Inscrie firma »
ArgiNOne

ArgiNOne

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare ArgiNOne

Din dorinta de a castiga usor bani de pe urma recentei popularitati castigate de oxidul nitric, multe companii producatoare de suplimente nutritive s-au grabit sa introduca in magazine produse care simuleaza efectele oxidului nitric.
Deoarece aceste companii vor sa castige de pe seama acestor produse, multe dintre formulele lor contin doar un singur ingredient: AAKG (arginina alfa-ketoglutarat). AAKG intensifica producerea de oxid nitric, prin stimularea sintezei de oxid nitric. Aceasta cauzeaza efecte anabolice care, in primul rand, cresc transportarea nutrientilor si vasodilatarea.
In timp ce suplimentele nutritive cu AAKG au aceste rezultate bune, daca sunt sub forma de tableta, efectele lor dureaza doar 1-2 ore. Chiar daca produsul are efect in timp, producerea de oxid nitric va dura doar 4-8 ore. Intrebarea este: ce se intampla cu celelalte 16-20 de ore?
Mai nou, unele companii au introdus pe piata un asa numit supliment minune "Pump" care contine unele amestecuri patentate "magice". Bineinteles, oricine care practica culturismul de performanta poate spune ca amestecurile patentate sunt forma cea mai slaba de suplimente nutritive. Poti sa le iei fara sa stii ce contin si de aceea, le iei fara a sti ce ai consumat. O companie care produce suplimente nutritive nu ar trebui sa se teama de a spune ce se afla in produsele ei si ar trebui sa puna un tabel detaliat care sa contina ingredientele.
In viitor, produsele care contin numai un ingredient sau un amestec patentat fictiv, vor fi scoase din uz. In viitor, va exita un produs cu oxid nitric, care sa ofere timp de 24 de ore o eliberare sustinuta de oxid nitric.
Va introducem ArgiNOne de la Ultimate Nutrition. Viitorul este aici!
Ora 1: L-arginina alfa ketoglutarat reduce construirea de acid lactic si amoniac din timpul exercitiilor, care pot produce oboseala musculara. In acelasi timp se intensifica producerea de oxid nitric. Aceast lucru cauzeaza efecte anabolice care sunt: cresterea transportului nutrientilor si vasodilatarea.
Ora 2-16: L-citrulina si L-acid malic
L-citrulina ofera eliberarea naturala, in timp, de arginina prin propria convertire in arginina naturala, in timpul ciclului ureic in 2-20 ore. Toate celelalte suplimente care contin arginina alfa ketoglurarat au efect artificial in timp.
In plus, citrulina ofera urmatoarele beneficii:
- este un intermediar in ciclul ureic, stimuleaza indepartarea din corp a toxinelor rezultate din metabolism, ca de exemplu acidul lactic si amoniacul. Actioneaza ca "creatina aerobica", adica creste capacitatea aerobica, producerea de ATP si si fosfocreatina. Studiile sugereaza ca sinteza argininei indigene se afla in relatie directa cu nivelurile de citrulina care circula prin corp;
- acidul malic este unicul metabolit al ciclului Kreb, care scade in concentratie, in timpul activitatilor fizice complete. Studiile arata ca acidul malic stimuleaza consumul de oxigen prin cresterea absorbtiei mitocondriale si a altor substante. Acidul malic este recunoscut si pentru faptul ca intensifica inlaturarea componentilor construiti in conditii hipoxice si care inhiba producerea de ATP.
Ora 1-24: L-glutamina ajuta la absorbtia argininei, pe parcursul tuturor orelor in care se elibereaza arginina, asigurandu-se ca arginina nu este irosita.

Informatii nutritionale detaliate:
ArgiNOne
Portie: 2 capsule
Cantitati/portie:
L-arginina alfa ketoglutarat 700 mg
L-citrulina 350 mg
L-acid malic 350 mg
L-glutamina 200 mg

Alte ingrediente: gelatina, celuloza, dicalciu fosfat, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 capsule
- Portie/flacon: 45
Ca suplimente nutritive, serviti 2-3 capsule de ArgiNOne de 2-3 ori pe zi, eventual in timp. Serviti o portie inainte de antrenament.
ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 715 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU ARGINONE

Cre-NO Max MuscleCre-NO Max Muscle
Cre-NO Max Muscle
Cre-NO Max Muscle de la Vitalmax este un supliment nutritiv care contine creatina maltaza combinata cu alte ingrediente. ...
RON 42
AAKG 3000AAKG 3000
AAKG 3000
Arginina alfa-ketoglutarat (AAKG) este o sare formata prin combinarea a doua molecule din aminoacidul arginina cu o ...
RON 29
Nitric XNitric X
Nitric X
Consumul unor suplimente nutritive in vederea imbunatatirii performantelor este deosebit de important, dar la fel de ...
Professional Strength Nitric Oxide OverdriveProfessional Strength Nitric Oxide Overdrive
Professional Strength Nitric Oxide Overd...
Arginina este necesara pentru desfasurarea a numeroase procese fiziologice din organism. Aceste procese includ secretia ...
RON 117
Pump-TechPump-Tech
Pump-Tech
A te antrena dur este echivalent cu a sti cum sa-ti pompezi sangele in muschi. Muncesti fara incetare, faci sangele ...
Horse PowerHorse Power
Horse Power
Aceasta formula noua combina 20 de ingrediente esentiale, care lucreaza sinergetic pentru a creste vigoarea, rezistenta, ...
Horse PowerHorse Power
Horse Power
Aceasta formula noua combina 20 de ingrediente esentiale, care lucreaza sinergetic pentru a creste vigoarea, rezistenta, ...
Combinatie de top pt ectomorfiCombinatie de top pt ectomorfi
Combinatie de top pt ectomorfi
Aceasta combinatie contine:-1 buc N-Large2 4600g, orice aroma, produs de Prolab-1 buc NO-Xplode1025g, orice aroma, ...
RON 496
Nitric OxideNitric Oxide
Nitric Oxide
Oxidul nitric este o molecula care are capacitatea de a creste fluxul sanguin din corp. Acest oxid este format din azot ...

ARGINONE ESTE LISTAT IN:

ARGINONE - PRODUSE SIMILARE