Inscrie firma »
Omega3

Omega3

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Omega3

Asociatia Americana a Cardiologilor recomanda sa se consume peste, in special peste gras, de cel putin 2 ori pe saptamana. Pestele gras este bogat in doua tipuri de acizi grasi: Omega 3 - acid eicosapentanoic (EPA) si acid docosahexanoic (DHA). Multi experti recomanda acum consumul de capsule cu ulei de peste in locul consumului de peste, care poate fi contaminat cu mercur si alte toxine.
Demult, rata consumului de acizi Omega 3 si Omega 6 era 1:1. Acum, datorita scaderii calitatii alimentelor si a dietei noastre, aceasta ratie a scazut la 1:25. Suplimentarea cu ulei de peste este recomandata deoarece este foarte dificil de obtinut lanturi lungi de Omega 3 numai din dieta, lucru necesar pentru a corecta deficitul dintre Omega 3 si Omega 6.
Consumul de peste de mai multe ori pe saptamana este o componenta esentiala a dietei care contine putin colesterol. Dar, chiar daca nu crezi, consumul regulat de peste nu este de ajuns. Pentru a obtine cantitatea de Omega 3 care, conform ultimelor cercetari, poate scadea trigliceridele, inflamatiile, reduce vascozitatea sanguina si sa ofere sangelui numeroase alte beneficii, este necesara suplimentarea dietei cu suplimente nutritive care contin ulei de peste.
Uleiul de peste are si alte avantaje, ca de exemplu intarirea functiei imunitare, imbunatatirea ratei LDL/HDL, prevenirea depresiei, micsorarea inflamatiilor la persoanele care sufera de artrita reumanoida si boala lui Cohn, si prevenirea unor anumite tipuri de cancer.
Alte beneficii care merita notate sunt: scaderea presiunii sanguine, incetinirea coagularii sangelui, prevenirea a 2 tipuri de diabet, realizat in combinatie cu medicamente. In plus, suplimentele cu ulei de peste par a ajuta activitatea eletrica a inimii, scanzand riscul infarcturilor si a aritmiilor, sau bataile neregulate ale inimii.
EPA si DPA sunt importante pentru dezvoltarea normala a creierului, functionarii sistemului nervos si vederii. Cele mai multe cercetari efectuate asupa Omega 3 s-au focalizat asupra relatiei dintre acesti acizi grasi cu bolile de inima.
Consumul curent de ulei de peste este considerat ca un ingredient cheie al imbunatatirii sanatatii. Uleiul de peste contine cea mai mare cantitate de grasimi bune Omega 3, adica cele care contin acizii grasi EPA si DHA.

Intrebari frecvente:

1. Ce este uleiul de peste si care sunt beneficiile lui?
Uleiul de peste este obtinut din peste de apa rece, adica macrou, ton, somon, cod si altii. Nutritionistii recomanda de mult timp consumul de peste de apa rece ca parte a unei diete sanatoase pentru inima, deoarece contine cei mai importanti si mai usor absorbiti acizi grasi Omega 3, EPA si DHA.

2. Produsul acesta contine colesterol?
Nu, Omega-3 de la Ultimate Nutrition nu contine colesterol.

3. Ce peste folositi ca sursa pentru uleiul din acest produs?
Acest produs contine ulei de hering, ansoa, macrou, sardine si somon.

Informatii nutritionale detaliate:
Omega-3
Portie: 1 capsula
Cantitati/portie:
Calorii 10
Calorii din grasimi 10
Total grasimi 1 g
Grasimi polinesaturate 0.5 g
Ulei de peste 1000 mg


Alte ingrediente: gelatina, glicerina, apa purificata.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 capsula
- Portii/flacon: 100
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de Omega 3 de trei ori pe zi, de preferat in timpul mesei.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 236 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU OMEGA3

Omega3 150 capsuleOmega3 150 capsule
Omega3 150 capsule
Asociatia Americana a Cardiologilor recomanda sa se consume peste, in special peste gras, de cel putin 2 ori pe ...
RON 49
FlaxSeed OilFlaxSeed Oil
FlaxSeed Oil
Daca gandesti despre corpul tau ca este un motor, atunci realizezi importanta mentinerii lui in forma buna si faptul ...
CholestoneCholestone
Cholestone
Din cauza alimentatiei neadecvate si a predispozitiei genetice, o mare parte a populatiei prezinta un nivel foarte ...
RON 77
Super Soya LecithinSuper Soya Lecithin
Super Soya Lecithin
Ca urmare a alimentatiei necorespunzatoare Si a predispozitiei genetice, sanatatea a 85% din populatie este expusa ...
RON 57
Fatblock BaseFatblock Base
Fatblock Base
Fatblock Base de la Vitalmax este o formula complexa care contine substante eficiente care ajuta organismul in procesul ...
RON 29
Ultra RippedUltra Ripped
Ultra Ripped
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
L-Carnitine 1000 Mega CapsL-Carnitine 1000 Mega Caps
L-Carnitine 1000 Mega Caps
Carnitina faciliteaza arderea grasimilor si imbunatateste eficienta fizica.L-Carnitine 1000 Mega Caps de la Vitalmax ...
RON 35
L-Carnitine 1000 Liquid (fiole)L-Carnitine 1000 Liquid (fiole)
L-Carnitine 1000 Liquid (fiole)
Carnitina faciliteaza arderea grasimilor si imbunatateste eficienta fizica.L-Carnitine 1000 Liquid (fiole) de la ...
RON 4
L-Carnitine 30000 LiquidL-Carnitine 30000 Liquid
L-Carnitine 30000 Liquid
Carnitina faciliteaza arderea grasimilor si imbunatateste eficienta fizica.L-Carnitine 30000 Liquid de la Vitalmax este ...
RON 44