Inscrie firma »
Vitamin E

Vitamin E

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Vitamin E

Vitamina E este una din vitaminele solubile in grasimi. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici si apreciati antioxidanti. Vitamina E este eficienta in prevenirea oxidarii acizilor grasi polineaturati. In plus, vitamina E previne oxidarea din plamani, unde agentii puternic oxidanti-dioxidul de nitrogen si ozon, componenti ai aerului poluat, sunt extrem de daunatori. Vitamina E protejeaza celulele albe si rosii, ajutand sistemul imunitar din corp.
Antioxidantii, ca vitamina C si vitamina E, sunt parti importante ale apararii corpului inpotriva lezarii muschilor prin exercitii. Exercitiile intense cresc producerea de radicali liberi in corp, care, cauzeaza leziuni musculare, ce se manifesta prin dureri musculare. In timp ce exercitiile cresc sistemul natural de aparare al corpului impotriva radicalilor liberi, atletii care fac antrenamente intense trebuie sa beneficieze in dieta lor de suplimentare cu antioxidanti.
Cataracta este o boala frecventa, care afecteaza persoane de toate varstele. O dieta bogata in antioxidanti (in special vitamina E si vitamina C), poate preveni sau intarzia formarea cataractei, deoarece leziunile oxidative par a fi cauzate de dezvoltarea ei.
Vitamina E a primit o atentie importanta in doua studii facute de Scoala Medicala de la Harvard, care au aratat ca suplimentarea zilnica cu 100 UI de vitamina E a redus cu 40 % riscul aparitiei bolilor de inima. In aceste studii, 125.000 de medici, care nu au suferit de boli de inima, au fost studiati timp de 8 ani. In plus, suplimentarea cu cel putin 400-800 UI de vitamina E zilnic s-a aratat ca reduce oxidarea lipidelor din sange, care altfel se convertesc si produc ateroscleroza.
Vitamina E este, de asemenea, si un puternic antioxidant, ale carui proprietati sunt imbunatatite prin adaugarea de alti antioxidanti (seleniu, de exemplu). Acest fapt face ca suplimentarea cu vitamina E sa fie o idee buna. Daca prevenirea aparitiei bolilor de inima nu te convinge, poate urmatorul fapt iti va atrage atentia: deficienta de vitamina E poate produce o crestere a depozitelor de pigmenti ceroizi in piele care produce boli de piele grave
Un studiu sugereaza ca lipsa de vitamina E este un instrument care prezice mai bine aparitia bolilor de inima decat nivelurile mari de colesterol. Rezultatele indica faptul ca 62% din atacurile de inima au fost datorita nivelului mic de vitamina E, pe cand rata celor datorate colesterolului mare a fost de doar 29%.

Intrebari frecvente:

1. Ce tipuri de tocoferoli se gasesc in Vitamina E de la Ultimate Nutrition?
Vitamina E de la Ultimate Nutrition contine toate cele 4 tipuri de tocoferoli (d-alfa, -beta, d-delta, d-gama tocoferol), ceea dovedeste ca este un supliment nutritiv complet. Aceasta forma naturala de vitamina E este cea mai puternica si eficienta forma de antioxidant, deoarece este cel mai usor absorbita de corp.

2. Ce alimente contin vitamina E?
Alimentele care contin cantitati semnificative de vitamina E sunt: nucile ( inclusiv migdalele si alunele), semintele de floarea-soarelui, margarina din ulei de porumb, maioneza, uleiurile vegetale presate la rece, inclusiv cele de porumb, floarea-soarelui, soia, seminte de bumbac si germeni de grau, spanac si napi si cartofi dulci.

3. Dieta obisnuita ofera cantitatile optime de vitamina E?
Cercetarile sugereaza ca pentru a preveni lezarea celulelor de catre radicalii liberi este nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E decat cea oferita de o dieta normala. In plus, cantitatea de vitamina E din alimente este compromisa prin procesare, rafinare sau depozitare. De asemenea, dieta din ultima vreme tinde sa elimine sosul de salata si alimentele bogate in uleuri, care ofera cea mai mare cantitate de vitamina E.

Informatii nutritionale detaliate:
Vitamin E Complex
Portie: 1 capsula
Cantitati/portie:
Vitamina E 400 UI

Alte ingrediente: gelatina, glicerina, ulei de soia.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 capsula
- Portii/flacon: 100
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de Vitamina E zilnic, sau conform recomandarilor medicului.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU VITAMIN E

Vitamin EVitamin E
Vitamin E
Vitamina E este una din vitaminele solubile in grasimi. Vitamina E este unul dintre cei mai puternici si apreciati ...
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Anti-oxidantAnti-oxidant
Anti-oxidant
Antioxidantii furnizeaza un strat de protectie pentru celulele si tesuturile din corp. Antioxidantii protejeaza ...
Vitamin Complex&Fier 60 capsuleVitamin Complex&Fier 60 capsule
Vitamin Complex&Fier 60 capsule
Fierul, unul dintre cel mai abudente metale de pe Pamant, este esential celor mai multe forme de viata. Fierul este ...
RON 26
Daily Complete FormulaDaily Complete Formula
Daily Complete Formula
Conform unui raport publicat de 2 cercetatori de la Harvard in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, toti adultii ar ...
Vitamina E 100UIVitamina E 100UI
Vitamina E 100UI
V-ar placea sa ramaneti tineri? Va pot fi de ajutor acele vitamine care joaca un rol antioxidant in organism si, astfel, ...
RON 53
Vitamin CVitamin C
Vitamin C
Vitamina C, cunoscuta si ca acid ascorbic, este o vitamina solubila in apa, vitala pentru functionarea normala a ...
Super Multi 120 capsuleSuper Multi 120 capsule
Super Multi 120 capsule
Super Multi de la Dymatize este amestecul perfect de vitamine si minerale, necesar persoanelor care fac antrenamente ...
RON 70
Vitamina B Complex 60 capsuleVitamina B Complex 60 capsule
Vitamina B Complex 60 capsule
Cuvantul vitamina este derivat din combinarea a doua cuvinte - amine vitale - si a fostconceput de catre chimistul ...
RON 26