Inscrie firma »
GlutaPure

GlutaPure

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GlutaPure

Glutamina este extrem de necesara corpului. Este folosita in stomac si in sistemul imunitar extins pentru a mentine perfomanta la un nivel optim. 60% din formele de aminoacizi liberi care circula prin muschii scheletici o reprezinta L-glutamina. L-glutamina are un rol important in metabolismul proteic si se pare ca este un nutrient important pentru culturisti. Suplimentarea cu glutamina poate ajuta pe culturisti sa reduca cantitatea de muschi deteriorati, care apar deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina nu vor preda glutamina stocata in celulele musculare.
Glutamina este unul din cei 20 de aminoacizi neesentiali. Neesential inseamna ca organismul poate produce singur acea substanta. 60% din glutamina pe care o avem in corp se gaseste in muschii scheletici, iar restul se afla in plamani, ficat, creier si tesuturile stomacului.
Mai mult de 60% din aminoacizii liberi din corpul nostru sunt sub forma de glutamina si, in conditii normale, corpul nostru poate produce mai mult decat indeajuns din acestia. Dar, in perioade extenuante, rezervele de glutamina se micsoreaza si trebuie sa fie reaprovizionate prin suplimentare.
Cercetarile arata ca epuizarea glutaminei din cauza presiunii poate fi activata de un lucru minor, ca de exemplu o raceala banala, si nivelul de epuizare creste la bolile mai severe. Pentru impatimitii de fitnes este important de amintit ca stresul combinat cu epuizarea glutaminei nu apare doar din cauza unei boli, ci si din cauza activitatilor intense.
Exercitiile intensive pot disturba functia imunitara: creste acidul lactic si nivelul de amoniu. Un nivel mare de amoniu poate afecta functia musculara. In primele 5 minute de exercitiu, nivelul de glutamina va creste si vor fi eliberati hormonii catabolici. Chiar daca exercitiile s-au incheiat, muschii vor continua sa elibereze glutamina, cauzand o situatie severa de epuizare. Si, cu cat te antrenezi mai mult, cu atat va creste rata de epuizare!
De ce se petrece atat de repede epuizarea glutaminei? Deoarece glutamina creste starea de hidratare din celulele musculare. Hidratarea celulelor musculare se poate schimba rapid si odata ce celula este deshidratata ea intra in starea catabolica. In timpul perioadelor de stres metabolic cercetarile au aratat ca nivelurile de glutamina scad cu mai mult de 50%.
Antrenamentele dure produc castiguri mici, dar in acelasi timp creste si rata bolilor, infectiilor, iar sistemul imunitar isi pierde din capacitate, datorita nivelului mare de energie pe care corpul o foloseste din rezerva sa. Aceste antrenamente produc o presiune mai mare in corp, ceea ce conduce la reducerea nivelului de glutamine din plasma.
Culturistii trebuie sa realizeze ca glutamina este extrem de importanta pentru muschi, deoarece joaca rol de transportator de nitrogen, adica misca nitrogenul prin corp in locurile unde este nevoie de el. Cine trage de fiare intelege ca o balanta pozitiva de nitrogen este criteriul necesar pentru a creste masa musculara.
Glutamina intra in ciclul Krebs ca sursa non-carbohidrata de energie, se tranforma in glutamat si produce ATP, care este o molecula energetica. Cu cantitati adecvate de glutamina in corp, obtinute din dieta sau prin suplimentare, muschii mici incep sa produca glucoza. Si, tine minte, nivelul mic de glutamina produce atrofia musculara!
GlutaPure, produs de Ultimate Nutrition, este cel mai nou anti-catabolic care previne epuizarea muschilor si care micsoreaza gradul de degradare a muschilor. GlutaPure ajuta corpul sa secrete proprii hormoni de crestere care activeaza degajarea de insulina. Acest hormon ajuta la scaderea in greutate, creste nivelul de masa musculara si creste densitatea oaselor. GlutaPure neutralizeaza acidul lactic ars in muschi prin degajarea de Plasma Bicarbonate. Acest lucru iti permite sa te antrenezi mai mult timp si cu mai mare intensitate. GlutaPure creste, de asemenea, balanta de nitrogen pentru a te ajuta sa ai o crestere musculara optima. Glutamina imbunatateste sistemul tau imunitar si joaca un rol cheie in sanatatea creierului, plamanilor si ficatului.

Informatii nutritionale detaliate:
GlutaPure
Portie: 5 grame
Cantitati/portie:
L-glutamine 5 g

Dozaj si utilizare:
- Portie: 5 grame
- Portie/flacon: 80
Ca suplimente nutritive, serviti o portie (5 g-aproximativ o lingurita) de Glutapure Powder amestecata cu 150 ml de apa sau suc de fructe, de 2-3 ori zilnic, pe stomacul gol. In zilele cu antrenament, serviti o portie imediat dupa antrenament.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 412 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU GLUTAPURE

GlutapureGlutapure
Glutapure
Glutamina este extrem de necesara corpului. Este folosita in stomac si in sistemul imunitar extins pentru a mentine ...
RON 99
Combinatie pentru mezomorfiCombinatie pentru mezomorfi
Combinatie pentru mezomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc CFM Whey Protein 50 2400g, orice aroma, produs de Vital Max-1 buc GlutaPure Capsules ...
RON 277
Combinatie pentru ectomorfiCombinatie pentru ectomorfi
Combinatie pentru ectomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc Creatine Micronise 500g, produs de Vital Max-1 buc CFM Gainer 20 4000g, orice aroma, ...
RON 242
Combinatie de top pt ectomorfiCombinatie de top pt ectomorfi
Combinatie de top pt ectomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc N-Large2 4600g, orice aroma, produs de Prolab-1 buc NO-Xplode1025g, orice aroma, ...
RON 496
L-GlutaminaL-Glutamina
L-Glutamina
Din punct de vedere tehnic, glutamina este un aminoacid semiesential deoarece sunt momente cand nu poate fi produs de ...
Glutamine 300gGlutamine 300g
Glutamine 300g
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ubicvitara, ...
RON 71
GlutamineGlutamine
Glutamine
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ...
RON 67
GlutamineGlutamine
Glutamine
Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. are o raspandire ...
Iso Sensation 93Iso Sensation 93
Iso Sensation 93
Ultimate Nutrition este mandra sa va prezinte produsul Iso-Sensation 93, care contine 100 % izolat proteic din zer, sub ...

GLUTAPURE ESTE LISTAT IN: