Inscrie firma »
VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).

VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare VORG Express - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, notelor, contactelor, documentelor si a altor informatii (distribuit gratuit !!).

Functionalitati

- Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. Specificati textul ce doriti sa fie cautat si motorul avansat de cautare gaseste si returneaza combinatiile posibile de perechi atribut - valoare. In plus, rezultatele cautarii pot fi cu eleganta organizate in directoare virtuale.

- Navigare rapida. Panelurile de navigare in stil Microsoft Outlook confera accesarea cu usurinta a Contactelor, Calendarelor, Activitatilor, Notelor, Documentelor si a altor informatii similar grupate.

- Organizare. Permite stocarea si accesarea obiectelor dumneavoastra in mod grupat, prin intermediul directoarelor.

- Gestiunea documentelor. Permite importarea in baza de date a structurilor de fisiere si directoare din sistemul de operare. Cu o singura apasare de buton, puteti importa o intreaga structura de directoare, pastrand nealterata ierarhia dumneavoastra de fisiere si directoare.

- Notificari. Cand activitatile planificate devin scadente sau cand intalnirile programate sunt pe punctul de a incepe, VORG va va notifica.

Vorg Express este distribuit gratuit.
PREZENTARE V***************
MEMBRU
GRATUIT
V***************
7 213 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
V***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Servicii Software

PRODUSE ASEMANATOARE CU VORG EXPRESS - SOLUTIE INTEGRATA PENTRU GESTIONAREA SI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR PROGRAMATE, ACTIVITATILOR, NOTELOR, CONTACTELOR, DOCUMENTELOR SI A ALTOR INFORMATII (DISTRIBUIT GRATUIT !!).

VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.VORG Team - solutie integrata pentru gestionarea si organizarea evenimentelor programate, activitatilor, contactelor, documentelor pentru maximizarea productivitatii si a colaborarii.
VORG Team - solutie integrata pentru ges...
Functionalitati - Accesarea cu usurinta a informatiilor. Toate obiectele suporta cautarea avansata a textelor. ...
VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.VORG Financial combina intr-un mod inovativ puterea unui program de Analize Tehnice Financiare cu functionalitati avansate de management al documentelor si al informatiilor personale.
VORG Financial combina intr-un mod inova...
VORG Financial reprezinta un suport pentru intreaga activitate a traderilor profesionisti precum si a investitorilor ...
Patient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinicePatient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea datelor clinice
Patient Manager - aplicatie software de ...
Patient Manager (http://www.vertikalsystems.ro/ro/products/pm/pmadvanced.htm) este o solutie completa ce include ...

VORG EXPRESS - SOLUTIE INTEGRATA PENTRU GESTIONAREA SI ORGANIZAREA EVENIMENTELOR PROGRAMATE, ACTIVITATILOR, NOTELOR, CONTACTELOR, DOCUMENTELOR SI A ALTOR INFORMATII (DISTRIBUIT GRATUIT !!). ESTE LISTAT IN: