Inscrie firma »
A********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Graffiti Clean DB

Graffiti Clean DB

Tip produs: graffiti clean | curatare graffiti | indepartare graffiti
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Graffiti Clean DB

GRAFFITI Clean DB - produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.
Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti-urile nedorite de pe autobuze, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.

Ambalaj desfacare: 5 Kg, 20 Kg.
FISA TEHNICA: GRAFFITI CLEAN DB

UTILIZARE:

Produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafete dure rezistente la solventi: suprafete metalice, gresie, faianta, marmura si alte suprafete neabsorbante.

Pentru suprafete de plastic sau suprafete vopsite, este necesara o testare prealabila a produsului pentru a vedea rezistenta la solventi. Indeparteaza urmele de cerneala, pix, marker, carioca, adeziv, etc. Indeparteaza usor desenele, culorile, graffiti nedorite de pe autobuse, vagoanele trenurilor, cabinele telefonice, etc.PROPRIETATI: Amestec complex de solventi, cu putere mare de penetrare si curatare intr-o formula vascoasa, gelica, care adera bine la suprafetele tratate. Contine solventi care nu afecteaza mediul inconjurator, biodegradabili si care au efect negativ minim asupra sanatatii umane. Efect rapid, eficient. Produs cu viteza scazuta de evaporare, pentru a mari capacitatea de actionare.

Nu contine solventi toxici sau cu inflamabilitate ridicata: N-metil pirolidona, solventi clorurati, solventi aromatici sau cetone (de ex. clorura de metilen, toluen, xilen, metil-etil cetona).INDICATII DE UTILIZARE:

Utilizati intotdeauna nediluat.

Se aplica cu rola, sprey-ul sau pensula pe suprafata care urmeaza sa fie curatata. Protejati suprafetele inconjuratoare. Intotdeauna testati fiecare suprafata pentru a va asigura ca produsul este corespunzator si cu rezultatul dorit. Evitati aplicarea la temperaturi <50C. Lasati produsul sa penetreze suprafata 10 -15 minute. Stergeti cu o carpa, burete umezit sau spalati cu apa cu presiune.

Pentru o indepartare mai rapida, utilizati apa calda (60 -800C). Daca raman urme, aplicati o noua portie de solutie pentru indepartarea totala.

Consumul de produs si timpul de contact depind de gradul de murdarire (de incarcare cu graffiti) si vechimea petelor de gaffiti. Pot fi necesare mai multe aplicatii pentru curatarea totala. Ajustati timpul de penetrare (de &#8222;umflare a vopselei graffiti&#8221;), pentru o curatare optima.

In cazul suprafetelor absorbante: caramida, ciment, aplicati produsul cu o pensula aspra pentru ca acesta sa patrunda bine in porii suprafetei. Lasati sa actioneze 20 -30 minute, testati daca s-a dizolvat si apoi indepartati cu apa calda sub presiune. Daca au ramas urme, reaplicati produsul dupa uscarea suprafetei.

La terminarea operatiei de curatare, clatiti suprafetele cu apa proaspata, pentru a indeparta orice urma de produs.COMPOZITIE: Alcooli, propilenglicol eteri, DMSO > 50 % ; agent de ingrosare; agent reglare pH.CARACTERISTICI TEHNICE:

ASPECT (la 25 grade): lichid vascos, omogen

CULOARE: incolor sau slab galbui

MIROS : caracteristic

DENSITATE: 1,04 g/cm3PREZENTARE: Flacon sau canistra PE sau PET cu un continut net de 5 Kg sau 25 kg.DEPOZITARE: In incaperi curate, uscate si racoroase, ferit de razele solare directe si surse directe de caldura.Temperatura de depozitare 5 &#8211; 300C.FRAZE DE RISC:

R22- Nociv in caz de inghitire.FRAZE DE SECURITATE:

S2- A nu se lasa la indemana copiilor.

S24/25- Evitati contactul cu pielea si ochii.

S26- In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.

S46 - In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.Informatiile din aceasta fisa sunt din punctul nostru de vedere corecte. Dar, deoarece nu putem controla conditiile in care se utilizeaza acest produs sau altul, nu putem fi raspunzatori pentru consecintele utilizarii lui.
PREZENTARE A*********************
MEMBRU
GRATUIT
A*********************
242 855 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: detergent vase geam - detergent carpete sampon auto - emulsie feruginol decapant

PRODUSE ASEMANATOARE CU GRAFFITI CLEAN DB

Graffiti Clean ABGraffiti Clean AB
Graffiti Clean AB
GRAFFITI Clean AB - produs destinat curatarii petelor, urmelor de graffiti/vopsea de pe suprafetele dure si rezistente ...
Solvent guma GUMA-SOLVSolvent guma GUMA-SOLV
Solvent guma GUMA-SOLV
Solvent guma GUMA-SOLV - un produs destinat indepartarii, dezlipirii gumei de mestecat de pe suprafete rezistente la ...
RON 17.74
Solvent bitum BITUM-SOLVSolvent bitum BITUM-SOLV
Solvent bitum BITUM-SOLV
Produs lichid destinat curatarii urmelor, depunerilor de bitum, gudron, catran, asfalt, grasimi, ulei de pe uneltele ...
Decapant bitum, gudron, catranDecapant bitum, gudron, catran
Decapant bitum, gudron, catran
Produs lichid destinat curatarii urmelor, depunerilor de bitum, gudron, catran, asfalt, grasimi, ulei de pe uneltele ...
DECAPANT PENTRU VOPSEADECAPANT PENTRU VOPSEA
DECAPANT PENTRU VOPSEA
FISA TEHNICA DECAPANT PENTRU VOPSEA UTILIZARE: Produs destinat curatirii petelor , urmelor de vopsea de pe ...
DECAPANT  PENTRU  VOPSEADECAPANT  PENTRU  VOPSEA
DECAPANT PENTRU VOPSEA
FISA TEHNICA DECAPANT PENTRU VOPSEA UTILIZARE: Produs destinat curatirii petelor , urmelor de vopsea de pe ...
DETERGENT GEAM CERATDETERGENT GEAM CERAT
DETERGENT GEAM CERAT
DETERGENT GEAM CERAT UTILIZARE DETERGENT GEAM CERAT: Produs DETERGENT GEAM CERAT recomandat pentru curatarea si ...
DETERGENT GEAM CERATDETERGENT GEAM CERAT
DETERGENT GEAM CERAT
DETERGENT GEAM CERAT UTILIZARE DETERGENT GEAM CERAT: Produs DETERGENT GEAM CERAT recomandat pentru curatarea si ...
DETERGENT GEAM CERAT 1DETERGENT GEAM CERAT 1
DETERGENT GEAM CERAT 1
DETERGENT GEAM CERAT UTILIZARE DETERGENT GEAM CERAT: Produs DETERGENT GEAM CERAT recomandat pentru curatarea si ...

GRAFFITI CLEAN DB ESTE LISTAT IN: