Inscrie firma »
S************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Business parteners

Business parteners

Tip produs: comisionar vamal | Business parteners
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Business parteners

BINE ATI VENIT LA ROMEXPRESS TRANS 94 SRL !
Cu o experienta de 14 ani in servicii de comisionar vamal,considerat un deschizator de drumuri intr-un domeniu pe atunci prea putin abordat,este printre primele firme cu capital total privat in domeniu din Romania,cu locatie proprie.
Societatea noastra are locatia in Bucuresti,Bdul.Iuliu Maniu,nr.602 B,sector 6( la iesirea spre Autostrada Bucuresti-Pitesti,in imediata apropiere de linia de centura a Municipiului Bucuresti),avand ca baza materiala pe o suprafata de 10000m.p.birouri (400 m.p.),depozite(2000 m.p.),parcare auto Tir(3000 m.p.),parcare turisme(1000 m.p.),utilaje pentru manipulare marfuri,paza si supraveghere video pe toata suprafata.
Prin locatia firmei avem marele avantaj de a putea prelua tranzitul de camioane pe intreaga durata a zilei,fara a intra in conflict cu prevederile Hotararii Primariei Municipiului Bucuresti,ce interzice circulatia autocamioanelor de mare tonaj in Capitala.
De la inceputul activitatii,societatea noastra s-a axat cu precadere pe servicii de intocmire declaratii vamale de import,export,antrepozitari,tranzit comunitar(T1),intrastat,divizare/deconsolidare marfuri sosite in grupaj,manipulari si depozitari de marfuri(sub regim vamal si/sau interne),logistica.
Romexpress Trans 94 dispune de un personal calificat,testat si abilitat, cu experienta in toata sfera de activitate vamala,depozitare si manipulare marfuri din grupaje si camioane complete,atat pentru bunuri necomunitare cat si comunitare.
Prin excelenta dorim pentru clientii nostri ca distantele si timpul pierdut sa fie cel mai mic motiv de ingrijorare in afacerile lor,propunandu-ne ca principal obiectiv furnizarea de servicii eficiente in crearea unei atmosfere de colaborare perfecta intre toate partile implicate.
Intr-un mediu puternic concurential, compania noastra a reusit sa isi creeze o reputatie solida datorita profesionalismului angajatilor sai.
Vom fi incantati sa primim solicitarile dumneavoastra.
CONTACTATI-NE SI NU VE-TI REGRETA.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
8 734 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: LOGISTICA - COMISIONAR VAMAL - DEPOZITE

PRODUSE ASEMANATOARE CU BUSINESS PARTENERS

Spatii depozite si birouriSpatii depozite si birouri
Spatii depozite si birouri
Inchiriem spatii depozite cu suprafata de 700 mp constructie lindab.(finalizata in 2002) Amplasament-intre ...
Comisionar vamalComisionar vamal
comisionar vamal
Our company, S.C. Romexpress Trans'94 SRL, has been a business partner of the MORY LDI company in France since 2000 up ...

BUSINESS PARTENERS ESTE LISTAT IN: