (bucatarii)cerintelor HACCP.
Analiza rentabilitatii meniuri existente (menu engineering), elaborare meniuri noi, etc
Traduceri din limba engleza si supervizare traduceri lucrari de specialitate siguranta alimentelor, igiena, alimentatie publica, etc.
Realizarea la cerere a documentatiei pentru implementarea sistemului de siguranta alimentelor in limba engleza, etc.

- Instruire:
Cursuri de instruire pentru management si/sau angajati/furnizori in domeniul sigurantei alimentelor. Creare suporturi de curs pentru training-uri specifice si/sau sustinerea acestora, la cerere.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
8 894 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta ISO

PRODUSE ASEMANATOARE CU CONSULTANTA IMPLEMENTARE/MENTENANTA SISTEME SIGURANTA ALIMENTELOR SI CALITATE; ASISTENTA TEHNICA ACTIVITATE ALIMENTATIE PUBLICA SI TURISM, TRAINING

HoReCa: Implementare sisteme  de siguranta alimentelor HACCP/ISO 22000 si calitate ISO 9001 in activitatile din turism (alimentatie publica, cazare)HoReCa: Implementare sisteme  de siguranta alimentelor HACCP/ISO 22000 si calitate ISO 9001 in activitatile din turism (alimentatie publica, cazare)
HoReCa: Implementare sisteme de siguran...
Pentru a putea oferi clientilor dumneavoastra inca o garantie a unor servicii de calitate si a unor produse sigure ...

CONSULTANTA IMPLEMENTARE/MENTENANTA SISTEME SIGURANTA ALIMENTELOR SI CALITATE; ASISTENTA TEHNICA ACTIVITATE ALIMENTATIE PUBLICA SI TURISM, TRAINING ESTE LISTAT IN: