Inscrie firma »
Software calcul Advance Design

Software calcul Advance Design

Tip produs: Software calcul structural | Software proiectare | Program calcul
 

Prezentare Software calcul Advance Design

Program de calcul cu element finit si dimensionare a structurilor din beton si metal
- Modelare, discretizare, calcul cu element finit si exploatarea rezultatelor. Beneficiind de functii avansate de vizualizare si redare grafica a structurii in plan sau in mediu 3D printr-o redare realista, modelarea este intuitiva si facila, integrata intr-o interfata unica CAD.
- Instrumente automate pentru generarea oricarui tip de structura.
- Un motor avansat de discretizare in elemente finite cu 3, 4, 6 sau 9 noduri si instrumente de rafinare si discretizare progresiva a structurilor.
- Capacitatea extinsa de calcul, numeroasele optiuni de vizualizare a rezultatelor, cat si posibilitatea parametrizarii notelor de calcul constituie instrumente avansate integrale de post-procesare.
- Proiectare conform normativelor romanesti aflate in vigoare. Functii de generare automata a incarcarilor si a combinatiilor de incarcari conform cu normativele in vigoare: P100/2006 - pentru generarea incarcarilor seismice, CR 0-2005 pentru generarea automata a combinatiilor de incarcari; CR 1-1-3-2005 pentru generarea automata a incarcarilor din zapada; NP 082-04- pentru generarea automata a incarcarilor din vant)
- Modulul "Expertiza Beton" dedicat calculului armaturilor teoretice pentru toate elementele din beton armat conform STAS 10107/0-90. Se pot propune solutii de armare ce vor fi verificate ulterior prin intermediul curbelor de interactiune. Utilizatorul are la dispozitie o gama extinsa de tipuri de sectiuni si o baza de date cu materiale conform normativelor romanesti.
- Modulul "Expertiza Metal" folosit pentru verificarea sagetilor, flambajului si a voalarii elementelor din otel. Advance Design optimizeaza automat structurile metalice, propunand solutii noi de schimbare a sectiunii elementelor care nu satisfac anumite criterii si parametri impusi de catre utilizator.
- Proiecte de calitate intr-un timp record. Advance Design a fost utilizat cu succes la realizarea a numeroase proiecte de anvergura. Modelarea 3D mult mai usoara, motor puternic de calcul, functii avansate de verificare si optimizare pentru structuri din beton armat si metal, note de calcul complete generate rapid si de o calitate superioara... Toate acestea au contribuit la eficienta si rapiditatea executiei proiectelor.
PREZENTARE G*******************
MEMBRU
GRATUIT
G*******************
7 903 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G*******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Software CAD - programe de calcul structural - Proiectare structurala

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOFTWARE CALCUL ADVANCE DESIGN

Software CAD beton armat Advance BetonSoftware CAD beton armat Advance Beton
Software CAD beton armat Advance Beton
Program pentru proiectarea si desenarea structurilor din beton armat cu realizarea automata a desenelor de executie si a ...
Software CAD Advance MetalSoftware CAD Advance Metal
Software CAD Advance Metal
Program de modelare geometrica si desenare dedicat constructiilor metalice, program ce functioneaza direct pe platforma ...

SOFTWARE CALCUL ADVANCE DESIGN ESTE LISTAT IN: