Inscrie firma »
100% Crystalline BCAA

100% Crystalline BCAA

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare 100% Crystalline BCAA

Mentinerea atentiei este una din provocarile de care avem parte atunci cand ne antrenam din greu. Desi unii atleti sunt ingrijorati de aparitia oboselii musculare si iau masuri impotriva ei, ar trebui sa aiba grija si de oboseala mentala. Din cauza implicarii in sistemul nervos central, ea se refera la oboseala centrala. Chiar daca oboseala centrala nu afecteaza muschii, ea reduce capacitatea de a actiona la nivel optim.
Exista o corelatie intre aminoacidul triptofan, care se gaseste in creier, si gradul de oboseala mentala. Dupa ce ajunge in creier, triptofanul are efect de calmare asupra sistemului nervos central, cauzand senzatia de somn si moleseala. In mod normal, in sange exista cantitati suficiente de lanturi de aminoacizi (BCAA) care sa impiedice intrarea triptofanului in creier. In timpul exercitiilor dure, muschii folosesc, ca sursa de energie, cantitati mari de aminoacizi. Corpul prefera sa foloseasca BCAA ca sursa de energie, deoarece inlocuieste rapid glucoza. Atunci cand muschii incep sa foloseasca BCAA, cantitatile de acesti aminoacizi scad, ceea ce permite triptofanului sa intre in creier, producand oboseala. Cercetarile arata ca suplimentarea cu BCAA poate preveni oboseala centrala prin reglarea optima a influxului de triptofan catre creier. Suplimentarea inainte si dupa exercitii s-a demonstrat ca imbunatateste performanta. BCAA include leucina, izoleucina si valina. Acesti aminoacizi sunt folositi pentru intretinerea tesuturilor musculare in timpul exercitiilor intense. Din perspectiva atletilor, BCAA actioneaza ca agent anabolic si induce cumpatarea, care permite corpului sa arda grasimi si nu muschi.
La atleti nevoia de nutrienti creste mai repede decat nevoia de calorii. Ultimate Nutrition s-a angajat sa ofere atletilor cele mai bune produse, conforme cu cerintelor lor. 100% Crystalline BCAA de la Ultimate Nutrition este un produs creat pentru a creste rezistenta, sa prelungeasca timpul pana la care apare oboseala si sa imbunatateasca performanta.

Intrebari frecvente:

1. Care sunt sursele naturale de BCAA?
Desi BCAA se gaseste in toate alimentele care contin proteine, lactatele si carnea rosie contin cele mai mare cantitati. Suplimentele nutritive cu proteina din zer si proteina din ou sunt surse aditionale de BCAA.

2. Se poate ca o persoana sa aiba deficienta de BCAA?
Perioadele cu antrenamente dure, ca ridicatul greutatilor sau alergatul pe distante lungi, pot creea o asa numita stare catabolica, in care tesuturile musculare se rup mai repede si sunt recuperate mai greu.

3. Care este doza optima recomandata de BCAA?
O dieta care contine proteina animala ar trebui sa furnizeze cantitatile necesare de BCAA. Atletii implicati in antrenamente intense au nevoie de suplimentare cu BCAA. Doza recomandata de BCAA este de aproximativ 2 grame pe zi de leucina si valina si 1 gram pe zi de izoleucina.

4. Care sunt efectele secundare ale suplimentarii cu BCAA?
Daca este consumata in doza recomandata, BCAA nu are efecte secundare.

5. Se poate consuma BCAA impreuna cu alti nutrienti?
Este recomandat sa consumati BCAA impreuna cu toate proteinele si cu multiminerale si multivitamine, in special vitaminele B.

Informatii nutriitonale detaliate:
100% Crystalline BCAA
Portie: 2 capsule
Cantitati/portie:
L-valina 800 mg
L-leucina 800 mg
L-izoleucina 400 mg

Alte ingrediente: gelatina, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 capsule
- Portii/flacon: 30
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de 2-3 ori pe zi. Pentru efecte maxime, serviti portiile intre mese sau imediat dupa antrenament.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 478 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU 100% CRYSTALLINE BCAA

BCAA AminobolinBCAA Aminobolin
BCAA Aminobolin
Denumirea de BCAA se refera la aminoacizii care au catene laterale alifatice, neliniare. Acesti aminoacizi sunt: ...
Amino BCAA Liquid (fiole)Amino BCAA Liquid (fiole)
Amino BCAA Liquid (fiole)
Amino BCAA Liquid (fiole) – foarte puternic si usor de consumat cand esti la sala! Aminoacizii cu lanturi ...
RON 4
Xtreme AminoXtreme Amino
Xtreme Amino
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor implicati in ...
Liquid AminoLiquid Amino
Liquid Amino
Ultimate Nutrition va prezinta New Amino Liquid, un lichid concentrat cu actiune indelungata si care este usor digerat. ...
Isopreme (Isocool)Isopreme (Isocool)
Isopreme (Isocool)
Proteina din zer a inceput sa capete popularitate intai printre atleti si culturisti dar, mai apoi, a devenit importanta ...
Isopreme (Isocool)Isopreme (Isocool)
Isopreme (Isocool)
Proteina din zer a inceput sa capete popularitate intai printre atleti si culturisti dar, mai apoi, a devenit importanta ...
BCAA PowderBCAA Powder
BCAA Powder
BCAA’s Powder de la Aminostar este o combinatie eficienta de aminoacizi cu lant ramificat (L-leucina, ...
BCAA HardcoreBCAA Hardcore
BCAA Hardcore
BCAA Hardcore de la Muscletech va ajuta la o recuperare mai rapida dupa antrenamente intense si la o crestere accelerata ...
RON 116
Amino 5000Amino 5000
Amino 5000
Aminoacizii sunt moleculele ce reprezinta piatra de temelie a proteinelor si sunt folositi pentru a crea un mediu ...

100% CRYSTALLINE BCAA ESTE LISTAT IN: