Inscrie firma »
Extra Strengh Xenadrine EFX

Extra Strengh Xenadrine EFX

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Extra Strengh Xenadrine EFX

Milioane de persoane din intreaga lume sunt supraponderale. Acest fapt explica prezenta pe piata a tone de produse pentru reducerea greutatii corporale. Si, in acelasi timp, demonstreaza ca marea majoritate a acestor produse nu functioneaza.
Extra Strength Xenadrine EFX este considerat la ora actuala cel mai eficient produs pentru pierderea greutatii. Acest supliment nutritiv constituie incununarea unor investigatii de ani de zile in domeniul nutritiei, termogenezei si al accelerarii proceselor catabolice. Produsul regrupeaza, sub o forma concentrata si intr-un dozaj eficient, substantele a caror actiune lipolitica si termogenica a fost demonstrata prin studii clinice. Eficienta produselor consta in faptul ca stimuleza pierderea grasimii corporale, obtinandu-se rapid rezultate si, in acelasi timp, imbunatatesc forta musculara.
Extra Strength Xenadrine EFX contine vitamina C, B6, acid pantotenic, magneziu si extracte de plante. Extractele din plante din acest produs sunt:
Norambrolida este denumirea comerciala a extractului standardizat de sclareoide din Salvia sclarea. Norambrolida creste abilitatea organismului de a utiliza grasimile, eliberand energie. Intervine in reducerea greutatii corporale prin scaderea poftei de mancare si accelerarea proceselor catabolice si creste forta si rezistenta in timpul activitatilor fizice.
Yerba Mate contine 196 substante biologic-active: mateina, cofeina, taninuri, polifenoli s.a.; minerale: potasiu, magneziu, sodiu, seleniu si vitaminele A, E, B1, B2, C. Efectele benefice, prin actiunea sinergica a acestor componenti, sunt: mentinerea tonusului sistemului nervos central, cresterea consumului energetic, marirea performantelor, imbunatatirea capacitatii de rezistenta, disparitia senzatiei de oboseala, accelerarea proceselor catabolice.
Extractul de ceai verde contine aminoacizi, cum ar fi: acidul aspartic, asparagina, acidul glutamic, serina, arginina; alcaloizi: cofeina, teobromina, teofilina; fibre; vitamine: C, complexul B; minerale: magneziu, potasiu, mangan, fier si polifenoli. Este un antioxidant puternic.
Radacina de ghimbir - contine numeroase vitamine si uleiuri volatile cu efecte benefice pentru organism.
In plus, Extra Strength Xenadrine EFX mai contine extracte de piper lung, piper negru si ardei rosu iute, plante care contin substante biologic-active care incetinesc absorbtia grasimilor in intestine, cresc rata metabolica si termogeneza, contribuind la arderea grasimilor in organism.
Substantele biologic-active din plantele enumerate actioneaza sinergic. Cresc termogeneza, accelereaza procesele catabolice si arderea grasimilor, ducand la reducerea greutatii corporale. Cresc performantele si rezistenta la solicitari mari.
Extra Strength Xenadrine EFX este un produs ultra puternic care:
creste activitatea metabolica si consumul caloric;
creste energia, imbunatateste activitatea mentala si suprima pofta de mancare, fiind cel mai puternic produs de ardere a grasimilor, menajand insa muschii;
actioneaza fara sa contina efedrina;
are o puternica activitate antioxidanta.
Extra Strength Xenadrine EFX este recomandat sportivilor, persoanelor care fac exercitii fizice si persoanelor inactive. Reprezinta o mare oportunitate pentru a fi in cea mai bune forma posibila.

Informatii nutritionale detaliate
Extra Strength Xenadrine EFX
Portie 1 tableta
Cantitati/portie:
Combinatie brevetata de Complex Thermodyne 597.5 mg
Vitamina C 50 mg
Acid pantotenic 6 mg
Vitamina B6 5 mg
Oxid de magneziu 5 mg

Alte ingrediente: agent de glazurare-talc, stabilizator-stearat de magneziu, gelifiant-gelatina ... q.s.


Dozaj si utilizare:
- Portie: 1 tableta
- Portii/flacon: 120
Ca suplimente nutritive, serviti 1 portie de Extra Strength Xenadrine EFX o data pe zi, sau conform recomandarilor.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra. Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste intre 18-55 ani. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. Este contraindicata administrarea la persoanele care sufera de hipertensiune arteriala, afectiuni cardiace si renale, hipertiroidism, convulsii, glaucom, tulburari psihice, migrene, alergii si hipersensibilitate la cofeina. A se limita consumul de alimente si bauturi cu continut de cofeina, pentru a se evita starile de insomnie, iritabilitate si palpitatii. Nu se recomanda expunerea la raze UV cand se consuma acest produs. Nu se administreaza dupa orele 17.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 603 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXTRA STRENGH XENADRINE EFX

Xenadrine Energy 8 HourXenadrine Energy 8 Hour
Xenadrine Energy 8 Hour
Milioane de persoane din intreaga lume sunt supraponderale. Acest fapt explica prezenta pe piata a tone de produse ...
Xenadrine ULTRAXenadrine ULTRA
Xenadrine ULTRA
Cu adevarat scadere in greutate!Multumita noului arzator de grasimi Xenadrine ULTRA, acum poti slabi cu adevarat! ...
RON 109
Xenadrine RFA-1Xenadrine RFA-1
Xenadrine RFA-1
Este timpul pentru ceva diferit. Este timpul pentru puterea clinica!Va prezentam noua putere clinica Xenadrine RFA-1 ...
Xenadrine ULTRA Drink MixXenadrine ULTRA Drink Mix
Xenadrine ULTRA Drink Mix
In sfarsit, acum ai o multime de optiuni! Iti prezint Xenadrine ULTRA Drink Mix – modalitatea ultra-delicioasa de ...
RON 109
New Xenadrine NRG 8 Hour PowerNew Xenadrine NRG 8 Hour Power
New Xenadrine NRG 8 Hour Power
Xenadrine NRG este un supliment nutritiv recomandat persoanelor care tin cura de slabire sau fac fitness. Prin formula ...
ThermaProThermaPro
ThermaPro
Noul supliment alimentar termogenic Therma Pro Ephedra Free energizeaza organismul in vederea unor antrenamente intense ...
Dyma-Burn Xtreme 100 capsuleDyma-Burn Xtreme 100 capsule
Dyma-Burn Xtreme 100 capsule
Dyma-Burn Xtreme, produs de Dymatize, este un supliment nutritiv termogenic obtinut dintr-un amestec de plante care ...
RON 123
Thermoextreme HardcoreThermoextreme Hardcore
Thermoextreme Hardcore
Suplimentul alimentar ThermoXtreme Hardcore a fost realizat de compania California Fitness in urma studierii celor mai ...
RON 55
Ocean 21 946 mlOcean 21 946 ml
Ocean 21 946 ml
Chiar si la inceputulsecolului 21, vegetatia oceanelor – comparativ cu plantele care cresc pe uscat si se hranesc ...
RON 239

EXTRA STRENGH XENADRINE EFX ESTE LISTAT IN: